Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem InspektorKnucik

PonczeeeK
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Rf2ziKK.png
mSu4qkK.png
Witam czytelników! Z tej strony Starszy Reporter  @PonczeeeK z  Redakcji Prasowej Project News. Przyszedłem do was z materiałem, jakim jest wywiad z graczem @InspektorKnucikZachęcam was do przeczytania!
LKZ38Vt.png

P: @PonczeeeK | K: @InspektorKnucik

P: Zechciałbyś opowiedzieć trochę o sobie oraz o swoich zainteresowaniach?
K: Oczywiście. Wielu z was, czytelników najdroższych pewnie mnie zna, ale przedstawię się tym którzy mnie nie kojarzą, @InspektorKnucik, lider organizacji Inspektor Familia, kłaniam się nisko, aż po same kule. Spora część z was mnie lubi, a spora część nienawidzi, jak zresztą całą naszą Rodzinę. Nie przeciągając, przejdźmy do moich zainteresowań, do których przede wszystkim należy wszelkiej maści motoryzacja, w tym motosport (szczególnie różnego rodzaju rajdy oraz profesjonalny drift). Lubię również kompletować oraz budować komputery, a do tego zgłębiać swoją wiedzę na temat ich działania. W wolnym czasie lubię sobie po montować jakieś filmiki, szczególnie ze śmiesznych momentów na serwerze. Kocham gotować i chyba jak każdy, słuchać muzyki. No, a jeśli chodzi, o sam serwer to w sumie najbardziej lubię, ratować Bogu ducha winnych nowych graczy, dręczonych i zatrzymywanych przez pewną frakcję, gdzie nie mają szans na ucieczkę. Od czasu do czasu lubię również wjechać w strefę DM i się trochę postrzelać, lecz czasami nie ma frajdy, bo przeciwnicy, bojąc podjąć się otwartej normalnej walki, wbiegają i wybiegają za jej granicę, uniemożliwiając normalne starcia na otwartym polu. Swego czasu trochę się pohandlowało, czy to posiadłościami, czy kampiło na chodliwe auta w salonie i sprzedawało drożej.

P: Na serwer trafiłeś jak? Co sprawiło, że jesteś i grasz na nim?
K: Dla jednych gram tutaj długo, dla innych krótko, obecnie trafiłem tutaj mniej więcej w połowie istnienia naszego kochanego serwera. Dokładniej mówiąc, był, to 22 stycznia 2023 roku. Samo dołączenie było dość spontaniczne. Wszystko zaczęło się jakoś w 2020 roku, kiedy po raz pierwszy miałem styczność z MTA. Grałem wtedy swego czasu razem z @WILCZU na innym mniejszym serwerze, ale nie będziemy tutaj robić reklamy. Przygoda tam była krótka, ale miło wspominam tamte chwile. Jakoś niecałe 3 lata później, w tym samym dniu, w którym tutaj dołączyłem, spytałem, się wyżej wymienionego już kolegi czy nie idziemy popykać trochę na jakimś serwerze, lecz chciałem zacząć kompletnie od nowa. Polecił mi on właśnie nasz serwer ProjectRPG, na którym de facto grał już wcześniej. Moje zamiary były w sumie takie, żeby zagrać sobie tylko chwilkę z czystych nudów i poczuć ten klimat pracy na samym początku. Po moim zakupie pierwszego samochodu, czyli Picadora (którego w sumie udało mi się odzyskać po blisko ponad 2 latach, dziękuję @CzajKA za odsprzedanie, mam go do dzisiaj i zostaje ze mną do końca moich dni tutaj), zaplanowałem sobie pozbierać jeszcze trochę pieniążków, kupić za nie Eurosa i ewentualnie go co nieco porobić. Po jego zakupie wpadł mi do głowy pomysł, aby zarobić jeszcze więcej pieniędzy i zakupić Sultana, którego chciałem zrobić na wzór mojego prywatnego samochodu w prawdziwym życiu, no i się udało, a potem już jakoś tak się to potoczyło, że jestem tutaj do dzisiaj i pewnie jeszcze na dłuuugi czas zostanę.

