Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na GhostTownPL

cucumber
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 17844
Login: astiz
Nick oskarżonego: GhostTownPL
Powód skargi: zawyżenie ceny nieruchomości 
Data zdarzenia: 17.08.25r
Dowody: logi 
Opis sytuacji: Witam, około 2tygodnie temu doszło do transakcji miedzy mną a graczem GhosttownPL w wyniku czego zostałem stratny 1kk może i 1.5kk.. po krótce wyżej wymieniony gracz sprzedał mi bazę po zawyżonej cenie. Proszę o przyjrzenie się całej transakcji i ocenę, moim zdaniem gracz zarobił prawie dwukrotność wydanej przez siebie sumy na ową bazę, co przy obecnym regulaminie serwera jest niezgodne.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @GhostTownPL

• Super 3
  • Haha 20

Uszanowanie uwzględniając iż na rynku nie ma podobnych nieruchomości nie miałem jak jej wycenić uwzględniając iż nie ogłaszałem chęci sprzedaży a jednocześnie dostając od dwóch graczy kwoty którą byli chętni zapłacić za ową nieruchomość uwzględniłem wszystkie zasady wewnątrz serwera jak i również zadając pytanie czy nie będę posiadał problemu z wszelakimi transakcjami dopytałem się Administratora @LastoAkaRudygdzie owa osoba mi odpowiedziała że to jest jedyna taka nieruchomość na serwerze więc nie ma jej do czego porównać i taka prawda że jeżeli posiadam klienta gotowego wyłożyć gotówkę na stół to nie będę miał takowego problemu. Załączam również twoją wypowiedz na Discord na temat owej nieruchomości. Uwzględniając również twój tok myślenia to licytując pojazdy lub inne ruchomości jak i nieruchomości ktoś wyda nadmierną gotówkę i wylicytowany przedmiot nie zwróci się to należy kogoś oskarżać o niszczenie gospodarki nie ponieważ kupujący zna ryzyko zakupu. image.png.5e3efaceb9af68a8041e710197899d57.png

• Super 22

Doskonale wiedziałeś o wartości posiadłości, nagliło Cię aby zakupić tą posiadłość i zakupiłeś ją za kwotę 3.500.000$. Nie rozumiem dlaczego teraz nagle piszesz skargę na gracza, kiedy to Ty chciałeś zakupić posiadłość i praktycznie od razu zgodziłeś się na oferowaną kwotę. GhostTownPL konsultował wcześniej transakcje z administratorem, tak samo zrobiłeś Ty. Uważam, że transakcja jest w 100% legalna i prawidłowa. Jest to jedyna w sobie tego typu baza i jej unikalność również dyktuje, w pewnym sensie, cenę. Skargę oddalam.

• Super 11
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.