Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - ZR-350 - hit czy kit?

shvky
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

gdQcgsb.png

naTqDnE.png

Witajcie, drodzy czytelnicy, z tej strony Starszy Dziennikarz @shvky z Redakcji Prasowej Project News. Starsi gracze na pewno kojarzą serię pod tytułem „Hit czy kit” dotyczącą pojazdów, które możemy spotkać na serwerze. Dzisiaj postaram się wam opowiedzieć o pojeździe ZR-350, nie zabraknie również wywiadów z posiadaczami tego pojazdu. Zapraszam do lektury!

VDgjwdI.png

ZR-350 jest pojazdem często wybieranym przez graczy poprzez jego charakterystyczny wygląd wzorowany na Mazdzie RX-7 z rzeczywistości, który ma bardzo wiele swoich miłośników, jak i świetne osiągi w dość przystępnej cenie.
Pojazd przyciąga spojrzenia swoją smukłą linią nadwozia, charakterystyczne chowane reflektory, jak i swoim sportowym charakterem.

W salonie ZR-350 możemy dostać w kwocie, od 280.000$ do 283.000$ z silnikiem o pojemności 2.900cm3.
Z tuningu wizualnego możemy zamontować między innymi progi, wydechy, spoilery, wlot na dachu, jak i body kity takie jak Amemiya oraz Rocket Bunny.

Przedstawię wam teraz kilka suchych faktów na temat osiągów ZR-350.

Podstawowy silnik bez ulepszeń osiągnie maksymalnie 185 km/h.
Maksymalnie ulepszony silnik pozwoli nam wyciągnąć 203 km/h.
Po dołożeniu ECU4 do maksymalnie ulepszonego silnika otrzymamy prędkość maksymalną na poziomie 216 km/h.
Z zestawem ulicznym osiągniemy prędkość maksymalną 234 km/h, z zestawem wyścigowym będzie już to 244 km/h a z zestawem torowym aż 253 km/h.

Ceny ulepszeń silników:

2.9 - 3.1 - 22.000$
3.1 - 3.3 - 24.000$
3.3 - 3.5 - 26.000$
3.5 - 3.7 - 28.000$

LKZ38Vt.png

Właściciel pięknego ZR-350 @sosnalolek udzielił nam wywiadu.

Qm0zw3T.png

XGwBbve.png

S: @shvky | S: @sosnalolek

S: Witam, z tej strony Starszy Dziennikarz shvky z Redakcji Prasowej Project News! Byłbyś chętny na to, aby udzielić mi wywiadu?
S: Cześć z tej strony sosnalolek, oczywiście, że tak!

S: Opowiedz coś o sobie naszym czytelnikom.
S:  Jasne, postaram się pokrótce. Mam na imię Kuba mam 19 lat interesuję się motoryzacją i gram na ProjectRPG od września 2021 roku mam 2200 godzin.

S: Od jak dawna posiadasz już ZR-350 w swojej kolekcji?
S:  ZR-350 posiadałem w pewnym momencie 2, obecne ZR posiadam od około 7 miesięcy.

S: Czy masz w niej jakieś modyfikacje?
S: W ZR-350 posiadam praktycznie wszystko oprócz baku i ABS.

S: Dlaczego akurat ZR-350?
S: Dlaczego ZR-350? Ponieważ jest to ładne, sportowe oraz dobrze prowadzące się coupe, można ją przerobić na różny sposób, ale każdy na pewno będzie ładny.

Q95ZDq2.png

S: Pojazd zakupiłeś czysty? Czy miał już coś zamontowane?
S: Pojazd zakupiłem z tuningiem, posiadał on między innymi set limitowany cukierkowy róż, LPG, GZ oraz ECU.

S: Bardziej ci się podoba body kit Amemiya czy Rocket Bunny?
S: Ja jestem fanem body Amemiya, aczkolwiek Rocket Bunny też jest ładne.

