Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Wniosek o pochwałę na pracownika frakcji - Xenton

Ewcia.

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: ToJaEwcia
Nick pracownika: Xenton
Powód: Profesjonalne i kulturalne podejście do drugiej osoby, krótki czas oczekiwania na taxi, spokojna i przyjemna rozmowa.

Dowody: 

wezwanie taxi.png

mile przywitanie.png

itd.png

trasa.png

dojazd do celu.png

mile pozegnanie.png

Opis sytuacji: Chciałam jak najszybciej dostać się na tuner Domiego, dlatego postanowiłam wezwać taxi. Natychmiastowo taksówkarz Xenton przyjął wezwanie. Nie musiałam długo na niego czekać. Xenton cechuje się dokładnością wykonywania swojej pracy, wysoką kulturą osobistą, komfortową i sympatyczną rozmową ( propozycja włączenia radia na życzenie klienta, zapytanie o mój dzień). Bezpiecznie dojechaliśmy do celu, Xenton to dobry wzór do naśladowania!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.