Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

network trouble podczas pracy kutrów

DZIK6

Rekomendowane odpowiedzi

To Ciebie nagle wywaliło, bo grzebali parę sekund z netem w Twojej miejscowości.
I tak się dzieje. Czyli: Nagle NT, kręcenie kółka, po czym wywalenie.
Serwer w tym dniu działał cały czas płynnie, bez zarzutu jak widzę po klipie.
W tym wypadku zwrot za Twoje 375.6 kg nie jest możliwy. Nie straciłeś dużo.
Życzę miłego życia!

Moim zdaniem powinni mu oddać te ryby, ponieważ nie jest to wina jego internetu. Jest to wina serwera gadasz głupoty, w tamtym dniu serwer miał straszne lagi, najwidoczniej twój komputer jest z NASA jeśli nie miałeś żadnych lagów. Zastanawia mnie jedno, dlaczego się udzielasz w temacie który nie powinien ciebie obchodzić. Moim zdaniem administracja powinna zwrócić ryby dla gracza DZIK6, ponieważ. Nie była to jego wina. 

ja myślę że to przez twój internet lub kartę graficzną z tego względu że sam miałem z tym problem to nie wina serwera tylko od ciebie na twoim miejscu bym popatrzył bardziej na kartę graficzną lub zainstalował od nowa mta pozdrawiam 🙂 PS dodam też że administracja nie zwraca takich rzeczy z tego co ja wiem 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.