Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na gracza gereq

osinluj

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, gereq napisał:

Napisałem wyraźnie, że ta osoba go nie ma zamiaru sprzedawać. Nie mam zamiaru dalej prowadzić z Tobą dyskusji ponieważ nie chcesz się dogadać tylko chcesz jednego bo wiesz że straciłeś. Czekam na werdykt osoby rozpatrującej skargę.

Dowód jakiś, że nie chce sprzedawać hm?

2 minuty temu, Fresh napisał:

Sultana szukałem koło półtora tygodnia dopiero po wystawieniu ogłoszenia na forum zgłosił się do mnie gereq że takiego posiada

pyk link 

Nie mam zamiaru go oddawać jest bardzo fajny i szukałem go długo.

Da rade żeby ci gereq dorzucił cos kasy abyś był na plus? Bardzo proszę 

Proszę nie oczerniać mojej osoby jak i Fresha, jest to normalne że nie musi się odmieniać. Poza tym, dobrze widzi że próbujesz mnie oszukać na siłę dlatego może mnie broni bo jak widzę jest w porządku 😄 

Sizo nie spamuj tu więcej swoimi wypocinami, czekamy na werdykt.

2 minuty temu, gereq napisał:

Proszę nie oczerniać mojej osoby jak i Fresha, jest to normalne że nie musi się odmieniać. Poza tym, dobrze widzi że próbujesz mnie oszukać na siłę dlatego może mnie broni bo jak widzę jest w porządku 😄 

Sizo nie spamuj tu więcej swoimi wypocinami, czekamy na werdykt.

Oszukujesz to ty nie ja i to ty teraz mnie oczerniasz. 

Skoro oskarżony gracz sprzedał sultana graczowi, który nie ma zamiaru go sprzedać musicie dogadać się inaczej.

Moją propozycją byłoby odkupienia pojazdu walton przez oskarżonego gracza za kwotę, jaką chciałby uzyskać poszkodowany gracz za sultana, którego posiada już osoba postronna.

Napisałem wyraźnie, że moją pomyłką było nie wypisanie tuningu wizualnego. Zgodnie z regulaminem oraz z podobnymi sytuacjami jeżeli miałbym pojazd - mógłbym się odmienić. Jeżeli pojazdu nie mam, zwracam należność za brak danych tuningów i jest załatwione. Zaznaczam, że dodatkowo za swój błąd proponuję 50.000$ zadośćuczynienia, co uważam że jest także dobrym rozwiązaniem. Nie powinieneś mnie zmuszać do kupna tego pojazdu. Proponuję normalne rozwiązanie, to że ten osobnik nie chce ponieważ jest jaki jest i chce zarobić jak najwięcej to nie moja wina. Pojazdu nie odkupię, ponieważ nie mam na to pieniędzy oraz zamiaru i przysługuje mi takie prawo.

EDIT: W przypadku braku sprawiedliwego podejścia do sytuacji Heysiwer, będę apelował o rozpatrzenie skargi przez osobę bardziej kompetentną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.