Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Audycja urodzinowa dla DJ_Gabrys

Veirdness
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

F3XQpEe.png

M3o7SmR.png

Witajcie, drodzy Czytelnicy! Z tej strony Publicystka @Veirdness z Redakcji Prasowej Project News. W tym artykule przedstawię Wam krótką fotorelację z dzisiejszej urodzinowej audycji, która została przygotowana i poprowadzona przez Młodszego DJ'a @Somandi z Radia ProjectFM dla gracza, a zarazem naszego redakcyjnego kolegi Dziennikarza @DJ_Gabrys. Zaparzcie swoją ulubioną kawę lub herbatę, a ja serdecznie zapraszam Was do przeczytania materiału!

PA0Cack.png

W czwartek, 21 sierpnia 2025 roku o godzinie 16:00 pod sceną w Los Santos odbyła się dwugodzinna ramówka, podczas której mogliśmy świętować i uczestniczyć w urodzinach naszego solenizanta @DJ_Gabrys oraz złożyć mu najserdeczniejsze życzenia. Audycja była przeprowadzona w pozytywnej atmosferze i dobrze dobranej muzyce, dzięki czemu nasz jubilat oraz goście mogli dobrze się bawić. Nie zabrakło również licznych niespodzianek przygotowanych przez Młodszego DJ'a @Somandi, w tym między innymi: szybkie paluszki, ’Zgadnij, jaka to animacja’, jak również synchronizacja tańców dla wszystkich.

8beXLZX.gif

vgC1HDp.png

W tym segmencie zadałam kilka pytań Młodszemu DJ'owi @Somandi, a brzmiały one w następujący sposób:

yCN3dip.gif

V: @Veirdness | S: @Somandi 

V: Uszanowanie, Publicystka @Veirdness z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś odpowiedzieć mi na kilka pytań, dotyczących dzisiejszej urodzinowej audycji?
S: Witam, z tej strony Młodszy DJ @Somandi z Radia ProjectFM. Oczywiście, chętnie udzielę Ci odpowiedzi!

V: Skąd wziął się pomysł na zorganizowanie tej audycji?
S: Pomysł pojawił się samoistnie. W końcu urodziny to świetna okazja, żeby zrobić coś wyjątkowego, więc pomyślałem, że audycja dedykowana dla @DJ_Gabrys będzie najlepszym prezentem, jaki mógł sobie wymarzyć.

V: Jak wyglądał proces przygotowań do audycji? Czy było coś wyjątkowego, na co musiałeś zwrócić szczególną uwagę?
S: Przygotowania były dosyć skomplikowane, lecz koniec końców wszystko poszło zgodnie z planem. Podobało mi się również, kiedy Gabryś wysłał mi listę utworów do zagrania, co znacznie usprawniło pracę przy dzisiejszej audycji.

V: Jakie niespodzianki przygotowałeś dla solenizanta i uczestników?
S: Niespodzianka wyglądała w następujący sposób: nasz solenizant wchodzi do środka koła i w tym samym momencie włączam dla niego utwór „Sto lat”, do którego każdy gracz będzie mógł zaśpiewać na czacie głosowym. Dla reszty uczestników zabawy przewidziane były szybkie paluszki, jaka to animacja, jak i również synchronizacja tańca.

V: Jakie życzenia chciałbyś złożyć solenizantowi podczas tej wyjątkowej audycji?
S: Przede wszystkim chciałbym złożyć mu najserdeczniejsze życzenia z mojej strony! Niech dalej rozwija swój kanał na platformie YouTube i niech zdobędzie jak najwięcej subskrypcji. Od siebie życzę również spokoju ducha, jak i również spełniania się w tym, co kocha najbardziej!

V: Bardzo dziękuję za odpowiedzi na moje pytania oraz za poświęcony czas. Chciałbyś kogoś pozdrowić?
S: Chciałbym pozdrowić przede wszystkim DJ'a Gabrysia oraz moją przyjaciółkę @dzastaa i pozostałych słuchaczy dzisiejszego wydarzenia.

