Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Graczem BlaziK

DJ_Gabrys
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Du8WjK6.png

mSu4qkK.png

Witam wszystkich moich czytelników! Z tej strony Dziennikarz @DJ_Gabrys Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj przygotowałem dla was wywiad z Graczem @BlaziK. Jest on członkiem organizacji Kamikaze i jest Przewoźnikiem we frakcji San Andreas Transport Corporation. Dzisiaj dowiemy się trochę więcej na temat Blazika oraz jego rozgrywki serwerowej. Zapraszam do przeczytania dzisiejszego materiału!

LKZ38Vt.png

G: @DJ_Gabrys | B: @BlaziK

G: Witam, z tej strony Dziennikarz @DJ_Gabrys z Redakcji Prasowej Project News. Chciałbyś udzielić wywiadu dla naszych czytelników?
B: Witam, jestem @BlaziK i z miłą chęcią udzielę wywiadu dla Ciebie, jak i naszych słuchaczy z Project News.

G: Wspaniale! W takim razie przedstaw się, aby czytelnicy mogli Cię lepiej poznać.
B: Jak już powiedziałem, jestem BlaziK. Dla znajomych i bliskich mi osób Błażej. Pochodzę z małej wioski w województwie warmińsko-mazurskim. Lubię grać w gry, jak i spawać, w wolnym czasie robię różnego rodzaju metalowe konstrukcje, czasem większe, czasem mniejsze. Pracuje jako ślusarz/spawacz oraz operator maszyn CNC.

wmuVs0u.png

G: Jak natrafiłeś na serwer ProjectRPG?
B: Na serwer natrafiłem w roku 2022, gdzie losowo przeglądałem przeglądarkę serwerów z nadzieją, że trafie na jakiś super serwer. Początek wyglądał tak, że wsiadłem w pierwszą taksówkę, pojechałem na magazyn, popracowałem z godzinę i wyszedłem. Natomiast na początku roku 2023 dokładnie w styczniu napisał do mnie mój serdeczny przyjaciel
 @Notix, żebym wbił na serwer, pośmiał się i popracował. Na początku nie chciałem wejść na serwer, ale po długich namowach w końcu wszedłem, nie żałuję dziś, że się go posłuchałem i nawet bardzo mu z tego faktu dziękuje, gdyby nie on to nadal bym grał na jakimś pseudolu.

G: Rozumiem. Aktualnie  masz przegrane na serwerze 876h. Możesz nam opowiedzieć coś o swoim majątku oraz jak spędziłeś ten czas na serwerze?
B: Zgadza się! Mam przegrane 876h, a co do mojego majątku to mam NRG, schaftera i kilka gruzików. Mój majątek wyceniam na jakieś 2,3kk. Większość tych pieniędzy została zarobiona na Kurierze. Posiadałbym większy majątek, aczkolwiek bardzo lubię robić „Projekty”, a później je sprzedawać, lecz nie żałuję, że sprzedawałem te auta, niech inni gracze się nacieszą tymi autami. Z przyjemnych chwil na pewno mogę wymienić pierwszy milion na koncie, pamiętam do dziś, jak się cieszyłem z samego faktu miliona. Inne pozytywne chwile to na pewno dostanie się do frakcji San Andreas Transport Corporation, wbicie maksymalnego poziomu na kurierze. A co do mniej przyjemnych chwil, wydaje mi się, że nie miałem tak owych.

efFisS4.gif

G: Jesteś aktualnie członkiem organizacji Kamikaze. Powiedz nam, co Cię skusiło, żeby do niej dołączyć?
B: Mogę powiedzieć, że dołączyłem do organizacji Kamikaze na początku Maja tego roku, a co mnie skusiło? Prawdę mówiąc, nie wiem. Może chęć poznania czegoś nowego, bo, prawdę mówiąc, nie byłem nigdy w żadnej organizacji i Kamikaze jest moją pierwszą. Bardzo lubię tę organizację, można się pośmiać, powygłupiać i wyrazić swoje zdanie na różne tematy, co nie we wszystkich organizacjach jest regułą.

