Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Sentinel na parkingu policyjnym

H4des^

Rekomendowane odpowiedzi

login: H4des^
Data zdarzenia: 13.02.2021. ~22:49 ; 16:49
Opis zdarzenia: Wystawiłem auto Sentinel na giełde, zaparkowałem zgodnie, zaciągnąłem ręczny, zgasiłem silnik. 15.02 patrzę a tu widzę, że sentinel na parkingu policyjnym. Nie wiem jakim cudem skoro nikt nie miał dostępu do auta, a ja sam tego nie zrobiłem. Chciałbym o zwrot pieniędzy za wyciągnięcie pojazdu.

Dowody:  [2021-02-13 16:47:04] [Output] : âś” Pojazd zostaĹ‚ wystawiony pomyĹ›lnie. Pobrano opĹ‚atÄ™ w wysokoĹ›ci 210$.

[2021-02-13 16:47:00] [Output] : ✔ Zgasiłeś silnik w pojeździe!
[2021-02-13 16:47:00] [Output] : ✔ Zaciągnąłeś ręczny w pojeździe!

sentinel.png

Cześć,

niestety nie posiadasz dowodu na to, że pojazd został zaparkowany prawidłowo, oraz czy na pewno został zaciągnięty hamulec ręczny. Prawdopodobnie ktoś przepchał pojazd (mało prawdopodobne) do wody.

Administracja raczej nie zwróci ci kosztu wyciągnięcia pojazdu.

Pozdrawiam.

6 godzin temu, StunterHere napisał:

Gracze gdy widzą pojazd bez ręcznego często wrzucają auto do wody, więc mozliwe ze zaparkowales i nie dałeś ręcznego, lub ktoś z SARA/SAPD suszarką sciągnał reczny lecz do tego raczej nie ma dowodów.

Pisze, że mam logi na to, że został zaciągnięty...

15 godzin temu, StunterHere napisał:

Widze wlasnie ze masz logi lecz mogą to byc z innego pojazdu, raczej bez nagrania nic nie zdziałasz

jest log ze w ciągu minuty wystawiam auto i zaciągam ręczny 😛 jakbym wiedział, że takie coś się stanie to bym nagrywał XD

Dnia 19.02.2021 o 22:23, StunterHere napisał:

Widze wlasnie ze masz logi lecz mogą to byc z innego pojazdu, raczej bez nagrania nic nie zdziałasz

Są logi? Są to na co się klucisz z nim, chyba ze faktycznie mogą być z innego pojazdu lub podrobil  logi ale jest to mało prawdopodobne 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.