Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Publicystką Veirdness

DJ_Gabrys
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

n6lyiL3.png

mSu4qkK.png

Witam wszystkich! Z tej strony Dziennikarz @DJ_Gabrys Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj przygotowałem dla was wywiad z naszą przyjaciółką @Veirdness z Redakcji. Jest ona członkiem organizacji Immortal Dynasty, byłym pracownikiem frakcji San Andreas Medical Department oraz Publicystką i na dodatek pełni w niej funkcję Szkoleniowca. Dziś dowiemy się trochę więcej o pani @Veirdness i o jej rozgrywce serwerowej! Rozsiądźcie się wygodnie, weźcie popcorn w dłoń i zapraszam was do przeczytania dzisiejszego wywiadu!

LKZ38Vt.png

DJ: @DJ_Gabrys | V: @Veirdness

DJ: Witam, z tej strony Dziennikarz @DJ_Gabrys z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałabyś udzielić mi wywiadu dla naszych czytelników?
V: Cześć! Bardzo chętnie udzielę Ci wywiadu.

DJ: Super! W takim razie przedstaw się tak, aby czytelnicy mogli Cię lepiej poznać.
V: Nazywam się Natalia i w tym roku będę obchodzić swoje 24. urodziny. Pochodzę z południowej części województwa opolskiego. Przechodząc do tematu zainteresowań, interesuję się fotografią, podróżami, kryminalistyką oraz literaturą o tematyce psychologicznej i wojennej. Z charakteru jestem osobą stanowczą, szczerą, pracowitą, empatyczną i pomocną. W wolnym czasie lubię podróżować i poznawać nowe miejsca, czytać książki, słuchać podcastów kryminalnych lub o rozwoju osobistym, grać w gry fabularne oraz spotykać się ze znajomymi.

DJ: Jak zaczęła się Twoja przygoda z platformą Multi Theft Auto i w jaki sposób trafiłaś na serwer ProjectRPG?
V: Swoją przygodę z platformą Multi Theft Auto rozpoczęłam w połowie marca 2022 roku. W tamtym okresie wraz z ówczesnymi przyjaciółmi z moich okolic szukaliśmy serwera w tematyce Role-Play. Do społeczności ProjectRPG dołączyłam 13 kwietnia 2023 roku za namową znajomych z konkurencyjnego serwera, z którymi postanowiłam przyjść i sprawdzić, co ProjectRPG ma do zaoferowania.

DJ: Na serwerze przegrałaś łącznie ponad 2070 godzin. Jak wspominasz ten czas?
V: Wspominam ten czas pozytywnie! Na serwerze poznałam sporo fajnych i wartościowych ludzi, z którymi mogę spędzać czas w grze, jak i poza nią.

DJ: Jak wyceniasz swój majątek? Co się w nim znajduje?
V: Mój majątek wyceniam na około 1,8kk. W mojej aktualnej kolekcji pojazdów posiadam: Sancheza SM, Mananę, Feltzera STR, Sultana SB-1, Perenniala w sedanie, Alphę VR-4 Aero I, Fortune, Merita Sport, Cometa 964 Aero III, Willarda VLV Custom, PCJ-600 XR, Eleganta, Schaftera STR, Greenwooda, Staniera i ZR-350.

8DOleFb.gif

DJ: Jesteś członkinią organizacji Immortal Dynasty. Czy chciałabyś opowiedzieć, co wyróżnia organizację Immortal Dynasty spośród innych organizacji na serwerze?
V: Zgadza się, jestem członkinią organizacji Immortal Dynasty, w której pełnię również rolę Koordynatorki. Organizacja wyróżnia się tym, że jesteśmy jedną z nielicznych organizacji na tym serwerze, która posiada własny i rozbudowany serwer Discord, szereg funkcji, jak i możliwości zaprogramowanych przez autorskiego bota. Jego zarządzaniem zajmuje się V-Lider @Kugi, którego serdecznie pozdrawiam!

BtBcFYI.gif

DJ: Z tego, co wiem, jakiś czas temu byłaś we frakcji San Andreas Medical Department. Co skłoniło Cię do dołączenia właśnie do tej frakcji?
V: Chciałam spróbować swoich sił jako ratownik medyczny i przekonać się na własnej skórze, jak to wygląda w praktyce. Była to naprawdę fajna przygoda, dzięki której nauczyłam się sporo o medycynie, więc wiedza, którą zdobyłam w tej frakcji, z pewnością nie pójdzie na marne. Z tego miejsca chciałabym pozdrowić wszystkich pracowników z San Andreas Medical Department!

SaPbX0J.gif

DJ: Jak Ci się pracuje jako Publicystka i Szkoleniowiec w Redakcji Prasowej Project News oraz jak oceniasz atmosferę, która panuje w biznesie?
V: Bardzo dobrze mi się pracuje w tym biznesie. Robię to, co sprawia mi największą przyjemność, a panująca tutaj atmosfera jest jak najbardziej w porządku i sprzyja owocnej współpracy w zespole.

iyT4Hi8.gif

DJ: Super, dziękuję Ci bardzo za wywiad! To by było na tyle z mojej strony. Czy chciałabyś kogoś pozdrowić lub przekazać coś społeczności ProjectRPG?
V: Również dziękuję! Chciałabym serdecznie pozdrowić Ciebie, całą społeczność biznesu Redakcji Prasowej Project News oraz wszystkich członków Immortal Dynasty, @PudzianzVolvo, @vEroX., @Lari, @deejaychrisu.AMG, @Adiq_ziom, @dister, @-=KodaK=-, @rokitekx, @Nitzur, @Nataliaaa, @>VeX<, @DANERKO*CDW, @Mioszek, @Axunaa i @Saquar0. Jeśli chodzi o to, co chciałabym przekazać społeczności ProjectRPG, to przede wszystkim podziękować wszystkim za wspólną zabawę, zaangażowanie i przyjazną atmosferę, którą tworzymy razem każdego dnia.

pjgdEhb.png

DJ: Infernus czy Turismo?
V: Infernus.

DJ: Kurier czy Lawety?
V: Lawety.

DJ: Audi czy BMW?
V: Audi.

DJ: Pizza czy Kekab?
V: Pizza.

DJ: Lidl czy Biedronka?
V: Lidl.

DJ: SARA czy SATC?
V: SARA

XGwBbve.png

Dziękuję wam wszystkim za przeczytanie dzisiejszego wywiadu, zachęcam również do przeczytania reszty materiałów Redakcji Project News!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

XMH7OMm.pngiTO1VF6.png

Edytowane przez Kierownikk
  • Super 15

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.