Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana  Skarga na - Nieokielznany oskarżony przez Keicam.

Keicam.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Nieokielznany
Data zdarzenia:  2025-08-30 8:52 
Opis zdarzenia:  Zostawiłem buleta w miejscu eventowym  wieczorem (magazyn w dokach ls) a dzis wchodzę na serwer i widzę pojazd na pp, piszę skarge bo administracja nie była pewna czy pracownik zrobił błąd 
Dowody: https://imgur.com/a/wamfKh4

• Haha 1

Witam, Adept Nieokielznany kłaniam się

Pojazd zabrałem z powodu iż był porzucony na dokach w LS. Racja, robiłeś wczoraj event lecz nie upoważnia Cię do tego byś zostawiał sobie pojazd na następny dzień gdzie tylko popadnie, bo samochód stoi w miejscu eventowym (wyjątkiem by była sytuacja taka jak wczoraj, że było tyle osób, że ciężko było zaparkować ,,normalnie"). Dzisiaj stał twój pojazd samotnie za kontenerami, więc uznałem go jako porzucony. Wiedziałeś, że musisz/chcesz skończyć granie to mogłeś zaparkować jak inni gracze kawałek dalej na parkingu i samochód by dalej sobie stał. Tyle z mojej strony, ja nie widzę tutaj swojej winy, oczekujmy na odpowiedź zarządu.

Poniżej załączam screenshota z zabrania pojazdu:
https://imgur.com/a/EPp8w65

Pozdrawiam

Edytowane przez Nieokielznany

3 godziny temu, Nieokielznany napisał:

Witam, Adept Nieokielznany kłaniam się

Pojazd zabrałem z powodu iż był porzucony na dokach w LS. Racja, robiłeś wczoraj event lecz nie upoważnia Cię do tego byś zostawiał sobie pojazd na następny dzień gdzie tylko popadnie, bo samochód stoi w miejscu eventowym (wyjątkiem by była sytuacja taka jak wczoraj, że było tyle osób, że ciężko było zaparkować ,,normalnie"). Dzisiaj stał twój pojazd samotnie za kontenerami, więc uznałem go jako porzucony. Wiedziałeś, że musisz/chcesz skończyć granie to mogłeś zaparkować jak inni gracze kawałek dalej na parkingu i samochód by dalej sobie stał. Tyle z mojej strony, ja nie widzę tutaj swojej winy, oczekujmy na odpowiedź zarządu.

Poniżej załączam screenshota z zabrania pojazdu:
https://imgur.com/a/dZbj7wC

Pozdrawiam

jasne, tak jak wyzej napisalem skarga została napisana ze względu ze administracja miala mieszane zdania co do tej sytuacji

• Haha 1

Uszanowanie, Zastępca Kierownika CeglaXD,

Po przeanalizowaniu dowodów podesłanych przez naszego pracownika, jestem w stanie stwierdzić błędną ocene sytuacji. Zgodnie z informacją podaną na naszym discordzie frakcyjnym, na czas trwania eventu pojazdy w okolicach wydarzeń fabularnych powinny trafiać do przechowywalni po upływie 30 minut, lecz Twój pojazd niesłusznie znalazł się w parkingu policyjnym. @Nieokielznany proszę o przelanie 500$ na konto gracza @Keicam. (UID: 47429), następnie podeślij tutaj dowód potwierdzający zwrot gotówki.

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.