Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Reporterem v.vacat z Redakcji Project News

Anon4
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

QrwpQ0L.png

mSu4qkK.png

Witajcie, drodzy Czytelnicy! Z tej strony Starszy Publicysta @Anon4 z Redakcji Prasowej Project News! W dzisiejszym materiale przeprowadzę wywiad z Reporterem @v.vacat z Redakcji Prasowej Project News. Zapraszam do zapoznania się z wywiadem.

vgC1HDp_d.webp?maxwidth=760&fidelity=gra

A: @Anon4 | V: @v.vacat

A: Witam, z tej strony Starszy Publicysta @Anon4 z Redakcji Prasowej Project News, czy zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
V: Cześć! Chętnie z Tobą porozmawiam.

A: Chciałbyś przedstawić się naszym czytelnikom na początek?
V: Oczywiście. Nazywam się Jakub, mam 20 lat. Pochodzę z województwa mazowieckiego, lecz w związku ze studiami aktualnie mieszkam w województwie lubelskim. Jestem studentem pierwszego roku germanistyki.

uU0DT1q.gif

A: Super. Jak wyglądała Twoja przygoda z MTA oraz serwerem ProjectRPG?
V: Moja przygoda z MTA zaczęła się ok. 2015, lecz samą grę wykorzystywałem jedynie do zabawy w edytorze map, toteż nie grałem na żadnych serwerach w tamtym czasie, lecz robiłem to na SAMP. Ponownie w MTA postanowiłem zagrać w czerwcu 2025 roku za namową kolegi z SAMP, ponieważ czuliśmy już znużenie brakiem rozwoju serwera, na którym dotychczas graliśmy i tak znalazłem się na ProjectPRG razem z nim i innymi naszymi wspólnymi znajomymi i trzymam się ProjectRPG aż do chwili obecnej.

A: Z tego, co się dowiedziałem, jesteś w biznesie Project News. Jak oceniasz ten biznes?
V: Zgadza się, jestem w Redakcji Project News. Nie jestem w nim długo, lecz mogę się z Tobą podzielić cząstkowymi wnioskami, które już wyciągnąłem podczas swojej obecności w redakcji. Dużym plusem jest z pewnością to, że redakcja nie jest zbyt liczebna, co pozwala na lepsze zżycie się ze współpracownikami i poznanie wielu fajnych osób. Sama praca w redakcji również jest przyjemna, bo mamy dowolność w tematach, które chcemy realizować, co jest dobre dla indywidualistów takich jak ja.

VMZ48uU.gif

A: Czy planujesz zasilić szeregi jakieś frakcji serwerowej?
V: Ciężko mi odpowiedzieć na to pytanie zero-jedynkowo. Ostatnio myślałem nad zgłoszeniem się do SATC, lecz zrezygnowałem z tego pomysłu. Obecnie potrzebuję poświęcić czas na swoje życie prywatne aniżeli na robienie tygodniówek we frakcji. Dlatego na ten moment pozostanę jedynie przy pracy na rzecz Redakcji Project News. Aczkolwiek warto wspomnieć, że miałem swój epizod we frakcji, a konkretniej była to frakcja SAFD, lecz odszedłem stamtąd na stopniu Fire Cadet.

A: Jak oceniasz swoją rozgrywkę oraz majątek na serwerze, mając przegrane 162 godziny?
V: Jak na to, ile poświęciłem czasu na grę, to uważam swój majątek za wystarczający. Posiadam dobre autko, którym jest Euros i w dalszym ciągu zbieram na jego ulepszenia. Nie jestem typem osoby, która grę na serwerze spędza jedynie na pracy, wolę robić coś z moimi przyjaciółmi z organizacji bądź po prostu rozmawiać z kimś przez czat niż gonić za pozyskiwaniem majątku.

A: Jak oceniasz całokształt serwera ProjectRPG? Np. Administrac, atmosferę itp.
V: Całokształt serwera na samym początku wywarł na mnie dobre wrażenie. Szczególnie zwróciłem uwagę na różnorodność prac, które są dostępne na serwerze oraz pracę modelerów, których pracę widać w różnych miejscach na serwerze. W mojej opinii ciężko mi ocenić atmosferę serwera, która panuje, bo każda grupa grająca na serwerze, tworzy swoją, unikalną atmosferę. Brakuje mi jedności i wspólnoty między graczami. O administracji się nie wypowiem, bo nie mam z nią wiele wspólnego i nie planuję tego zmienić. Są poszczególne osoby, które rzeczywiście wychodzą do gracza i jego problemów z sercem na dłoni, lecz jest to jedynie ułamek z całej kadry zarządzającej serwerem.

vDWqKch.gif

A: Okej, czy chciałbyś może kogoś pozdrowić pod koniec?
V: Oczywiście! Chciałbym pozdrowić moich bliskich przyjaciół z organizacji Triada oraz współpracowników z Redakcji Project News!

KsDF6Sj.png

Dziękuję każdemu, kto dotarł do końca, mam nadzieję, że wywiad z Reporterem @v.vacat się podobał. Zachęcam również do przeczytania innych twórczości Redakcji Project News. Był z wami Starszy Publicysta @Anon4.  Miłego dnia.

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
gZopzSB.png6dqDy66.png

Edytowane przez MrBeast
  • Super 5

Oh... jaki zaszczyt mnie dostąpił, że mogłem być gościem tak świetnego publicysty, jakim jest @Anon4? Czy to mój wdzięk, gracja bądź urok osobisty się do tego przyczyniły? Kto wie. Wiadomym jest jednak to, że wywiad wyszedł świetnie! A to zasługa szczególnie prowadzącego rozmowę, bo zadawał świetne pytania, bez zanudzania osoby, z którą przeprowadzał wywiad. Gut gemacht, Artikel ist sehr gut :-) 

• Super 5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.