Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza RysyNaRolexie

Papuga.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 103274
Login: Papuga.
Nick oskarżonego: @RysyNaRolexie
Powód skargi: Brak zapłaty za szkody z jego powodu
Data zdarzenia: 16.08.2025
Dowód poniżej:
Opis sytuacji: Jechałem autem przez drogi SF gdy nagle gracz RysyNaRolexie zatrzymał się na środku drogi i nie zauważyłem tego, gdy kazałem mu zapłacić odjechał 😞

CO TU SIE DZIEJE WTF

Edytowane przez Papuga.
Nie wiem co tu się stało ale coś mi się wyswietla na gorze
  • Haha 5
  • Lubię to! 1

Na nagraniu widać, że już dobre 10 sekund od zderzenia, widziałeś że mój pojazd się nie porusza, wjechałeś w niego specjalnie

§4.1 Kierujący ma prawo zatrzymać pojazd tylko w miejscu, gdzie będzie dostatecznie widoczny dla innych kierujących i nie spowoduje on utrudniania w żaden sposób.

• Super 2
  • Haha 3

@reezenna nagraniu widać jak autor skargi patrzy prosto na moj pojazd, nie ma opcji ze nie wjechal we mnie celowo. Dodatkowo niepokoi mnie fakt zamazanego prawego dolnego rogu na klipie, pozdro. Dodatkowo wątpie że powoduje utrudnienie w miejscu, które z każdej strony jest widoczne, co innego gdybym stanął na środku drogi.

Edytowane przez RysyNaRolexie
  • Haha 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.