Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Brygadzistą AGO_Miki

shvky
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

kXv3cR9.png

mSu4qkK.png

Witam drodzy czytelnicy! Z tej strony Starszy Dziennikarz @shvky z Redakcji Prasowej Project News! Dziś mam przyjemność przedstawić wam wywiad z Brygadzistą @AGO_Miki! Zapraszam was do poznania tej ciekawej persony. 

LKZ38Vt.png

S: @shvky | A: @AGO_Miki

THyBlBg.png

S: Witam, z tej strony Starszy Dziennikarz @shvky z Redakcji Prasowej Project News. Czy byłbyś chętny na udzielenie wywiadu?
 A: Również witam, oczywiście, że jestem chętny.

S: Super! Na początek – przedstaw się graczom tak, aby mogli cię lepiej poznać!
 A: Dobrze, a więc krótko, mam na imię Mikołaj i mam 18, pochodzę z okolic Bydgoszczy, jestem osobą, która interesuje się wszystkim, czym się da.

S: Kiedy oraz jak zaczęła się twoja historia z Multi Theft Auto, oraz serwerem ProjectRPG?
 A: Ogólnie rzecz biorąc, zacząłem tu grać na początku stycznia roku 2022, co do historii Multi Theft Auto, oraz serwera ProjectRPG to sytuacja jest identyczna, ponieważ właśnie ów serwer jest moim pierwszym, a wszystko pokazał mi mój przyjaciel z rzeczywistości, za co jestem mu wdzięczny.

S: Skąd pomysł na twój nick?
 A: Geneza mojego nicku jest bardzo prosta, zaczynając od końca „Miki” to po prostu skrócona wersja mojego imienia Mikołaj, natomiast „AGO” to skrót ekipy do gierek, którą kiedyś za młodych lat ze znajomymi założyłem.

V3tgcJ4.png

S: Na serwerze masz przegrane 2733 godzin, to dość fajny wynik, co udało ci się osiągnąć w tym czasie oraz na jaką kwotę wyceniasz swój majątek?
 A: Również przyznam, że jestem w szoku, że uzbierałem, aż tak sporą liczbę godzin i z ręką na sercu mogę powiedzieć, że nie żałuje ani jednej z nich. Co udało mi się osiągnąć? Przede wszystkim poznałem tu masę mega pozytywnych osób, z którymi kontakt przeniósł się nawet i poza grę, jeśli chodzi o moje osiągnięcia w grze, to przede wszystkim jestem w mojej ukochanej frakcji, jaką jest San Andreas Road Assistance, gdzie pnąc się do góry, otrzymałem rangi poboczne, takie jak szkoleniowiec, egzaminator czy wreszcie zarząd frakcji. Jeśli chodzi o mój majątek, to nie powiem, co nieco posiadam w mojej kolekcji i sądzę, że z czystym sumieniem nazbierało się około 10kk, czy to dużo, czy to mało jak na taką ilość przegranych godzin to nie mam pojęcia, ale liczy się czas tu spędzony z innym ludźmi.

S: Jesteś w organizacji La Cosa Nostra, opowiedz nam coś o niej.
 A: Tak, jest to ogromnie sentymentalna dla mnie organizacja, ponieważ no myślę, że mogę użyć takiego stwierdzenia, poznałem swojego bliskiego ziomka @xPawel69, no i jestem w niej już sporo czasu, bo bodajże od końcówki 2023 roku i nie zmieniłbym je aktualnie na żadną inną, co prawda nie jestem jej bezpośrednim założycielem, ale czuje w niej więź.

S: Jesteś we frakcji San Andreas Road Assistance na stopniu Brygadzista, jakie masz obowiązki na tym stopniu?
 A: Tak, to prawda jestem na owym stanowisku, co do obowiązków no to ze względu, że jest to ranga zarządowa, to przede wszystkim należy do nich pilnowanie porządku oraz ogólny nadzór całej frakcji, jak i naszych pracowników, lecz nie znaczy, że na tym się kończy, ponieważ w wolnym czasie również aktywnie wchodzę na służbę, aby pomóc naszym pracownikom, czy to w patrolowaniu ulic, w poszukiwaniu aut do odholowania, czy to pomoc przy łataniu dziur.

