Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na BreadEater

DarXe.mnr
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 56119
Login: DarXe
Nick oskarżonego: @BreadEater
Powód skargi: Nie spłacił pożyczki w terminie. Nie gra od 29 sierpnia, 20% prowizji za spóźnienie.

Spłacono 0% pożyczki, pozostało 120000$
Data zdarzenia: 2025-08-01 15:40:33
Dowody: 

[2025-08-01 15:40:14] [Output] : >> [114] BreadEater: Umowa nr 1033: Pożyczasz 100000$ oddajesz 118500$ (18,5%) do 31 sierpnia, w razie spóźnienia biorę pełne 20% prowizji, podpisz umowe
[2025-08-01 15:40:26] [Output] : << [114] BreadEater: podpisuje
[2025-08-01 15:40:33] [Output] : ⓘ Użyj tej komendy jeszcze raz, aby potwierdzić przelew kwoty 100,000.00$ do gracza BreadEater.
[2025-08-01 15:40:33] [Output] : ✔ Pomyślnie wysłano 100,000.00$ do gracza BreadEater!

Opis sytuacji: Przeoczyłem tę pożyczkę przez błąd w arkuszu Excel, a dokładnie - nie ustawiłem aktualnej daty zostawiając formułę "teraz()", która zwracała aktualną datę co powodowało wydłużanie umowy o +30 dni. Sprawdziłem też wszystkie pozostałe umowy i wszystko jest w porządku.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Został poinformowany pingiem na forum oraz na discordzie.

• Haha 1

serio? od razu skarga? przeoczyłeś datę i od razu skargę składasz? można to było pokojowo rozwiązać ja nie jestem problematyczny, jedyne to sam również zapomniałem oddać kase a mam odliczone. Jeśli jesteś aktualnie na serwerze jestem w stanie wejść i od razu ci przelać (nie przeleje na PiD ponieważ sam potrzebuje potwierdzenia oddania pożyczki a screenshot nie wystarczy). Troche śmieszne że przez twój własny błąd mam ponosić ciężar skargi na sobie

Edytowane przez BreadEater
  • Haha 6
  • Auć 1

4 godziny temu, BreadEater napisał:

serio? od razu skarga? przeoczyłeś datę i od razu skargę składasz? można to było pokojowo rozwiązać ja nie jestem problematyczny, jedyne to sam również zapomniałem oddać kase a mam odliczone. Jeśli jesteś aktualnie na serwerze jestem w stanie wejść i od razu ci przelać (nie przeleje na PiD ponieważ sam potrzebuje potwierdzenia oddania pożyczki a screenshot nie wystarczy). Troche śmieszne że przez twój własny błąd mam ponosić ciężar skargi na sobie

To Twoim obowiązkiem jest oddanie pożyczki w terminie. Przelew możesz wykonać przez bank na UID 56119. 

Masz 24 godziny.

• Super 1

5 godzin temu, BreadEater napisał:

Jeśli jesteś aktualnie na serwerze jestem w stanie wejść i od razu ci przelać

zapraszam, jestem dostępny od teraz do końca tego dnia

5 godzin temu, BreadEater napisał:

Troche śmieszne że przez twój własny błąd

błędy się zdarzają, człowiek nie robot - lecz mogłeś mi cokolwiek napisać na discordzie że spłacisz później, cokolwiek - a ostatnie twoje wiadomości ze mną były z dnia pożyczki (1 sierpnia)

Także @BreadEater zapraszam 

również zapomniałem tak samo jak ty jestem człowiekiem, mogliśmy rozwiązać pokojowo poprzez prywatną rozmowę, a nie od razu z igły widły robić. Obarczanie mnie skargą i powodowanie nie potrzebnego stresu było tutaj nie potrzebne, zapomniałem tak samo jak ty a pieniądze są odliczone przygotowane, wystarczyłaby jedna wiadomość na komunikatorze discord.

Edytowane przez BreadEater
  • Lubię to! 1

8 minut temu, BreadEater napisał:

Obarczanie mnie skargą i powodowanie nie potrzebnego stresu było tutaj nie potrzebne,

To tylko gra - skarge musiałem napisać, minęło 30 dni - nie znałem stanu twojego konta, a co jakbyś nie miał gotówki? Tak czy siak trzeba by było napisać, tak to tutaj działa. Nie ważne czy brałeś kilka pożyczek i spłaciłeś w czasie, liczą się zasady panujące na serwerze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.