Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

tom33
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Dvvmz
Nick(i) oskarżonego(/ych): Martin*
Powód skargi: Brak nadania kary za haniebny czyn oraz brak kompetencji na swojej randze.
Data zdarzenia: 10.09.2025 10:45
Dowody: 

Spoiler

G> TheStreetWear: odrzutowiec mi lata nad chata xd
G> RoQ.: moze slab cwiczy do pokazów w radomiu

✔ Zgłoszenie na gracza RoQ. zostało wysłane!

✔ Supporter Martin* przyjął twoje zgłoszenie!

>> [37] Martin*: i co dostanie cos?
<< [37] Martin*: nie
>> [37] Martin*: czemu?
<< [37] Martin*: nie widze podstaw do nadania kary

Opis sytuacji: Witam bardzo serdecznie, przed chwilą doszło do skandalu na chacie /g, gdy jeden z użytkowników zażartował z tragiczne zmarłego i zasłużonego pilota wojska polskiego, co jest totalnym absurdem.  Patrząc na to, że gracz ma 15 stron kar powinno skutkować natychmiastowym nadaniem kary wyciszenia na długi okres czasu. Zamiast tego Supporter napisał, że nie widzi podstaw do nadania kary. To jest chyba jakaś kpina i taka sytuacja nie powinna mieć tutaj miejsca. Proszę RCON o prawidłowe nadanie kary dla gracza (chyba że do tego czasu ktoś to zrobi jak trzeba) i przebadanie przy okazji czy w waszej Administracji nie ma niemieckich czy rosyjskich agentów, którzy specjalnie pozwalają na takie sytuacje. 

Do Supportera mam jeszcze jedną prośbę, niech sie trochę zorientuje historycznie i przeczyta kogo ludzie mogą obrażać na publicznym chacie, który jest pod jego opieką. https://pl.wikipedia.org/wiki/Maciej_Krakowian

• Super 9
  • Haha 4
  • Auć 1
  • WOW! 1

Witam.

2025-09-10 10:40:39    RoQ.    moze slab cwiczy do pokazów w radomiu
2025-09-10 10:40:25    TheStreetWear    odrzutowiec mi lata nad chata xd

Nie mam obowiązku czytania biografii wszystkich osób i śledzenia wszystkich informacji z tego świata, szczerze powiedziawszy - nie interesuje mnie to.
Sprawdziłem wpis zgłaszanego gracza, nie stwierdziłem nieprawidłowości, przez co nie nadałem kary. W sumie nie wiem nawet z jakim powodem tą karę mógłbym nadać.

Po twojej próbie uzupełnienia mojej wiedzy historycznej i zarzuceniu bycia ruskim/niemieckim agentem ciężko mi traktować poważnie tą skargę, dlatego myślę, że nie mam nic więcej do dodania.

Pozdrawiam.

• Super 3
  • Haha 4
  • WOW! 1

2 godziny temu, Martin* napisał:

Nie mam obowiązku czytania biografii wszystkich osób i śledzenia wszystkich informacji z tego świata, szczerze powiedziawszy - nie interesuje mnie to.

No to może zacznij sprawdzać niektóre informacje, napisałem Ci wszystkie niezbędne dane w reporcie, czyli wyśmiewanie i brak szacunku zmarłego żolnierza. Wystarczyło wpisać frazę "slab".  Nie dość, że mam Ciebie uczyć historii to jeszcze jak się korzysta i wpisuje coś w internecie? Jakby ktoś napisał "hitler jest wielki" też byś olał sprawę i stwierdził, że nie masz obowiązku czytania biografii i śledzenia informacji bo Ciebie to nie interesuje albo nie dotyczy?

Sprawdziłem wpis zgłaszanego gracza, nie stwierdziłem nieprawidłowości, przez co nie nadałem kary. W sumie nie wiem nawet z jakim powodem tą karę mógłbym nadać.

No to powiedz mi co ty robisz w administracji skoro takich podstawowych rzeczy nie potrafisz ogarnąć. "BK wobec zmarłej osoby" "Niesmaczne teksty na /g". Jeszcze mam Cię uczyć jak karać ludzi na serwerze?

Po twojej próbie uzupełnienia mojej wiedzy historycznej i zarzuceniu bycia ruskim/niemieckim agentem ciężko mi traktować poważnie tą skargę, dlatego myślę, że nie mam nic więcej do dodania.

Przepraszam, że aż tak uraziłem twoje ego w takim razie. Skoro skargi nie potrafisz potraktować poważnie to może pomyśl chociaż o rodzinie zmarłego, bo nie dość, że dopuściłeś rozpowszechnienia hejtu i nieśmiesznych żartów bez konsekwencji to jeszcze ty z siebie robisz poszkodowanego (XD).

Powinieneś się teraz wstydzić. Myślałem, że chociaż doczytasz jakieś informacje zanim tu odpowiesz i się zreflektujesz, ale jak widać nic z tego. Kończąc mam nadzieje, że dotrzymasz słowa i nie dodasz już żadnej odpowiedzi w tym temacie bo niżej już się upaść nie da.

Pozdrawiam.

Edytowane przez dvvmzxq
literowka
  • Super 6
  • Haha 5
  • Auć 1
  • WOW! 2

14 minut temu, dvvmzxq napisał:

"hitler jest wielki"

Myślę, że porównywanie takich postaci nie jest na miejscu. Przez 13 lat edukacji doskonale wiem, kim była ta osoba i wiem, jak zareagowałbym widząc taką wiadomość. 

Co do reszty wypowiedzi - kwestię oceny mojej pracy jako Supporter pozostawiam dla Administracji RCON i nie będę tutaj dalej dyskutował w takiej atmosferze. Jestem w stanie zrozumieć twoje oburzenie, jednakże na tamten moment, co zresztą Ci odpisałem, nie widziałem podstaw do nadania kary, gdyż według mnie wypowiedź gracza nie była jednoznaczna,  zwłaszcza że nie znałem na tyle sytuacji. Poczekam na decyzję Administracji RCON i jeżeli popełniłem tutaj błąd, to oczywiście przyjmę go do wiadomości i z pewnością wyciągnę wnioski, a także będę wiedział jak poprawnie postępować w podobnych sytuacjach.

Miłego dnia.

• WOW! 1

Patrząc na Twoje komentarze tu dodane - już ukryte, nie podejdę do skargi na poważnie, gdyż nie potrafisz się w niej zachować. Skoro jesteś aż tak zaangażowany społecznie, to najpierw sam reprezentuj sobą poprawne wartości, a później zacznij umoralniać innych. 

Supporter tak jak wspomniał - nie ma w obowiązku śledzenia wszystkich wydarzeń ze świata, tym samym jego reakcja była prawidłowa. 

Skarga zostaje odrzucona. 

• Super 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.