Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem sajka.

Ig0r.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

zXvRPih.png

M3o7SmR.png

Witam Was moi mili czytelnicy, z tej strony Praktykant @Ig0r. z Redakcji Prasowej Project News, przybyłem do Was z wywiadem z @sajka, dowiemy się, czym ona się zajmuję i skąd pojawiła się na platformie MTA. Bez dłuższego przedłużania, zapraszam do czytania!

vgC1HDp.png

I: @Ig0r. | S: @sajka

I: Witam serdecznie! Z tej strony Praktykant @Ig0r. z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałabyś udzielić mi wywiadu?
S: Oczywiście, z przyjemnością udzielę wywiadu.

I: Super, opowiesz nam coś o sobie, aby czytelnicy mogli lepiej Cię poznać?
S: 
Mam na imię Sandra, w tym roku skończyłam 20 lat. Pasjonuję się graniem w gry komputerowe i przeważnie staram się przechodzić dużą ilość gier, by czerpać z nich radość. Czasem zdarzy mi się przejść grę na tzw. platynę - czyli na 100 procent. W dalszym ciągu uczęszczam do szkoły średniej, do 4 klasy liceum dla dorosłych. Weekendy lubię spędzać ze znajomymi, moim psem, oraz na służbie w SAFD.

I: Jak trafiłaś na grę Multi Theft Auto, oraz serwer ProjectRPG?
S
: Moja przygoda zaczęła się od SAMP - czyli innej wersji launchera do GTA:SA multiplayer, spędziłam na nim wiele godzin, tak samo jak i na trybie singleplayer. Zawdzięczam to słabszemu komputerowi, który nie pozwalał na cuda, jeżeli chodzi o granie w gry. Po pewnym czasie ilość graczy na tamtej platformie spadła i znajomi się przerzucali na MTA, oczywiście ja zmieniłam platformę razem z nimi. ProjectRPG był drugim serwerem, który z sam siebie przykuł moją uwagę, jeżeli chodzi o platformę MTA. W ten sposób rozpoczęłam przygodę na serwerze. Spędzałam na nim dużo czasu, szczególnie na zdalnych, a po czasie dołączyłam do frakcji SAFD. Po jakimś czasie zrezygnowałam z pobytu w niej, przez znudzenie się nie tyle, co serwerem, a samą rozgrywką na platformie MTA. Na szczęście jednak wróciłam do grania oraz do służby we frakcji i staram się być dosyć aktywnym graczem na serwerze.

I: Jak długo grasz na serwerze, co udało Ci się osiągnąć przez ten czas?
S
: Przygodę z serwerem zaczęłam od 2020 roku. Początkowo grałam wraz ze znajomymi z klasy, lecz ich gra szybko się skończyła i tylko ja kontynuowałam dalszą gierkę w czasie gdy wszyscy siedzieliśmy, w domach ja spędzałam, większość swojego czasu na magazynie roznosząc, paczki przy słuchaniu mojej nauczycielki od matematyki potem miałam bardzo długą przerwę od tego serwera i pewnego razu znów nabrałam chęci do ponownego zagrania na ProjectRPG i próbowałam, swoich sił w ingerencje z serwerem w 2023 dołączyłam do frakcji SAFD jako pierwsza frakcja w moim życiu, po której na stopniu FF1 odeszłam i powróciłam w 2025, aktualnie mam przegrane na serwerze 819h i 5k reputacji przegrane w większości na frakcji, ponieważ oprócz magazyniera nie próbowałam swoich sił w innych pracach dorywczych.

9P7BXJp.gif

I: Z tego, co widziałem, jesteś członkiem frakcji SAFD, opowiedz, proszę, jak wygląda twoja praca, czy dobrze czujesz się wewnątrz tej frakcji.
S
: Tak jestem we frakcji SAFD już dość spory czas, bo nieprzerwanie w okolicach 8 miesięcy i posiadam, stopień Lieutenant a w najbliższy weekend nawet Captain przez ten czas udało mi się dostać się to Szkoleniowców i zostałam, już nim jako pełnoprawny szkoleniowiec przez ten czas udało, mi się przeszkolić 9 cadetów, z czego czterech z nich osiągnęło, wynik 100% na egzaminie a reszta zdała, wynikiem pozytywnym więc cieszę się, że moja obecność, jak i sposób nauki przyczyniła się do takich wyników w akademii. Jestem, również w podgrupie lotniczej, jak i górskiej dla urozmaicenia podczas akcji RP, a także korzystania z uprzywilejowanych do nich pojazdów próbowałam również swoich sił w podgrupie medycznej, lecz po szkoleniu stwierdziłam, że jednak to nie jest, to z czym dałabym, sobie radę. Na co dzień wykonuję swoje obowiązki, jakimi są pozbywanie się kłód, plam z jezdni, jak i gaszenie pożarów. Atmosfera we frakcji jest, moim zdaniem nie do pobicia, nie ma konfliktów, a ze wszystkimi pracownikami frakcji jestem w dobrych relacjach i mam nadzieje, że tak zostanie na zawsze, nawet jeśli by mnie w niej nie było.

