Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana skarga na pracownika Acerek82

Ripon325
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika:Acerek82
Data zdarzenia: 26:08.2025
Opis zdarzenia: gdy sprawdzałem pojazdy na f5 to zauważyłem że pojazd trafił na pp który był na strefie DM pracownik stwierdził że pojazd był na poza dm  jak widać na jego ss że pojazdy był oraz sam był na dm  jak wiadomo że frakcje oprócz SAPD mają kategoryczny zakaz wejścia na dm pod czas służby
Dowody: mta-screen_2025-08-26_23-44-32.thumb.png.94bf48345818a557bf4ad8c7c117cb9c.png

Edytowane przez xPawel69
Usunięcie dowodu z chatem służbowym
  • Super 1

Witam Adept Acerek82 z tej strony jak widać na załączonych ss pojazd stoi na granicy strefy DM z sytuacją że miałem zgłoszenie w LS Ganton o porzuconych pojazdach w kanałach , również jak widać nie dopatrzyłem że znajdowałem się w tej strefie, myślałem że ją opuściłem. Jeśli faktycznie popełniłem błąd zwrócę pieniądze graczowi za odholowany pojazd.

ja rozumiem że każdemu może się zdarzyć się pomyłka tylko podczas naszej rozmowy próbowałem ci wyjaśnić że pojazd był na dm nawet ci napisałem zobacz czat na ss bo widać było że wszedłeś na strefę dm próbowałem cię uświadomić że błąd zrobiłeś to dlatego nie chciałem na początek pisać tej skargi ale mnie do tego zmusiłeś 😕

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.