Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Sta3chu

AK47

Rekomendowane odpowiedzi

Login: proxu365
Nick oskarżonego: @Sta3chu
Powód skargi: Próba odmiany po zmianie tune i problemy z ceną auta
Data zdarzenia: 18.02.2021
Dowody:  https://imgur.com/gallery/QcM5isp 
Opis sytuacji: Wymieniłem się z graczem @Sta3chu który miał ponad 75h. Wszystko było okej do dziś. Poinformowałem go wczoraj że chce robić cometa w ft. Dzisiaj Gracz stwierdził że mu się to nie opłaca i mnie nie spłaci ponieważ go niby oszukałem. Że pisałem FT a jak widać na załączonym zdjęciu pisze PFT. Mówi też on że taki flash jest wart 200k ten  o to. 

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @Sta3chu

23 godziny temu, proxu365 napisał:

Login: proxu365
Nick oskarżonego: @Sta3chu
Powód skargi: Próba odmiany po zmianie tune i problemy z ceną auta
Data zdarzenia: 18.02.2021
Dowody:  https://imgur.com/gallery/QcM5isp 
Opis sytuacji: Wymieniłem się z graczem @Sta3chu który miał ponad 75h. Wszystko było okej do dziś. Poinformowałem go wczoraj że chce robić cometa w ft. Dzisiaj Gracz stwierdził że mu się to nie opłaca i mnie nie spłaci ponieważ go niby oszukałem. Że pisałem FT a jak widać na załączonym zdjęciu pisze PFT. Mówi też on że taki flash jest wart 200k ten  o to. 

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @Sta3chu

FLesh nie byl full tune a pisal  ze jest. Byl wyscigowy 3 mial byc full powiedzial ze full tune  to 1 powod 2 ze ten felsh jest wart max 260 280 k a on mi mowil ze 360 k dlatego chcialem sie oddnowa zamienic autami lecz on juz nie chcial  3 powod moge doplacic max 20K

1 godzinę temu, Sta3chu napisał:

FLesh nie byl full tune a pisal  ze jest. Byl wyscigowy 3 mial byc full powiedzial ze full tune  to 1 powod 2 ze ten felsh jest wart max 260 280 k a on mi mowil ze 360 k dlatego chcialem sie oddnowa zamienic autami lecz on juz nie chcial  3 powod moge doplacic max 20K

1.Moim argumentem jest to że ogłaszałem co ma [S/W]Flash 3.1|Ecu 4|Turbo 5|ZW3|4x4|Lpg 75l|Gwint|Lampki Limonki|licznik pomarańcza|full wizu|2x kluczyki|Zbieram oferty|Wymienie za sultana| to był mój bind.

2. Argumentem napisałem PFT- co oznacza że prawie full tune.

3.Zresztą mogłeś sobie wszystko sprawdzić na diagnostyce ja tu nic nie ukrywam. I zrobić jazdę testową bo posiada 2 klucze.

4.Argumentem jest to że że dokładnie wiedziałeś co ma a teraz mówisz całkiem co innego.

5.Moim wyjaśnieniem jest to że pisałem że jest wart 300-360k co można sprawdzić w logach. Oczywiste jest to że cena jest różna a auto swoje jest warte.

6. Bierzesz pojazd w raty i jednak muszę czekać te 10dni na spłacenie co mnie ogranicza czyli jak bierzesz auta w raty cena może być lekko wyższa

7.Mówiłem tobie przed montażem tuningu w comecie że robię do niego tune.

8. też można wywnioskować że auto za 300k z nitrem v5 wartym 200k i torowym 3 za 330k to jest nie możliwe.

9. Obliczyłem ile by wyszedł tuning flasha bez doliczek wyszło mi 460k liczyłem z 

Spoiler

tune.jpg.43ee10e2dfc35230d4cfab5277f656a5.jpg

Z czego się dowiedziałem flash jest sprzedany a pieniędzy nie dostałem

Link: https://imgur.com/gallery/MjKRNC6

5. Graczowi posiadającemu pojazd, który został zakupiony w systemie ratalnym zabrania się jego zbywania w chwili gdy wszystkie raty nie są uregulowane.
5.1. Odstępstwem od tego punktu jest sytuacja, w której gracz po sprzedaży natychmiastowo spłaci pozostałe raty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.