Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Wujaszek.

Mendozza
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: BartekMendoza
Nick(i) oskarżonego(/ych): Wujaszek.
Powód skargi: nieumiejętna ocena sytuacji i podesłanego dowodu
Data zdarzenia: 03.09.2025
Dowody: - jedynie nagranie na ktorym widac kolizje
Opis sytuacji: Jeździłem sobie po SF, nagle po czasie otrzymałem prawo za rzekomy taran innego gracza, oczywiście doszło do stłuczki, natomiast nie było to celowe, z nagrania pewnie będzie można wywnioskować, że ten zabieg nie był celowy. Po kolizji, przeprosiłem oraz zapłaciłem dwojgu kierowcy gdyż uszkodzili sobie auta, nie popadajmy w skrajność zwykły warn by wystarczył. Ostatnią kare  miałem 1,5 roku temu, a nie przypominam sobie abym kiedyś otzymał warna za taran itp [tak wiem nie trzeba dostać warna przed kara] Moim zdaniem suport źle ocenił podesłany dowód i wystosował nieodpowiednią kare względem Mnie.

• Haha 7
  • Auć 1
  • Lubię to! 1

Dla mnie pierwszy taran był spowodowany lagiem, chwile później widać jak oskarżającego nagle cofnęło w miejsce, którym jechał. Nie mniej jednak zapłacił i przeprosił obojga graczy. Dla mnie w takich sytuacjach kara czasowa nie powinna wystąpić - stąd zostaje ona unieważniona.

Do Supportera - proszę brać pod uwagę czynniki łagodzące takie jak - brak karalności w ostatnim czasie, zapłata, przeprosiny oraz brak celowego działania (nie uciekał etc.).

• Super 4
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.