Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Bob_pop

Szymrek7

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Fallenn
Nick oskarżonego: Bob_pop
Powód skargi: Nie umiejętne nadawanie kar.
Data zdarzenia: dziś (17.02)
Dowody: 

Cytat

Opis sytuacji: Dobra, na początku przyjechalismy z ziomkiem koniexem na miejsce, zdarzenia, stał gracz z rozwalonym silnikiem, więc postanowiłem się dosiąść, dziwne że wcześniej nie dostałem żadnego warna, a żadnej prowokacji ani groźb lub CBK, nie widze na tym nagraniu ;))) Proszę cię bardzo bobik, o pokazanie CHOCIAZ JEDNEGO momentu w którym jest GROŹBA, lub CBK, ew. prowokacja, Nie wiem za co zostałem ukarany, ponieważ żadnego momentu w tym filmie nie widzę żeby karać mą osobę, druga sprawa jest moje prawko, jade sobie na mechanika naprawić silnik, stoi gracz na srodku taranujac inne auto i niechcący w niego wjechałem, poprostu moderator dał bezpodstawne nadanie kary, ponieważ po zdarzeniu cały vavzu zaczął mi wypisywać żale na /pm czemu stoję sobie przy jego organizacyjnym autem.
Wklejam za nestixx z powodu pkt na forum.

Witam. 

Informowałem was już wcześniej na wiadomości prywatnej że wawciu również dostał mute za to samo co robił 

Momenty prowokacji:

-Stanie praktycznie na aucie i nękanie 

-Wysyłanie prowokujących bindów innych graczy

-naśmiewanie się i pyskowanie  co nie jest kulturalne 

Reasumując. Oboje zachowaliście się nie kulturalnie. Zarówno jedna jak i druga strona.

Co do tego  "przypadkowego taranu" ZPJ był za taran i za nie zapłacenie za szkody co było słuszne.

Pozdrawiam serdecznie

Bob_Pop

PS - § 7 Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

Ta, dostał za to samo co robił lecz nie dostał dopisku groźby, NIE GROZIŁEM NIKOMU, Stanie praktycznie na aucie i prowokowanie? Wg. mnie kulturalnie siedziałem oraz zrobiłem sobie pogawędkę, gracz wysyłał również upokarzające bindy, np. od jednego gracza (nie bede wymieniał nicku) "nygusie". Naśmiewanie i pyskowanie? To co robił gracz było śmieszne i nie dało sie usiedzieć ze śmiechu 🙂 Jeśli zachowaliśmy się tak samo, czemu dostałem 3h a on tylko i wyłącznie 1h? 😄 Co do ZPJ, mam screeny na tego gracza jak taranował inną osobę, jego zdaniem "przepychał ją"

Wklejam za @nestixx.

11 minut temu, Szymrek7 napisał:

Ta, dostał za to samo co robił lecz nie dostał dopisku groźby, NIE GROZIŁEM NIKOMU, Stanie praktycznie na aucie i prowokowanie? Wg. mnie kulturalnie siedziałem oraz zrobiłem sobie pogawędkę, gracz wysyłał również upokarzające bindy, np. od jednego gracza (nie bede wymieniał nicku) "nygusie". Naśmiewanie i pyskowanie? To co robił gracz było śmieszne i nie dało sie usiedzieć ze śmiechu 🙂 Jeśli zachowaliśmy się tak samo, czemu dostałem 3h a on tylko i wyłącznie 1h? 😄 Co do ZPJ, mam screeny na tego gracza jak taranował inną osobę, jego zdaniem "przepychał ją"

Wklejam za @nestixx.

Podsumowując dyskusja z nim była absolutnie nie potrzebna. Kary i tak były zdecydowanie zbyt krótkie bo powinniście dostać po tygodniu (coś się za łagodny zrobiłem).

Skoro masz screeny na owy taran i brak zapłaty to natychmiastowo wysyłaj 

54 minuty temu, Bob_Pop napisał:

Podsumowując dyskusja z nim była absolutnie nie potrzebna. Kary i tak były zdecydowanie zbyt krótkie bo powinniście dostać po tygodniu (coś się za łagodny zrobiłem).

Skoro masz screeny na owy taran i brak zapłaty to natychmiastowo wysyłaj 

Podaj discorda we wiadomości prywatnej (do szymrka) a z rana je wyśle jak tylko znajdę i wejdę na komputer

Wklejam za nestixx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.