R80Sn7W.gif

P: Przegrałaś już łącznie 2591h, co możesz nam powiedzieć o czasie, który spędziłeś na serwerze?
K: Trochę godzin się nazbierało, to fakt. No cóż, mogę rzec, ogólnie czas spędzony tutaj miło wspominam i będę wspominał, sporo fajnych znajomości się przewinęło i pewnie jeszcze sporo przewinie, lecz po krótce moją historię na serwerze to przez pierwszy rok ostro pracowałem, czy to na zadaniach dziennych, czy maxowałem kuriera, czy to po prostu zarabiałem na jakiejkolwiek innej pracy. Po tym czasie trochę pieniędzy razem z furkami się uzbierało, poznałem rynek, udało mi się kupić pierwszą lepszą furę, czyli Bulleta GT, który wpadł, mi w oko od razu jak go pierwszy raz zobaczyłem na drodze, a do tego zakupiłem swoją pierwszą lepszą i większą posiadłość, jaką jest baza w Bone County Regular Tom (na północ od Fort Carson), którą zresztą bardzo miło wspominam z racji mojego sentymentu do tamtejszych okolic. Po całym pracowitym roku zacząłem bawić się w handel, głównie kampienie na posiadłości i wcześniej wspomniane "chodliwe" fury z salonu, czym zajmowałem się przez kolejny rok. W międzyczasie zaczęły się pierwsze poważniejsze pościgi gdzie miałem już jakiekolwiek szanse (w tamtym okresie frakcja policyjna miała podgląd blipów graczy na mapie) i nie kończyło się tylko i wyłącznie na więzieniu, a już częściej na statusie BOLO, chociaż wiadomo, do dziś dnia odsiadki się zdarzą. Udało mi się zakupić helikopter, po chwili na serwer dołączył @InspektorDzordzo, a kilka dni po nim @InspektorKnaga, z którymi bardzo dobrze znamy się w życiu prawdziwym. Na ich początku pod moim skrzydłem mieli świetny start oraz wprowadzenie na serwer. Pościgi się toczyły, posiadłości się przewijały, a furki jak się respiły tak były kupowane. Po kilku miesiącach dołączył @InspektorDonald, z którym również znamy się w życiu prywatnym. Finalnie jesteśmy w tym miejscu, razem z naszą "sztamą międzyorganizacyjną", po wielu pościgach, litrach przelanej krwi na DM i masą wspólnych dobrych wspomnień.

P: Jaki jest dla ciebie najlepszy pojazd w twojej kolekcji i dlaczego akurat on?
K: W sumie to jest ich kilka, wcześniej wspominany Picador, wiadomo, pierwsza fura to mocny sentyment. Sultan w sedanie (również wcześniej wspominany), moja trzecia furka również mocny sentyment, chyba najwięcej nim przejeździłem, ale już nie jest odzwierciedleniem mojej prywatnej furmany, bo jest zrobiony bardziej pod rajdówkę. Turismo Competizione, największe spełnione marzenie tutaj, najdroższy najszybszy i chyba moim zdaniem najładniejszy z całej mojej kolekcji. No ale takim moim oczkiem w głowie to jednak jest Bullet GT, którego wybiorę na to naj najlepsze, świetne właściwości jezdne, doskonałe przyspieszenie dzięki zasłudze nitra, genialna przyczepność za sprawą opon sportowych, modułu zmiennego napędu oraz programu, no i fantastyczna prędkość maksymalna wynosząca prawie 300 km/h. Również sporo kilometrów nim nastukałem, najwięcej pomagał innym w trakcie pościgów, robiłem go prawie że od 0 i mam z nim masę wspaniałych wspomnień. Przejazdy tym potworkiem można nazwać Bullet GT Airlines. Ma jeden mały mankament, który boli mnie w oko w postaci tego spojlera wychodzącego z tylnego zderzaka, ale za to, co oferuje, to jest. to naprawdę nic. No i swoje spali, a naprawy trochę kosztują, ale jeśli kogoś stać na utrzymanie to gorąco polecam! Na koniec jeszcze dodam, że Pocisk GT oferuje chyba najlepszy stosunek cena / osiągi i właściwości, a w zakrętach porobił już niejedno Turismo czy Infernusa w różnych ich odmianach, które salonowo są dwukrotnie droższe, a nawet i więcej.

