Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Szender

tom33
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Dvvmz
Nick(i) oskarżonego(/ych): Szender
Powód skargi:  Niesprawdzenie apelacji na czas.
Data zdarzenia: Teraz
Dowody: 

Opis sytuacji: Zgodnie z regulaminem, który mówi "§ 9 Członek administracji serwera ma obowiązek rozpatrywać apelacje od kar które nadał, w ciągu 72 godzin od ich pojawienia się na forum w dziale Apelacje od kar.
Wyjątek stanowią kary krótsze bądź równe 3 dni oraz kary permanentne." Apelacja powinna zostać rozpatrzona do dnia dzisiejszego o godzinie 10:58, jako iż to nie nastąpiło pisze skargę.

• Super 2
  • Haha 3
  • WOW! 2

Rzeczywiście zaszła taka sytuacja. Ostatnio praca + mało snu spowodowały, że całkowicie zapomniałem o Twojej karze i o tym aby obserwować dział apelacji. Jedyne co mogę zrobić to przeprosić, a z racji, że Twoja kara jest do 19.09.2025 zostanie ona za chwilę zdjęta.

• Super 5
  • Lubię to! 1

40 minut temu, Szender napisał:

Rzeczywiście zaszła taka sytuacja. Ostatnio praca + mało snu spowodowały, że całkowicie zapomniałem o Twojej karze i o tym aby obserwować dział apelacji. Jedyne co mogę zrobić to przeprosić, a z racji, że Twoja kara jest do 19.09.2025 zostanie ona za chwilę zdjęta.

W porządku, nie mam żadnego urazu. Dziekuje za zdjecie kary i prosze o odpuszczenie konsekwencji dla administratora.

Edytowane przez melex1337
  • Super 4
  • WOW! 5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.