Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

network trouble podczas pracy kutrów

DZIK6
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

To Ciebie nagle wywaliło, bo grzebali parę sekund z netem w Twojej miejscowości.
I tak się dzieje. Czyli: Nagle NT, kręcenie kółka, po czym wywalenie.
Serwer w tym dniu działał cały czas płynnie, bez zarzutu jak widzę po klipie.
W tym wypadku zwrot za Twoje 375.6 kg nie jest możliwy. Nie straciłeś dużo.
Życzę miłego życia!

Edytowane przez SprytsBeng
  • Haha 4
  • Nie lubię tego 1

Moim zdaniem powinni mu oddać te ryby, ponieważ nie jest to wina jego internetu. Jest to wina serwera gadasz głupoty, w tamtym dniu serwer miał straszne lagi, najwidoczniej twój komputer jest z NASA jeśli nie miałeś żadnych lagów. Zastanawia mnie jedno, dlaczego się udzielasz w temacie który nie powinien ciebie obchodzić. Moim zdaniem administracja powinna zwrócić ryby dla gracza DZIK6, ponieważ. Nie była to jego wina. 

• Super 1
  • Lubię to! 1

ja myślę że to przez twój internet lub kartę graficzną z tego względu że sam miałem z tym problem to nie wina serwera tylko od ciebie na twoim miejscu bym popatrzył bardziej na kartę graficzną lub zainstalował od nowa mta pozdrawiam 🙂 PS dodam też że administracja nie zwraca takich rzeczy z tego co ja wiem 

Edytowane przez PABLOB13

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.