Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Utrata dziennych przez AC

oliwierbluza1
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Zaczynając od początku. Z MTA działo się coś dziwnego już od dawna, a konkretnie chodzi o 2 rzeczy: 1 - zawsze po wyłączaniu MTA po prostu ekran się zawieszał i wywalało mnie do pulpitu, ostatnio gra od razu wywalała do pulpitu i zawieszała się w taki sposób, że nie dało się do niej wejść, a 2 - randomowo mnie wywalało (jak np 2 dni temu)

Ale do rzeczy - wczoraj chciałem wejść dość późno na serwer (koło 23:20) żeby odebrać dzienną, ale już na samym wstępie otrzymałem bana od MTA, o kodzie CD47 z powodem AC VIOLATION na 16 minut. Ban sam zszedł ale jak można się domyśleć nie zdążyłem odebrać dziennych (po banie zostało mi około 20 minut, czyli za mało żeby odebrać dzienną), także potem nie wchodziłem już na serwer, bo nic by to nie dało.

Ostatnia dzienna, jaką odebrałem była za dzień 309 i było to 100rp

Chciałbym prosić o przywrócenie dziennej i ewentualnie jeśli ktoś ma pomysł jak rozwiązać problemy wspomniane w 1 linijce to też proszę o wypowiedź

Edytowane przez oliwierbluza1
Wrzuciłem na imgura bo jakość słaba była

A i zapomniałem wspomnieć ale konsola nie zapisała żadnych logów z tego dnia, czyli najprawdopodobniej nie udało się nawiązać połączenia z serwerem (po naciśnięciu na serwer odbiegłem od komputera w stronę toalety, a jak wróciłem to widziałem tylko to co powyżej) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.