Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza fnx1620

KeithCozart
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 15884
Login: Ruchamwamstare
Nick oskarżonego: @fnx1620
Powód skargi:  celowne zrzucenie auta w przepaść 
Data zdarzenia: 25.08.2025
Opis sytuacji: Stałem sobie kulturalnie i prowadziłem dyskusje po czym gracz wykorzystując moją chwile nieuwagi zaczął pchać mi auto w przepaść
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  image.thumb.png.c7aef19de9a14c732f62d9fd7337240f.png

I nie wiem czemu taka dziwna kolejność zdjęć się zrobiła ale, po minutach i sekundach na screenach widac ewidentnie co on robi  z moim pięknym autem 

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Edytowane przez KeithCozart
  • Nie lubię tego 1

to ja jako oskarzony dorzuce kilka slow od siebie przypadek jakim jest ten gosc jest mysle znany rcona np Zebrze bo dobry rok temu zawracalem gitare z nadzieja ze wybija mu z glowy latanie za mna w gierce i szukanie zaczepki na kazde mozliwe sposoby, nigdy nie przyjechalem do niego ja ani nigdy nie napisalem do niego ja jako pierwszy zadnej wiadomosci i kazda nasza stycznosc w gierce wynika z tego ze gosc zwyczajnie szuka zaczepki, autko zepchnalem przyznaje sie jesli macie mnie zamiar za to zbanowac to spoko apelacji pisac nie bede tylko zwyczajnie skoncze gre ale on wiedzac czego sie spodziewac przyjechal, nie mniej jednak jak juz wspomnialem kazde nasze spotkanie w grze wynika z JEGO inicjatywy i on to robi swiadomie z premedytacja wiedzac ze go zwyczajnie nienawidze, bo dla przypomnienia on mi po bliskich jezdzil w wiadomosciach na forum, on sobie mojego ziomusia na insta wynalazl i nie wiem w jakim celu chociaz sie domyslam wypisywal do mnie na pw w grze (jesli mnie pamiec nie myli) obsmiewujac jego wyglad xd parkowal swoje pojazdy na moich podjazdach itd itd moglbym napisac o tym ksiazke, takze reasumujac nie mam sobie niczego do zarzucenia powtorze raz jeszcze wszystkie tego typu sytuacje wynikaja z jego inicjatywy nigdy nie napisalem do niego pierwszy ani nigdy go wgl nie zaczepialem a to co on opisuje to jest odbijanie pileczki pozdrawiam Czarucha 🙂

Edytowane przez fnx1620
  • Haha 2

To wstaw jakikolwiek dowód na twoje pomówienia, ja przez ostatni rok to praktycznie nie grałem, a wystarczy spojrzeć na twoją listę kar żeby zobaczyć kto tu jest problemem, czy kiedykolwiek napisałeś na mnie skargę na forum? Nie, bo to pomówienia. Ty wielokrotnie podjeżdżałeś pod mój domek i szukałeś zaczepki i w końcu się doigrałeś, przecież ty nawet dzisiaj dostałeś karę za prowokacje na vc oraz karę na chat za wyzwiska, ogarnij się człowieku, mam nadzieję że dostaniesz bana i to jakoś wpłynie pozytywnie na twoje nastawienie do innych ludzi, pozdrawiam 

ty jesteś taki wiarygodny że wspominasz o moich dzisiejszych karach pomijając że zostały nadane przez dreamera który przyszedł po moim reporcie żeby zabrali cię z mojego podjazdu łebku xd w rozmowach na pw w grze czy forum wszystko jest ja folderu poświęconego tobie na dysku nie prowadzę bo mam ciekawsze zajęcia i nawet jeśli uda ci się przekabacić administrację na swoją stronę to brawo gratuluję ci no i tyle ode mnie odpowiem tu jeszcze ewentualnie wywołany przez administracje w odbijaniu piłeczki nie ma niczego złego bez pozdrowień 🥱

• Haha 1

@fnx1620 przeciez to co ty piszesz obiektywnie nie ma sensu, wysłałes reporta żeby zabrać mój samochod z posesji?? to czemu go zepchałeś z góry, a admin go nie zabrał? wysłałes reporta, to czemu TY dostałes dwie kary

Patrzyłem sobie domki w vinewood i jak mnie zobaczyłeś to odrazu zacząłeś mnie wyzywac na VC od kurew i dlatego wgl znalazłem się w tamtym miesjcu, potem zepchnąłeś moje auto i dopiero potem napisałeś reporta i dostałeś dwie kary, nie bez powodu masz 4 stron kar.

Ty nawet wiadomość wyżej nie możesz się opamiętać i wyzywasz mnie od ''łebków'' 

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.