IJesteś w organizacji Kotłownia, co skłoniło Cię do dołączenia właśnie tam, jak oceniasz grę wewnątrz tej organizacji?
S: Do organizacji zostałam zaciągnięta przez moich kolegów z frakcji @sirkosu1 oraz @JurekOgorek z racji na brak składek, oraz szansy pomocy rozbudowania na tamten czas organizacji stwierdziłam, że bardzo chętnie do niej dołączę, mimo że jakoś nie przemawia do mnie chęć posiadania organizacji i jeżdżenia nie swoimi pojazdami a dodatkowo płacenia składek bardzo prężnie wydaje, mi się nasza, na ten czas organizacja się rozwija i bardzo cieszy mnie jej sukces przez panującą tam świetną atmosferę.

I: Masz zamiar w przyszłości dołączać do innej frakcji bądź któregoś z serwerowych biznesów?
S
Nie dawno próbowałam swoich sił w biznesie Posorants Group przez chęć dołączenia do mojego znajomego, który niestety został po czasie wyrzucony z biznesu i przez brak podzielenia czasu na frakcje, jak i na biznes nie było mi z tym po drodze, po zdaniu egzaminu teoretycznego opuściłam biznes, ale również doświadczenie w tym biznesie dobrze wspominam przez dobrą atmosferę i przez dłuższy czas nie mam w planach dołączenia do innych biznesów, a także innych frakcji.

I: Jaki moment na serwerze wspominasz najlepiej? Co szczególnie zapadło Ci w pamięć?
S: Najbardziej wspominam akcje RP, które były tworzone przez naszych graczy serwerowych, którzy odegrali samobójcę na moście Garver Bridge i czwórka z nich ledwo trafiła w skokochron i był tam niezły zamęt. Również biznes Posorants Group szczególnie członka zarządu Campera, który świetnie odnajduję się w każdej roli szczególnie postać babci, która rozluźnia atmosferę swoją rolą na akcji.
Dodatkowo podczas swojej gry na serwerze poznałam, gracza @AbuDhabi na początkach akademii we frakcji niestety od długiego czasu nie spędza czasu na tym serwerze przez bana, ale mimo tego bardzo dobrze go wspominam i świetnie spędzonego z nim czasu na serwerze, gdy razem jeździliśmy na akcje, jak i poza służbą.

6RiQ6Z9.gif

I: Powoli zbliżamy się do końca moich pytań. Ile czasu dziennie, poświęcasz na serwer ProjectRPG?
S
: Dziennie staram się spędzić po 2/3h czasem nawet więcej, żeby wyrobić normę na plusa, która zbliża mnie do awansu na wyższy stopień, a tym samym na większe zarobki, które pozwolą na zakup fajnych pojazdów, które ten serwer posiada.

I: Jaki jest twój majątek na serwerze? Czy suma zgromadzonego majątku jest dla ciebie zadowalająca? 
S
: Posiadam cztery swoje prywatne pojazdy Elegy, Buffalo, PCJ-600 oraz Fortune nie są na jakimś niskim ID, bardziej patrzę na wygląd aut, które przykuwają moją uwagę i wydają mi się ciekawe. Suma tych pojazdów wyceniłabym na około 1,7 mln, lecz nie jest to perfekcyjnie wyceniona kwota, ale jestem z niej zadowolona przez czas, jaki tu jestem, nie musząc siedzieć na pracach dorywczych.

I: Czy grasz w coś poza Multi Theft Auto? Jeżeli tak, jakie to tytuły, opowiedz nam o tym!
S: Oczywiście, że gram na swojej bibliotece Steam posiadam 128 gier, z czego większość to są moim zdaniem popularne tytuły takie jak: Red Dead Redemption 2, Cyberpunk, Dying Light, Gothic, Hogwarts Legacy. Największy problem z taką ilością gier  jest taki, że gdy zaczynam jedną grę jest mały stopień szans, że ukończę ją, zanim zacznę drugą.

qFgMTbA.png

I: Jakie jest twoje zdanie, na temat kilku ostatnich aktualizacji?
SJestem bardzo pozytywnie nastawiona do aktualizacji, które wychodzą, szczególnie bardzo podoba mi się nowa baza SAPD, przez którą zostałam już oprowadzona. I bardzo się cieszę, że serwer się rozwija, również nowy model Cadrony i bodykity do niej które są świetnie, lecz trochę przeszkadza mi jej prędkość, z wyglądem może być tylko użyta do pochwalenia się moim zdaniem pod domkiem.

IDotarliśmy do końca wywiadu. Czy chcesz dodać coś na koniec od siebie lub kogoś pozdrowić?
SJasne pozdrawiam wszystkich graczy ProjectRPG, jak i redakcje Project News!

I: Dziękuję Ci za wywiad, życzę miłego dnia. Była to czysta przyjemność.
S
: Również dziękuję.

XGwBbve.png

Dziękuję Wam, za przeczytanie tego wywiadu. Zachęcam do zapoznania się z innymi treściami naszej Redakcji Project News!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

yazHKOR.pngiTO1VF6.png

Edytowane przez Kierownikk
  • Super 9

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.