Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Onepac

Mitomanson
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 84096
Login: wheelrider
Nick oskarżonego: @Onepac
Powód skargi: Brak spłacenia składki
Data zdarzenia: 24.08.2025
Dowody: 
Opis sytuacji: A wiec zacznij od samego początku, Onepac był członkiem mojej jak i B4NAN_a organizacji Ekipa Dyszla, jeśli dobrze pamiętam to dnia 21.08 w godzinach wieczornych zapytał na czacie organizacyjnym o pożyczkę na 120k, ja odpisałem mu ze wypłacę pieniądze i ogarnę resztę od wspomnianego juz B4NAN_a, tak tez zrobiłem napisałem mu ze ma zwrócić z oprocentowaniem 10% jak widać na screenie załączonym logów, odpisał ze odda jak najszybciej nawet juz następnego dnia co tez jest pisane na naszym discordzie organizacyjnym co tez jest załączone na screenach, można tez wziąć logi z naszej dzisiejszej rozmowy o godzinie koło 23, chciałem to zrobić po koleżeńsku, bo lubiłem i naprawdę szanowałem tego człowieka nawet dawałem mu dodatkowy czas ale tez starałem się upewnić czy na pewno odda, na dzisiejszej rozmowie napisał wprost ze wyciulal mnie na kasę i nie ma zamiaru oddać, jeśli trzeba cos jeszcze dostarczyć to można spróbować ogarnąć takie rzeczy. Nie napisałem może konkretnie takiej umowy jak gracz Darxe lecz napisałem ja po swojemu z powodu akcji jaka mieliśmy, do tego aktualnie o godzinie 23:32 dnia 25.08.2025 pisze takie ogłoszenie "OG > (156) Onepac: 😋 SKUPIE WSZYSTKO DO 200K! | [S/W] Sanchez 600cm2 [max] opony teren! [S] Sprzedam Punkty Premium po 10$ za sztuke! [ OSTATNIE SZTUKI] pisac /pm Onepac 😋"
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: >> [156] Onepac: wlasnie zostala na ciebie napisana skarga (nie odpisał mi na tą wiadomość na serwerze)

obraz_2025-08-25_231739257.png

obraz_2025-08-25_231749991.png

obraz_2025-08-25_231759713.png

obraz_2025-08-25_231806173.png

pozyczka .png

Edytowane przez Marcepanson
  • Super 5
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.