Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Baolaita

Przyciera
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID:  39596
Login:  Kremuwa
Nick oskarżonego:  @Baolaita
Powód skargi:  Brak spłaty rat za auto
Data zdarzenia: 09.09.2025 godz. 02:10 
Dowody:  Dam na dole 
Opis sytuacji: Dokonałem wymiany z owym graczem, miał zapłacić dodatkowe 20k do końca dnia 09.09.2025, oczywscie gracz nie spłacił owej raty. Ok. godziny  17 dnia 09.09 gracz poinformował mnie na discordzie że nie ma zamiaru spłacić pieniędzy, rozmowe z discord załączę razem z dowodami.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: ping w skardze oraz wiadomość prywatna image-10.png.9297ba1dce026e5a4aabeaed9536abb8.pngimage-9.png.6e5806afdb33b31117d8e47e85696a61.pngimage-15.png.d3d68d497dbf052420a09d75aeed09ed.png

Edytowane przez Przyciera
  • Haha 1

Chciałbym wyjaśnić sprawę dotyczącą wymiany samochodów. Faktycznie doszło do transakcji, jednak druga strona wprowadziła mnie w błąd co do wartości swojego pojazdu. Sprzedający twierdził, że jego auto warte jest 150 tysięcy, podczas gdy najwyższe realne oferty na serwerze wynosiły ok. 40 tysięcy. Zostałem więc zmanipulowany i podjąłem decyzję na podstawie fałszywych informacji.Po odkryciu tego faktu, następnego dnia poprosiłem o zwrot, ponieważ uważam, że taka transakcja nie była uczciwa. Na czacie rzeczywiście spisaliśmy prostą umowę, ale nie było w niej żadnych zapisów o rezygnacji z prawa do zwrotu w przypadku wprowadzenia w błąd. Z mojej strony nie było złej intencji – chciałem jedynie, aby wymiana była uczciwa i zgodna z rzeczywistą wartością pojazdów.Rozumiem zasady serwera i szanuję regulamin, dlatego nie uważam, abym zasłużył na bana. Chciałem tylko naprawić sytuację, w której zostałem poszkodowany przez nieprawdziwe informacje. Odnośnie pisania odnośnie drugiego konta nie posiadam takiego co możecie sprawdzić napisałem taką wiadomość ponieważ byłem zdenerwowany i pod wpływem emocji nawinęło mi się takie kłamstwo do napisania , więc jeszcze raz chciał bym podkreślić że nie posiadam drugiego konta i licze na pozytywne rozważenie podanej sprawy.

Napisze krótko i na temat - nigdzie nie napisałem że auto jest warte 150 tysięcy, natomiast napisałem że taki koszt by trzeba było podjąć jeśli samemu chciało by się robić taki pojazd, wszytsko jest w logach także czytanie ze zrozumieniem nie boli.

Pozdrawiam 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.