Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem InspektorMontz.

v.vacat
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

rKqwNWA_d.webp?maxwidth=760&fidelity=grand

M3o7SmR_d.webp?maxwidth=760&fidelity=gra

Dzień dobry drodzy czytelnicy. Jestem @v.vacat, Reporter z Redakcji Prasowej Project News a moim dzisiejszym gościem jest @InspektorMontz. Możecie go kojarzyć ze służby we frakcji SAFD, a od niedawna także macie możliwość go usłyszeć poprzez prowadzone przez niego audycje w ProjectFM w roli Prezentera. Poprzez nasz wywiad, będziecie mieli okazję nieco lepiej poznać sylwetkę tegoż gracza. Bez zbędnego przedłużania, zapraszam Was do przeczytania naszej rozmowy!

vgC1HDp_d.webp?maxwidth=760&fidelity=gra

V: @v.vacat | IM: @InspektorMontz

V: Cześć! Nazywam się @v.vacat, Reporter z Redakcji Prasowej Project News. Miałbyś ochotę porozmawiać ze mną, celem zrobienia wywiadu?
IM: Cześć! Jasne, chętnie Ci udzielę wywiadu!

V: Naszą rozmowę warto zacząć od tego, byś się przedstawił. Chciałbym poznać podstawowe informacje o Tobie. Przedstaw się nam, proszę. Chciałbym również, byś wskazał swoją jedną lub dwie cechy, które trafnie Cię opiszą osobie, która ciebie nie zna. 
IM: Mam na imię Jakub. Pochodzę z województwa śląskiego dokładniej z Zabrza. Interesuję się piłką nożną, kibicuję wiernie Górnikowi. Jestem osobą odpowiedzialną, kulturalną i opanowaną. Aktualnie mam 16 lat, lecz za niedługo będę kończył 17.

WAmKDFN.gif

V: Skąd zainteresowanie piłką nożną? Próbowałeś swoich sił w jakiś młodzieżowych klubach w szkole bądź w mieście?
IM: Parę lat temu pogrywałem w paru składach, lecz to bardziej dla zabicia czasu. Czasem zdarzy mi się pograć na boisku z kolegami. Zainteresowanie do piłki siadło mi w momencie, gdy znajomi zabrali mnie na pierwszy mecz. Wtedy już czułem, że nie opuszczę ani jednego i tak też się stało, ponieważ na mecze chodzę nieprzerwanie od 4 lat.

V: Któregoś z piłkarzy Górnika Zabrze darzysz szczególną sympatią? Udało Ci się zdobyć jego autograf?
IM: Cały skład coś znaczy, lecz na pewno osobiście wyróżniam Lukasa Podolskiego, który ma najlepszą i zarazem najbliższą relację z kibicami. Co do autografów, preferuję zbierać wlepy czy inne szaliki, koszulki i gadżety z Torcidy niż autografy piłkarzy. Natomiast zdarzyło się mi zrobić zdjęcie z piłkarzami, a konkretnie byli to Taofeek Ismaheel oraz wspomniany już Lukas Podolski.

V: Czy oprócz piłki nożnej masz jakieś inne zainteresowania? Jeśli tak, co to jest?
IM: Oprócz piłki nożnej, interesuję się również tematyką służb mundurowych, akwarystyką czy też mapowaniem w MTA. Znalazłoby się jeszcze parę zajawek, ale za dużo byłoby tego do mówienia o tym w tym wywiadzie.

V: Mógłbyś nam przedstawić sylwetkę swojej postaci, którą wykreowałeś na serwerze PRPG podczas swojej gry?
IM: Co do mojej postaci na PRPG, przygoda rozpoczęła się dokładnie 23 września 2024 r. Pierwsze dni przyprawiały mnie do chęci odwalania, pobawienia się chwilę i ucieczki, lecz zostałem na dłużej. Pierwszy biznes, do którego dołączyłem, to było radio ProjectFM, lecz byłem zmuszony do opuszczenia szeregów radia z powodów prywatnych, co również wywołało krótką przerwę w mojej grze w MTA. Po powrocie do gry postanowiłem dołączyć do frakcji SARA oraz biznesu Posorants Group. Po chwili pobytu w SARA postanowiłem odejść i spróbować swoich sił w SAPD, gdzie udało mi się zdać egzamin pozwalający na bycie pełnoprawnym pracownikiem, lecz także stamtąd odszedłem z powodu znużenia frakcją. Wstąpiłem drugi raz do SARA, lecz nie byłem tam szczególnie długo, bo odszedłem z ich szeregów.

