Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Ewcia.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: ToJaEwcia
Nick(i) oskarżonego(/ych): lunek
Powód skargi: Nieukaranie gracza, faworyzacja.
Data zdarzenia: 9 wrzesień 2025
Dowody: Dowody znajdują się w logach. 
Opis sytuacji: Gracz o nicku Skopson sprowokował mnie na czacie premium. Supporter o nicku lunek przyjął zgłoszenie, ale żadnej kary nie nadał. Moim zdaniem w tym przypadku zaszła faworyzacja i taka sytuacja jest zabroniona. Każdy gracz powinien być traktowany sprawiedliwie. 

• Super 7
  • Złość 2
  • Haha 9
  • Auć 1
  • WOW! 8

Hej, Gracz został ukarany ostrzeżeniem, aczkolwiek przez moją pomyłkę użyłem złego typu ostrzeżenia. Faktycznie popełniłem błąd używając tej komendy do nadania kary, lecz nie zmienia to faktu, że Gracz został ukarany, a ostrzeżenie to zapisało się w jego historii kar.

Edytowane przez lunek
  • Super 4
  • Haha 2
  • Auć 1
  • WOW! 2

Gracz został ukarany nie tym ostrzeżeniem, supporter zauważył swój błąd i mam nadzieje, że takie sytuacje więcej się nie powtórzą. 

Nie mniej jednak gracz otrzymał parę dni wcześniej ostrzeżenie dot. swoich prowokacji, zatem następne jego przewinienie (w tym przypadku te ze skargi) powinno zakończyć się karą czasową. Ze względu na krótki staż w administracji @lunek upominam Cię, abyś zwracał większą uwagę przy skalowaniu kar. 

• Super 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.