Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na RvFal3K

Lokhok

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Lokhok
Nick oskarżonego: @RvFal3K
Powód skargi: Usuwanie reportów na siebie, faworyzacja kolegów, ucieczka od odpowiedzialności po utopieniu się podczas pościgu.
Data zdarzenia: 16.02.2021
Dowody: Tutaj pościg, pod koniec jest jak się utopili: https://streamable.com/7otxk3 Tutaj jak przyjął reporta na kolegę, kłócił się i kłamał wprost że wcale się nie utopili i nie było takiej sytuacji. Oczywiście to było na pm, nie tepnął się bo wiedział, że go wsadzimy do jaila: https://streamable.com/gvaako
Tutaj jeszcze logi z sytuacji: https://imgur.com/a/HQyQWyG
(Dowody są z perspektywy @matthy24)
Opis sytuacji: Oskarżony najpierw utopił się podczas pościgu, po czym napisałem mu, żeby się tepnął od razu na dillimore, ponieważ jest to zakazane i każdy kto tak zrobi jest od razu do nas tepany, żeby go wsadzić. Oczywiście tak się nie stało, jeszcze przyjął reporta na kolegę i kłócił się, że wcale takiej sytuacji nie było.
Generalnie sytuacja z tym panem jest taka, że od zawsze on odwala, prowokuje SAPD, tepa sobie kolegów do pomocy. Nie mam na to dowodów, ale każdy z SAPD może to potwierdzić. Według mnie takie zachowanie nie przystoi supporterowi...
Jeśli znajdę więcej dowodów na to, to dopiszę.

Człowieku, nie potrafisz dowieść swojej niewinności więc bronisz się nagraniami na inne osoby z frakcji? XD. Na mapie wyraźnie widać, że się utopiłeś.. Nikogo innego oprócz was tam nie było i nagle ktoś pojawił sie w wodzie a wy znikliście, ciekawe, czyli teleportowałeś się w inne miejsce? Co do śledzenia na mapie, to pościg był 0RP więc mieliśmy do tego prawo. 

Jak masz coś do ukasha to pisz na niego skargę, a nie wypowiadaj się tu w obawie, że ci nie może tutaj odpisać

2 minuty temu, RvFal3K napisał:

Gdzie pościg był 0RP? Akurat były osoby więc wspaniale. Czekam na ARCON

Jesli uważasz, że wodowanie twojego kolegi, który później się do ciebie przesiadł i późniejsza ucieczka wodą oraz jego jazda a także kolegi w różowym sandkingu to zachowanie RP, to lepiej poducz się na ten temat. 

Odnosząc się do nagrania, na mapie nie widać, iż uciekłem prosto. Wjeżdżając na most (1:44) do momentu wyjazdu z tunelu nie użyłeś mapy pod F11, jak już jej użyłeś przed AP (2:03) widać 3 osoby w wiosce obok, skąd miałeś tą pewność, że to akurat my pojechaliśmy prosto skoro również mogliśmy wjechać właśnie do cygana. Mówisz, iż pościg 0RP a to ciekawe, bo jak widać nawet na twoim nagraniu, nie jeździmy po trawie, nie wykonujemy żadnych skoków, ani nic takiego. Zresztą zawsze ktoś winny tylko nie wy. Nie mam nic do dodania. Co do wodowania, typ z białego flasha nie jest moim kolegą, nawet go nie znam więc gubisz się w akcjach powoli.

Edit: Przedstaw jeszcze nagranie zaraz przy przysiadce jak gościa zakuwaliście w locie bez żadnego obezwładniania.

19 minut temu, Lokhok napisał:

Jak masz coś do ukasha to pisz na niego skargę, a nie wypowiadaj się tu w obawie, że ci nie może tutaj odpisać

Spokojnie na to już czekam 2 miesiące, nie musisz się martwić. Przedstawiłem ci tylko przykład "odwalania"

11 minut temu, RvFal3K napisał:

Odnosząc się do nagrania, na mapie nie widać, iż uciekłem prosto. Wjeżdżając na most (1:44) do momentu wyjazdu z tunelu nie użyłeś mapy pod F11, jak już jej użyłeś przed AP (2:03) widać 3 osoby w wiosce obok, skąd miałeś tą pewność, że to akurat my pojechaliśmy prosto skoro również mogliśmy wjechać właśnie do cygana. Mówisz, iż pościg 0RP a to ciekawe, bo jak widać nawet na twoim nagraniu, nie jeździmy po trawie, nie wykonujemy żadnych skoków, ani nic takiego. Zresztą zawsze ktoś winny tylko nie wy. Nie mam nic do dodania. Co do wodowania, typ z białego flasha nie jest moim kolegą, nawet go nie znam więc gubisz się w akcjach powoli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.