Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

21GPvP
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick(i) oskarżonego(/ych): Puczy
Powód skargi: Nadanie kary bez powodu. (BK na say)
Data zdarzenia: 12.09.2025
Dowody: Można sprawdzić chatlog z momentu w którym grałem (20.50-20.57, o godzinie 20.57 dostałem mute)
Opis sytuacji: Właściwie nie wiem co mogę tutaj napisać. Grałem sobie na serwerze. Jeździłem autem wraz z graczem GhostTrigger. Podczas swojej gry nie robiłem nic, co mogłoby zostać uznane za złamanie regulaminu pozwalające na nadanie mi kary wyciszenia. Po dostaniu kary napisałem apelacje, lecz nikt jej nie rozpatrzył.
https://projectrpg.pl/topic/138546-21gpvp-ukarany-przez-puczy Jeśli rzeczywiście miała miejsce sytuacja, przez którą zostałem ukarany proszę o ukazanie mi tego w formie screena bądź nagrania. 

obraz_2025-09-13_132648770.png

Edytowane przez 21GPvP
  • Super 1
  • Haha 4

Dobry wieczór, tak jak każdy gracz masz logi swojej rozgrywki, zapewne nie masz ich aż tyle, aby nadpisały się z wczoraj. Sprawdź sobie zatem to co pisałeś w tych godzinach co podałeś na chacie lokalnym tak jak wskazuje nawet tytuł kary. Co chwilę występują wulgaryzmy. Nie widziałem realnie podstaw do nakładania ostrzeżenia stąd też 12 godzinny mute za słowa, które pisałeś jeżdżąc po San Fierro. Były to miejsca publiczne, dużo osób mijaliście stąd też moja reakcja w taki, a nie inny sposób. Jeśli chodzi o dowody, nie podam tobie ich gdyż są to logi wulgarne i nie będę wyciągał ich na światło publiczne.

Odnośnie braku odpowiedzi w apelacji:
§ 9
Członek administracji serwera ma obowiązek rozpatrywać apelacje od kar które nadał, w ciągu 72 godzin od ich pojawienia się na forum w dziale Apelacje od kar.

Po nadaniu kary zajmowałem się dalej innymi zgłoszeniami jak i poszedłem później na szkolenie we frakcji.
Nie sprawdzałem działu apelacji wczoraj wieczorem, a zrobiłem to chwilę przed pisaniem w odpowiedzi na tę skargę. Kara minęła, tak więc użyłem odpowiedniej opcji do zamknięcia tamtego tematu.

Wydaje mi się, że nie mam nic więcej do dodania.
Pozdrawiam, Puczy.

• Super 5
  • Haha 3

Rozumiem, Wolność słowa tu nie istnieję (Nawet jeżeli moje słowa nie były bezpośrednio w kogoś skierowane). Czyli w skrócie najlepiej nic nie pisać na say. Okej wszystko rozumiem. Dzięki za współprace i uświadomienie jak jest na serwerze. Pozdrawiam Mike Tyson. 😄❤️ 
//lock

• Super 1
  • Haha 1
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.