Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z ToJaEwcia

Kacp3r
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

tU3eatS.png

mSu4qkK.png

Cześć wam wszystkim! Z tej strony Kierownik Redakcji @Kacp3r. Przychodzę do was z wywiadem, którego udzieliła jedna z osób grających na serwerze —  @ToJaEwcia! Zapraszam do zapoznania się z jej historią!

LKZ38Vt.png

K: @Kacp3r | E: @ToJaEwcia

K: Zechciałabyś opowiedzieć trochę więcej na temat swoich zainteresowań?
E: 
Hej, oczywiście. Mam wiele zainteresowań, między innymi gry komputerowe — w wolnej chwili gram ze znajomymi i świetnie się bawimy, zabijamy czas. Sport wiele dla mnie znaczy, od kilku lat ćwiczę, dbam o siebie, ale przede wszystkim odpoczywam psychicznie od codzienności podczas treningu. Interesuje mnie chemia, procesy chemiczne, praca w laboratorium. Jest to temat obszerny, ale ciekawi mnie i w przyszłości chciałabym dalej poszerzać swoją wiedzę w tej dziedzinie.

K: Na serwer trafiłaś jak? Co sprawiło, że jesteś i grasz na nim?
 E: Na ProjectPRG trafiłam przez znajomych, którzy niestety aktywni byli na serwerze ostatni raz kilka lat temu. W tamtym czasie pierwszy raz weszłam na serwer i miałam przyjemność rozgrywania rozgrywki. Jeśli chodzi o czas teraźniejszy — jakiś czas temu ponownie zagościłam na serwerze. Głównie poczucie nudy, chęci i wolny czas sprawiły, że postanowiłam wrócić. Niestety sama, bez starej ekipy, ale mimo wszystko bezcenne wspomnienia pozostaną ze mną przez długi czas.

kNZ1R9C.png

K: Przegrałaś już łącznie 913h, sporo jak na 3 miesiące grania, co możesz powiedzieć o czasie, który spędziłaś na serwerze?
 E: 
Przegrane 913h pozwolą mi stwierdzić, że serwer to miejsce, w których z dobrą ekipą można świetnie spędzić czas, w miłej atmosferze. Społeczność serwera oczywiście jest różnorodna, ale jeśli mam być szczera większość graczy jest kulturalna i entuzjastyczna. Komunikacja pomiędzy graczami nie zawodzi, a pomoc, którą kiedykolwiek potrzebowałam, otrzymywałam z ogromnym zaangażowaniem. Bardzo doceniam oraz szanuje takie podejście. Jeśli chodzi o inne kwestie dotyczące serwera, między innymi rozgrywkę, sposób na zarobek w grze, elementy graficzne, funkcje gry — mogę szczerze stwierdzić, że wszystko jest dopracowane i komfortowe, co ułatwia grę, a przede wszystkim zachęca do dalszego grania.

K: Czemu akurat Sultan? Czemu wybrałaś ten pojazd do swojej kolekcji?
 E: Decyzja o kupnie Sultana tak naprawdę wzięła się stąd, że poczułam potrzebę urozmaicenia sposobu zarobkowego i chęć pracy na aplikacji transportowej. Jak dobrze wiemy, do aplikacji transportowej potrzebny jest pojazd czterodrzwiowy, więc mogłabym zaopatrzyć się w obojętnie jaki pojazd. Aczkolwiek oferta, na którą udało mi się trafić, bardzo mnie zadowoliła. Pełny tuning mechaniczny oraz wizualny przykuł moją uwagę. Jestem zadowolona z decyzji i możliwości spełniania swojego celu małymi krokami, czyli osiągnięcia maksymalnego poziomu aplikacji transportowej.

K: Planujesz kupno kolejnego pojazdu, który powiększy flotę twoich świetnych wozów?
 E: Oczywiście, że tak. Rozgrywka opiera się na motoryzacji, a modele pojazdów dostępne na serwerze robią wrażenie. Dlatego też w dalekiej przyszłości planuję zakup nowego pojazdu. Postaram się być cierpliwa i zmotywowana do zarabiania pieniążków, które są niezbędne w przypadku kupna samochodu.

K: Przynależysz do organizacji 7 7 7, czemu ta organizacja? Co cię do niej przyciągnęło?
 E: Organizacja, w której mam zaszczyt zajmować miejsce aktywnego członka ma dla mnie wielkie znaczenie. Nie chodzi tutaj o samą rozgrywkę, ale ludzi, których udało mi się poznać i stworzyć z nimi zgraną ekipę. Swoje początki na serwerze wspominam różnie, większość czasu grałam sama. Lider organizacji 777, @Domi, pewnego dnia postanowił zapytać, czy      zechciałabym spróbować dołączyć do organizacji. Ja jestem osobą, która lubi towarzystwo, więc bez zastanowienia się zgodziłam.

DOdygaF.gif

K: Jaka atmosfera panuje w szeregach tej organizacji? Macie otwartą rekrutację?
 E: Jeśli chodzi o atmosferę, która panuję w naszej organizacji, to z pewnością mogę stwierdzić, że jest znakomicie. Razem tworzymy zwariowaną ekipę, z którą mogę spędzić czas, wygadać się, pośmiać czy nawet płakać. Wsparcie, które od nich dostaje, pomaga mi w codziennym życiu. Cieszę się, że akurat na takie osoby trafiłam i dogadujemy się ze sobą w taki sposób, jakbyśmy znali się kilka lat. Najważniejsze jest to, że mogę być sobą i nie udaje kogoś, kim nie jestem.

K: Biznes? Jak ma się sytuacja z nim? Planujesz dołączyć do jakiegoś?
 E: Biznesy na serwerze są interesujące. Urozmaicają rozgrywkę i powodują, że nie ma kompletnej nudy. Od pierwszych dni grania na serwerze zaciekawił mnie bardzo biznes radia ProjectFM. Uwielbiam muzykę, każdy dzień zaczynam od włączenia ulubionego utworu. Dzięki muzyce wszystko staję się kolorowe w codziennym, monotonnym życiu. Moim zdaniem muzyka jest niezbędnym dodatkiem podczas rozgrywki. Przyjemniej się gra w momencie, gdy słyszysz swoją ulubioną piosenkę. W dalekiej przyszłości chciałabym dostać się do radia i starać się poprawiać graczom humor poprzez odtwarzanie ulubionej muzyki.

K: Ode mnie to tyle, dziękuje ci bardzo za udzielenie mi wywiadu, chciałabyś kogoś pozdrowić?
 E: Ja również jestem wdzięczna za propozycję wywiadu ze mną. Pozdrawiam całą organizację 777, wszystkie frakcje, administrację serwera. Super wszyscy jesteście, nie zmieniajcie się, bez was wszystko nie byłoby takie same! 

raL2DnT.png
Dziękuję wam, za przeczytanie tego materiału! Zachęcam do zapoznania się z innymi treściami serwerowej Redakcji! 1316793821052272670.webp?size=128&animated=true

S2Pihi5.png

xRepIhM.pngiTO1VF6.png

Edytowane przez Kierownikk
  • Super 8

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.