oy0GXHK_d.webp?maxwidth=760&fidelity=gra

V: Po twoich perypetiach frakcyjnych, aktualnie jesteś w SAFD. Co miało wpływ na to, że postanowiłeś zgłosić się do akademii w SAFD?
IM: Wpływ na moje zgłoszenie się do akademii SAFD na pewno miało moje zainteresowanie służbami mundurowymi czy też uczęszczanie do Ochotniczej Straży Pożarnej w prawdziwym życiu. Od zawsze sądziłem, że straż to jest super zainteresowanie i na pewno nie nudne, ciągle się coś dzieje.

V: Jak może pamiętasz, byliśmy wspólnie w akademii SAFD. Twoja ścieżka kariery prężnie się tam rozwija, bo jesteś już na stopniu Senior Firefighter. Co stoi za twoim sukcesem we frakcji?
IM: Oczywiście pamiętam Cię z akademii. Były to super czasy, kiedy to przechodziliśmy przez szkolenia. Co do mojej rozwijającej się ścieżki w SAFD, owszem ciągle postępuje, zdobywając większe doświadczenie oraz wyższe stopnie. Myślę, że za moim sukcesem w tej frakcji stoi połączenie ze środowiskiem straży w realnym życiu. W SAFD oczywiście prężnie się rozwijam, zasilając szeregi frakcji z satysfakcją i chęcią do pozostania tam jak najdłużej. Atmosfera bowiem jest tam cudna, co zachęca do samorozwoju we frakcji i aktywnym uczestniczeniu w jej życiu.

V: Gracze serwera mogą Cię znać również z uczestniczenia w akcjach RP organizowanych wspólnie z Pozorantami, lecz od niedawna nie jesteś już w tym biznesie. Jaki był powód twojego odejścia z tego biznesu?
IM: Karierę w Pozorantach rozwijałem około 5/6 miesięcy, lecz po tym czasie poczułem wypalenie. Odgrywane tam akcje RolePlay nie sprawiały mi już takiej przyjemności jak na samym początku mojej przygody z Pozorantami, co skłoniło mnie do odejścia z tego biznesu. Po odejściu z Pozorantów postanowiłem wrócić do swoich serwerowych korzeni, czyli prowadzenie audycji w ProjectFM.

k3LwRrW.gif

V: Tym pytaniem zakończymy nasz wywiad, lecz przed tym chciałbym się Ciebie o coś spytać. Masz ochotę kogoś pozdrowić bądź przekazać naszym czytelnikom jakieś dobre słowo? 
IM: Pozdrawiam serdecznie całe SAFD i biznes ProjectFM oraz wszystkich z mojego wspaniałego Discorda wraz z rodziną Inspektor! A co do dobrego słowa, to pamiętajcie, nie poddawajcie się!

V: Dziękuje Ci bardzo za świetną rozmowę i poświęcony mi czas. Rozmowa z Tobą była świetnym, dziennikarskim doświadczeniem!
IM: Również dziękuje Ci za rozmowę, świetnie się bawiłem!

pjgdEhb_d.webp?maxwidth=760&fidelity=gra

V: Engine czy Ladder?
IM: Ladder.

V: Magazyny czy Przewóz kontenerów?
IM: Przewóz kontenerów.

V: Bullet czy Infernus?
IM: Infernus.

V: SAFD czy SATC?
IM: SAFD.

V: Kuchnia włoska czy Kuchnia polska?
IM: Kuchnia polska.

XGwBbve_d.webp?maxwidth=760&fidelity=gra

Dziękuję Wam drodzy czytelnicy, że przeczytaliście naszą rozmowę do końca. Zachęcam was również do zapoznania się z twórczością moich współpracowników z Redakcji Prasowej Project News!

NFAS945_d.webp?maxwidth=760&fidelity=gra

Dla Redakcji Prasowej Project News:

ivgFb8k.pngiTO1VF6.png

Edytowane przez Kierownikk
  • Super 10

13 godzin temu, InspektorKnucik napisał:

Świetny wywiad! Pozdrawiam również:D

Świetność wywiadu w głównej mierze zależy od gościa, z którym się przeprowadza rozmowę 😄 A jako, iż nam się przyjemnie ze sobą rozmawiało to sam wywiad wyszedł świetnie 😛 

• Super 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.