P: Planujesz kupić jakieś swoje wymarzone auto na serwerze?
K: W sumie największe marzenia już spełniłem, no jeszcze poza Maverickiem i NRG-500, które de facto samochodami nie są, ale je podciągniemy. Za mojej kadencji chciałbym jeszcze do swojej skromnej kolekcji nabyć Ranchera Longa, Patriota i najdroższy samochód salonowo na serwerze, czyli Infernusa Pandem. No a dodatkowo chciałbym jeszcze ulepszyć kilka innych furek, które już mam, ale to zobaczymy, co nam czas przyniesie.

ssNGCKZ.gif

P: Jesteś w organizacji Inspektor Familia, dlaczego akurat ona? Jak ona powstała?
K: Jak wspominałem na samym początku, jestem jej liderem od samego założenia. Sama jej geneza jest w sumie dość spontaniczna, nieplanowana i przekłada się na kilka czynników:
po pierwsze, dołączenie na serwer kolejno @InspektorDzordzo, @InspektorKnaga, @InspektorDonald
po drugie, pierwotny skin zakupiony przez @InspektorDzordzo, mianowicie skin Alfonsa i do tego późniejszy komentarz @InspektorKnaga, że wygląda on jak Inspektor Gadżet,
po trzecie, najpierw zmiana nicku @InspektorDzordzo na jego obecny nick, a chwilę później moja oraz @InspektorKnaga, @InspektorDonald już dołączył, ustawiając. Taki nick od razu,
po czwarte, zajęcie przez nas jednej z największych i najlepszych baz dostępnych na serwerze, czyli The Visage, które również znajduje się w Las Venturas, które wcześniej należało do #SKYTEAM,
po piąte primo, za duża przestrzeń dla nas na tamten moment, oraz spora doba, co po wielu ofertach oraz targach poskutkowało dogadaniem się z @Euzebiusz i @Sayuri_Toya, przez co zyskaliśmy nie co mniejszą bazę z mniejszą dobą, której właścicielami jesteśmy do dziś dnia, czyli Caligula's Palace,
po szóste primo, skoro baza a są barierki, to może założymy zamkniętą organizację (dodatkowo dołączyli do nas @InspektorPatoraz @InspektorZduniak, z którymi również znamy się w prawdziwym życiu), da to nam nowe możliwości i benefity,
po siódme i ostatnie primo, przyjęcie do Rodziny @InspektorRipon32,który za naszą zgodą zwerbował @InspektorPuchaty, @Inspektorsebix93 oraz @InspektorSiwydym (jeśli kogoś pominąłem, to najmocniej przepraszam!),
W taki właśnie sposób otwarliśmy rekrutację w nasze szeregi, a potem jakoś to się potoczyło i tak się toczy dalej. Szczerze mówiąc, nigdy nie miałem, w planach otwarcia swojej organizacji, a tym bardziej na celu tego, żeby rozrosła się w taki sposób. Tutaj dziękuję całej naszej Rodzinie za to, że jesteście i że wspólnie ją tworzymy<3!

ramka

P: Widzę, że jesteś również w biznesie Racing Club, dlaczego akurat ten biznes, a nie inny?
K: Zgadza się! Podjąłem decyzję o dołączeniu do biznesu, aby spróbować czegoś nowego na serwerze. Do tego w głównej mierze przyczyniło się moje zamiłowanie do motoryzacji. W sumie tutaj również spontanicznie napisałem podanie, po prostu był nabór na forum do biznesu i stwierdziłem sobie a czemu nie, napiszę sobie.....i nie żałuję tej decyzji. Jest u nas świetna atmosfera, różne śmieszne sytuacje wychodzą w trakcie organizowanych przez nas eventów, każdy zawsze wychodzi do potrzebujących z pomocną dłonią, a @zabsonsprawdza się fantastycznie jako nasz Szef. Dziękuję tutaj raz jeszcze byłemu już Szefowi @kepuszek, za powierzoną mi szansę dołączenia oraz tworzenia biznesu Racing Club.

P: Ode mnie to tyle, dziękuje ci bardzo za udzielenie mi wywiadu, chciałabyś kogoś pozdrowić?
K: Dziękuję również za szansę oraz możliwość jego udzielenia. Oczywiście, pozdrawiam Cię, wszystkich, którzy przeczytali cały artykuł, całą naszą Rodzinę Inspektor Familia, wszystkich z organizacji: 90's Midnight Racing, Ekipa Dyszla oraz Darkmoon, wszystkich będących w innych organizacjach należących do naszej "sztamy", wszystkich z biznesów: Racing Club, ProjectFM oraz Project News, strażaków z frakcji SAFD oraz wszystkich innych przyjaciół, czy też nieprzyjaciół!

raL2DnT.png

Dziękuję wszystkim za przeczytanie do samego końca wywiadu z graczem  @InspektorKnucik. Zachęcam oczywiście do przeczytania innych materiałów Redakcji Project News!
S2Pihi5.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

Kjz2RZO.pngiTO1VF6.png
Edytowane przez Kierownikk
  • Super 12

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.