Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na frakcję SAPD

Domi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Treść wiadomości: Pochopne podejście frakcji SAPD do skargi na kilku funkcjonariuszy SAPD

Login: Domi

Nick: Domi

Data zdarzenia: Tuner mechaniczny blueberry ~21:25-30 26/09/2025

Opis sytuacji:

Chciałbym wyraźnie zaznaczyć, że sytuacja, z którą miałem do czynienia, była absolutnie nie fair wobec graczy. Działania nieopisane w regulaminie nie mogą być podstawą do interwencji frakcji SAPD, a mimo to zostały użyte przeciwko nam.

Przykład? Funkcjonariusz wykorzystał błąd gry, przeszedł przez ścianę i zakłuł nas w kajdanki przez obiekty. To nie jest „sprytne zagranie” – to czyste nadużycie mechaniki gry. Mało tego, z posiadanych informacji wynika, że zrobił to na polecenie swojego przełożonego (nick: jerry.), który wręcz zasugerował takie „rozwiązanie”. Jak inaczej to nazwać, jeśli nie działanie sprzeczne z zasadami rozgrywki?

Do tego dochodzi zachowanie funkcjonariusza wot3322(klip1). W trakcie interakcji nie tylko nie zachował profesjonalizmu, ale otwarcie mnie prowokował przez voice chat, rzucając teksty w stylu „ojojojoj” czy „ale to ty płaczesz”. Na nagraniach widać czarno na białym, że to była jednostronna prowokacja, a ja zachowałem kulturę. I teraz najlepsze, według jerry. takie teksty to nie jest prowokacja. Serio? To ja już naprawdę nie wiem, co nią jest. Gdyby identyczne słowa padły na czacie /g, ktoś od razu dostałby mute. Tutaj jednak niestety cisza. Również nie podoba mi  sie wmawianie nam "zbugowania" czegoś, gdy jest to mechaniką gry czyli w tym przypadku zamknięcia bramy warsztatu mechanicznego, jest określanie bugoawniem (klip nr3), od kiedy kliknięcie przycisku dostępnego w menu interioru jest bugowniem, ciekawi mnie jakim sposobem jest to bugowaniem, bo funkcjonarusz wot3322 uważa że klikniecie przycisku pokreślam dostępnego w grze jest bugowaniem, bugowaniem jest to że ktoś kliknie przycisk dostępny w menu tunera jest złe. Gdzie zostaliśmy jeszcze raz podkreślam Wyciągnieci przez ściane.

Problemem jest także to, że wcześniejsze skargi były z miejsca odrzucane przez Senior Sdministratora Tubas oraz jerry. To wygląda jak brak bezstronności i zwykłe zamiatanie sprawy pod dywan. Dlatego wnoszę, żeby ta sprawa została rozpatrzona przez osobę całkowicie niezwiązaną z SAPD Nie mam zaufania, że inaczej zostanie to ocenione obiektywnie, nie chciał bym aby doszło tutaj do tak zwanego matactwa czy kolesiostwa. Na klipach widać wszystko – nadużycie mechaniki, prowokację i brak kultury ze strony funkcjonariuszy. Ja i moi znajomi czujemy się poszkodowani i oczekujemy, że ta sytuacja wreszcie zostanie rozwiązana sprawiedliwie, a nie na zasadzie „kolega koledze przyklepał”.

Nie zamierzam dłużej tolerować sytuacji, w której funkcjonariusze mogą sobie pozwalać na prowokowanie graczy bez żadnych konsekwencji. Takie zachowanie to poziom absolutnego dna, które tylko psuje rozgrywkę i atmosferę na serwerze.

Nie potrafie sobie wyobraźić sytuacji gdzie funkcjonariusz SAPD mówi do graca "to ty narazie płaczesz" nie jest brana pod uwagę jako prowokacja.

Prosze jeszcze raz o podejscie do tego z tak zwaną chłodną głową. Jeżeli klipy znikną z portalu streamable, niestety mam je na dysku, jeżeli trzeba wyśle je, więc specialne przeciaganie czasu, nic tu nie zmieni. Vrf5ANB.png

I jeszcze tak na koniec, mimo interwencji @Tomcio. oraz @Bolesny Auto, ten potęzny perenial nie został wytepany na prośbę SAPD, to i tak frakcja musiala posunąć się do bugowania tekstur, i wyciągnięcia nas przez sciany (klip 2) oraz interwencja (klip 4)

I tak na sam koniec, @Vajtekk.vnd masz farta ze nie mam klipa jak nas przez dzwi traktujesz paralizatorem.

Świadkowie: @.Nati @ToJaEwcia @AMF @Cycu69. @ShockBeat @Luzny_Cls

Dowody: 
klip 1:
https://streamable.com/52bgqp
klip 2: https://streamable.com/iures6

klip3: https://streamable.com/cyl55

klip4:https://streamable.com/e2abcg

Edytowane przez Domi
dowody.
  • Super 2
  • Haha 3

Witam, 

1. Zachowanie funkcjonariusza wot3322, oraz odrzucenie skarg ze strony Tubasa/jerrego. Zgadzamy się, że doszło do prowokacji ze strony funkcjonariusza, chociaż Ty zadając pytanie "czy jesteś normalny?" nie jesteś bez winy. Zgadzamy się również, że skargi były prawidłowo odrzucone - od tego jest dział skarg na graczy. Do prowokacji doszło na służbie, ale funkcjonariusz nie użył w żaden sposób przywilejów frakcyjnych do prowokacji, dlatego osoby rozpatrujące powinny przkierować Cię do odpowiedniego działu. @Szakal_  @Tubas @.Mariuszek. prosimy, byście na przyszłość przekierowywali takie skargi do odpowiedniego działu.
2. Bugowanie kajdanek. Zgadzamy się, że doszło do zbugowania kajdanek, jednakże nie doszłoby do tego jeśli dwóch członków administracji wiedziałoby co mają zrobić w tej sytuacji - powinni Was wytepać z tego budynku, bądź wytepać pojazd, a nie zrobili nic, dlatego frakcja SAPD poradziła sobie na własny sposób. Nie pochwalamy tego zachowania, ale rozumiemy sytuacje - końcowo wyszło na to samo, jakby administracja zareagowała w sposób należyty.

Skargę odrzucam.

• Super 10

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.