Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na KozlaQ

remigiusz

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Charlie
Nick oskarżonego: KozlaQ
Powód skargi: Nie spłacenie kwoty która została pożyczona
Data zdarzenia: bodajże 14.02
Dowody: proszę wyższą rangę na sprawdzenie logów ponieważ potrzebuje ich sprzed kilku dni a ową możliwość mają rcon oraz administrator. Tutaj wkleję jeszcze jak support mi odpowiedział na reporta [2021-02-17 22:04:45] [Output] : << [332] piti: tylko administracja rcon i administratorzy - chodzi o sprawdzanie logów sprzed kilku dni, ja nie mam takiej możliwości teraz ponieważ posiadam z dnia 16.02 i 17.02 Dodam, że było to w dniu kiedy montował bodykit do pojazdu.
Opis sytuacji: gracz któremu pożyczyłem na body do pojazdu marki "comet" obiecał, że spłaci mi w ciągu dnia kwotę 10k. Kwota nie została nadana do dzisiaj. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @KozlaQ

Obiecał, ze spłaci w ciągu dnia ? Mogę prosić o jakiś dowód gdzie zostało to powiedziane ? Jeżeli takowy dostane, zobowiązuje się  do natychmiastowego zwrotu reszty zapożyczonej kwoty. Dodam jeszcze, że jakoś gracz "Charlie" nie miał problemu do mnie jak oddałem mu 50% kwoty w dniu 02.17 tj.(screen_1) . Powiedziałem mu, że w najbliższych dniach zwrócę resztę, nie sprzeciwiał się oraz nie określił terminu oddania reszty .

mta-screen_2021-02-17_23-08-40.png

Fakt nie zostało to potwierdzone  pisemnie, lecz słownie.  Kolejna sprawa która została zawarta w pierwszym zdaniu jest taka, że obiecał, natomiast mijał dzień za dniem i nie otrzymywałem pieniędzy. Kolejna rzecz do której się odniosę to do daty 17.02 dopiero w tym dniu dostałem połowę środków finansowych. Uwzględniam  to, że oskarżony poświęca sporo czasu na rozrywkę ale i trochę czasu powinno się znaleźć na prace. Dodam, że ty określiłeś datę oddania był to ten sam dzień co było montowane body oraz "pożyczyłeś oddaj" . Teraz czekam na odpowiedź Pana który przejął skargę @PaiR.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.