bhab5P9.gif

G: Jesteś aktualnie Przewoźnikiem we frakcji San Andreas Transport Corporation. Dlaczego postanowiłeś wybrać tę frakcję i jakie masz tam teraz obowiązki?
B: Oczywiście, jestem przewoźnikiem we frakcji San Andreas Transport Corporation i wybrałem tę frakcję z zamiłowania do jeżdżenia autem, od samego początku na serwerze „Uberowałem” i dlatego skusiłem się na frakcję SATC. Obowiązków w tej frakcji nie ma jakoś dużo, najważniejszy obowiązek, stać na postoju, brać kursy oraz żeby klient był zadowolony i wrócił jeszcze kiedyś po kolejny kurs.

G: Czy ciężko ci się pracuje w tej frakcji?
B: W mojej opinii praca we frakcji SATC nie jest jakaś trudna, wiadomo, trzeba znać bardzo dobrze mapę, jak i dzielnicę San Andreas, oraz KRD. Naprawdę zapraszam wszystkich do tej frakcji, panuje super atmosfera, a według mnie jest to klucz do sukcesu, jak wiadomo w grupie siła!

G: Czy masz w planach kiedyś zmianę Frakcji? Czy może jednak nie planujesz jej opuszczać?
B: Nie myślałem jeszcze nad zmianą frakcji, prawdę mówiąc, żadna inna frakcja mnie nie „jara”. W SATC czuję się bardzo dobrze, czuję, że jestem tam, gdzie powinienem. Nigdy nie byłem w innej frakcji niż SATC, jest to moja pierwsza i jedyna frakcja, w której byłem/jestem, czuję się tutaj jak w domu.

G: Dobrze ci się pracuje w zgranej ekipie?
B: Ależ oczywiście, że dobrze mi się pracuje w zgranej ekipie, można nawet powiedzieć, że znakomicie. Bardzo lubię zgraną i mocną ekipę. Znów wrócę do frakcji SATC, bo uważam, że takowa frakcja jest bardzo zgrana i ogarnięta, znów się powtórzę, ale naprawdę polecam tę frakcję z całego serca.

Dn4R8iW.gif

G: Nie jesteś aktualnie w żadnym z serwerowych Biznesów. Chcesz to wkrótce zmienić?
B: Nie jestem w żadnym biznesie, aczkolwiek bardzo lubię odgrywać Role Play, nie raz odgrywałem takowy z @Wisniav oraz @wiaderko.luffa. Ciągnie mnie do tych posorantów, aczkolwiek, nie wiem, czy bym się tam odnalazł, a jak nie posoranci, to myślałem również nad Racing Club'em, nigdy nie brałem udziału w ich wydarzeniu, ale wiem, że to właśnie tam bym się odnalazł. Może jak będzie okazja, to napiszę podanie, a nóż widelec się uda.

G: Dotarliśmy do końca wywiadu! Chcesz skorzystać z możliwości pozdrowień dla kogoś?
B: Jasne, dziękuję za cudowny wywiad z twojej strony, pozdrawiam Cię, że zaprosiłeś mnie na ten wywiad, pozdrawiam wszystkich czytelników, całą frakcję SATC, całą organizację Kamikaze oraz @Notix, @Wisniav, @hefe, @wiaderko.luffa, @Vasdal, @KomunistaLysyJoe, @arayy*, @Endziuu, @sateo, @Xenton i @Somandi. Pozdrawiam wszystkich!

GGbOXvO.png

XGwBbve.png

Dziękuję wam wszystkim za przeczytanie dzisiejszego wywiadu, zachęcam również do przeczytania reszty materiałów Redakcji Project News!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

XMH7OMm.pngiTO1VF6.png

Edytowane przez Kierownikk
  • Super 11
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.