XGwBbve.png

Zadałam również kilka pytań naszemu solenizantowi @DJ_Gabrys, a brzmiały one w następujący sposób:

vIozQd6.gif

V: @Veirdness | DJ: @DJ_Gabrys

V: Uszanowanie, Publicystka @Veirdness z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś odpowiedzieć mi na kilka pytań, dotyczących Twojej urodzinowej audycji?
DJ: Witam, z tej strony Dziennikarz @DJ_Gabrys z Redakcji Prasowej Project News. Pewnie, mogę odpowiedzieć Ci na Twoje pytania.

V: Jakie emocje odczuwasz po dzisiejszym wydarzeniu?
DJ: Odczuwam w tym momencie radość, że ktoś przyszedł na taką imprezę. Niektórzy gracze są dla mnie tacy, że mnie wyśmiewają, lecz mam też osoby, które wspierają mnie na każdym kroku i martwią się, kiedy dzieje się coś niedobrego. Tym osobom bardzo dziękuję, bo gdyby nie oni to dałbym sobie spokój z karierą DJ'a.

V: Czy spodziewałeś się tak dużej frekwencji wśród graczy?
DJ: Audycja miała rozpocząć się o godzinie dwudziestej, lecz ze względów rodzinnych ta godzina nie była odpowiednia. Na szczęście udało się zmienić godzinę na wcześniejszą porę, czyli szesnastą. Mogę śmiało stwierdzić, że frekwencja graczy o tej godzinie przerosła moje najśmielsze oczekiwania. Liczyłem na kilka osób, ale w szczytowym momencie obok sceny Los Santos było około dwudziestu graczy!

V: Jakie niespodzianki przygotowali dla Ciebie organizatorzy i co najbardziej Cię zaskoczyło?
DJ: Organizatorzy tej audycji nie przygotowali zbyt wiele. Na szczęście byłem przygotowany i miałem przy sobie pieniądze na różne zabawy ze słuchaczami, przykładem niech będą „szybkie paluszki”. Osobiście przygotowałem również muzykę na czas trwania imprezy. Moim największym zaskoczeniem było przybycie San Andreas Police Department na to wydarzenie. W tamtym momencie policjanci zakuli mnie w kajdanki pod pretekstem statusu poszukiwanego. Oczywiście był to tylko żart, bo po chwili wypuścili mnie z samochodu i złożyli specjalne życzenia urodzinowe, za które serdecznie z całego serca dziękuję.

V: Czy było coś, co podczas audycji szczególnie Cię wzruszyło lub sprawiło, że poczułeś się wyjątkowo?
DJ: Tak, były takie momenty. Pierwszą połowę imprezy przetańczyłem przed ekranem, natomiast drugą przesiedziałem ze łzami w oczach, ponieważ dostawałem datki od innych graczy naszego ukochanego serwera. W tym momencie chciałbym podziękować wszystkim wariatom, którzy uczynili to popołudnie najlepszym w moim życiu! Jestem Wam ogromnie wdzięczny za tą imprezę i możliwe, że wkrótce również coś zorganizujemy!

V: Bardzo dziękuję za odpowiedzi na moje pytania oraz za poświęcony czas. Chciałbyś kogoś pozdrowić?
DJ: Chciałbym pozdrowić moich największych wariatów, którzy rzucili duże datki w postaci gotówki serwerowej. Jednym z tych osób był @DarXe. Chciałbym pozdrowić jeszcze Młodszego DJ'a @Somandi oraz wszystkich, którzy tańczyli z nami przy scenie w Los Santos! Na koniec pozdrawiam również pracowników San Andreas Road Assistance i San Andreas Police Department, którzy wpadli, żeby lekko mnie postresować i złożyć życzenia! Dziękuję Wam wszystkim.

XGwBbve.png

Dziękuję wszystkim czytelnikom za uwagę! Zachęcam również do zapoznania się z innymi treściami przygotowanymi przez naszych redaktorów w naszym wątku na forum.

S2Pihi5.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

YExQvfx.pngiTO1VF6.png

Edytowane przez Kierownikk
  • Super 9

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.