Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na _K1sil0.exe (spr. 01.12)

DarXe.mnr
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety, ani tych 400-500k ani później 300k obiecanych mi w grze nie spłaciłeś. Dostajesz ostatnie dwa tygodnie, jeśli nie uda się to trudno i otrzymasz banicję, nic innego nie wymyślimy. Spłacić dług możesz za pomocą sprzedaży innego auta czy coś.

Edytowane przez amik-
  • Super 2
  • Haha 2
  • Lubię to! 4

@_K1sil0.exe napisał mi, że nie miał czasu na gre, ogólnie doszły też problemy techniczne związane z niskimi fps mta po update, stąd dwukrotna niechęć do zarabiania - napisał mi też że coś rzuci przed.. zbanowaniem, lecz raczej nie będzie tam tego dużo - zawsze to grosz do przodu wiadomo, lecz nie nalegam. Skoro nie ma czasu to po apelacji, kiedyś jak wróci to mnie spłaci

Edytowane przez DarXe
  • Super 1
  • Haha 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.