CI9LxPZ.png

S: Traktujesz go raczej jako donicę czy jeździsz nim na co dzień?
S: Pojazd traktuje jako autko do lansu, tak żeby czasem się przejechać, ale zdarza się też tak, że stoi przez kilka dni nieruszany.

S: Super, dziękuję ci bardzo za wywiad, to by było na tyle z pytań ode mnie. Chciałbyś kogoś pozdrowić lub przekazać coś społeczności ProjectRPG?
S: Dziękuje również za możliwość udziału w wywiadzie, życzę miłego dnia czytelnikom i pozdrawiam organizacje 777 oraz The Pirate Bay.

5V20MaL.png

Następnie kilka odpowiedzi udzieliła nam właścicielka równie pięknego ZR-350 @Zosia555.

LKwc1QU.png

S: @shvky | Z: @Zosia555

S: Witam, z tej strony Starszy Dziennikarz shvky z Redakcji Prasowej Project News! Byłabyś chętna na to, aby udzielić mi wywiadu?
Z: Hejka, jasne, że tak!

S: Opowiedz coś o sobie naszym czytelnikom.
Z: Jestem Zosia, mam 22 lata mieszkam w województwie świętokrzyskim. Dużo podróżuje, pracuje w kwiaciarni oraz chodzę na siłownię.

S: Od jak dawna posiadasz już ZR-350 w swojej kolekcji?
Z: ZR-350 jest ze mną już od bardzo dawna, było to moje 2 auto, które miałam na serwerze, kupiłam ją od mojego przyjaciela, który od podstaw przerobił to auto oraz dodał body kit. Myśle, że z 3 lata już nią jeżdżę.

S: Czy masz w niej jakieś modyfikacje?
Z: Jasne, że są, Tuning wizualny: Felgi Cutter (1079), Wydech (1018), Poszerzenia (2,2), Przyciemnienie szyb (100%), Rozmiar felg (Duże) Tuning mechaniczny: Ogranicznik prędkości, Wykrywacz fotoradarów, Radio, CB-Radio, Butla LPG (75l), Zestaw (W), ECU (V4), Turbo (V5), Gwint. zawieszenie, oraz secik pistacjowy.

S: Dlaczego akurat ZR-350?
Z: Urzekł mnie wygląd tego auta oraz bardzo dobrze mi się nią jeździło, moja jazda jest dość specyficzna, czasem lubię wjechać w drzewo lub do wody więc potrzebowałam auta, które dobrze się trzyma drogi.

WJAsyRm.png

S: Pojazd zakupiłaś czysty? Czy miał już coś zamontowane?
Z: Jak wspominałam wyżej, pojazd kupiłam już gotowy i przerobiony tak jak wygląda teraz.

S: Bardziej ci się podoba body kit Amemiya czy Rocket Bunny?
Z: Myślę, że to oczywista odpowiedź, bardziej podoba mi się body kit Rocket Bunny.

S: Traktujesz go raczej jako donicę czy jeździsz nim na co dzień?
Z: Teraz rzadko wchodzę na serwer przez natłok obowiązków, jednak gdy już gram jeździ mi się nią bardzo wygodnie i ze wszystkich aut, które posiadam zdecydowanie ZR-350 jest moim ulubionym pojazdem.

Wcyqnw0.png

S: Super, dziękuję ci bardzo za wywiad, to by było na tyle z pytań ode mnie. Chciałabyś kogoś pozdrowić lub przekazać coś społeczności ProjectRPG?
Z: Ja też dziękuję za wywiad, niech gracze uważają na mnie na drodze, bo spotkanie grozi wypadkiem, pozdrawiam całą organizację 777.

KsDF6Sj.png

Podsumowując, ZR-350 jest fajnym pojazdem z naprawdę fajnymi osiągami w dość przystępnej cenie. Zachęcam oczywiście do przeczytania innych materiałów Redakcji Project News!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

xRepIhM.pngz4gFFI3.png

Edytowane przez Kacp3r
  • Super 5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.