UJvvuD0.png

S: Widzę również, że jesteś szkoleniowcem, jak i egzaminatorem, jak wyglądają z twojej strony te obowiązki?
 A: Jeśli chodzi o egzaminatora i szkoleniowca, to tutaj sama nazwa mówi wiele, jeśli chodzi o obowiązki, ponieważ należą do nich po prostu szkolenie naszych pracowników w przypadku szkoleniowca oraz przeprowadzanie egzaminów adeptów w przypadku egzaminatora, niestety nie mogę zbytnio zagłębiać się w ten temat ze względu na, że tak to ujmę, tajemnicę zawodową, lecz jestem w stanie powiedzieć, że jedna, jak i druga funkcja wiąże się z ogromną odpowiedzialnością i umiejętnością współpracy z drugim człowiekiem.

S: Rozumiem, widzę cię również w składzie stacji kontroli pojazdów, jak wygląda twoja praca w tym miejscu?
 A: Również się to zgadza, jeśli chodzi o prace na SKP, to przede wszystkim wykonujemy tam przeglądy pojazdów graczy ProjectRPG, na przeglądzie głównie sprawdzamy stan wszystkich kół pojazdu, silnika oraz nadwozia, gdy wszystko jest w porządku, podbijamy przegląd, wpisujemy nowe dane do systemu i gracze na spokojnie mogą się poruszać po drogach serwera bez obaw o mandat. Oczywiście mamy również w ofercie przeglądy pojazdów lotniczych, a dokładniej to helikopterów, gdzie również wszystko dokładnie sprawdzamy, tak aby każdy był zadowolony.

kgPAydZ.png

S: Zmieniłbyś coś we frakcji San Andreas Road Assistance?
 A: Myślę, że nie, ponieważ frakcja działa dobrze zarówno pod względem obowiązków, jakie wykonujemy, jak i atmosfery między pracownikami.

S: Dlaczego akurat San Andreas Road Assistance?
 A: To jest to, powiem Ci, ciężkie pytanie, ale myślę, że wybrałem akurat tę frakcję po prostu przez chęć dołączenia do jakiejkolwiek frakcji, ponieważ tak jak wspominałem, gdy pisałem podanie do frakcji, to były to moje początki na scenie Multi Theft Auto i postanowiłem, że San Andreas Road Assistance to będzie mój początek przygody z RP, całe szczęście przeliczyłem się i zostałem we frakcji San Andreas Road Assistance, na znacznie większy czas niż przypuszczałem.

FC6Z7fQ.png

S: Gdyby nie frakcja San Andreas Road Assistance, to co byś wybrał i dlaczego?
 A: Myślę, że mimo wszystko byłaby to frakcja San Andreas Police Department ze względu na atmosferę i ciekawość wykonywania obowiązków policjanta.

S: Super, dziękuję ci bardzo za wywiad, to by było na tyle z pytań ode mnie. Chciałbyś kogoś pozdrowić lub przekazać coś społeczności ProjectRPG?
 A: Również Ci dziękuje, pozdrawiam @Braian11, @Toya, @Krychu, @xPawel69, @Kaczorowskyyy, @czeslawmuwi, @Kacp3r, @Winston, @zabson, @DeoN, @lil_toscik, @Speciarzi @Guzik no i żeby kiedyś skończyć to całą frakcję San Andreas Road Assistance, jak i organizacje La Cosa Nostra, a na koniec przede wszystkim Pana Redaktora.
pjgdEhb.png

S: Bullet czy Banshee?
A: Bullet.

S: Counter Strike czy League of Legends?
A: Zdecydowanie CS.

S: GTA 4 czy GTA 5?
A: GTA 5.

S: Las Venturas czy San Fierro?
A: Las Venturas.

S: SATC czy SAMD?
A: SAMD.

S: Pizza czy Kebab?
A: PIZZA

raL2DnT.png

Dziękuję wszystkim za przeczytanie do samego końca wywiadu z Brygadzistą @AGO_Miki! Zachęcam oczywiście do przeczytania innych materiałów Redakcji Project News!

S2Pihi5.png

Dla Redakcji Prasowej Project News

z4gFFI3.pngiTO1VF6.png

Edytowane przez Kierownikk
  • Super 9
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.