Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Wniosek o skarge na r3mxz01

TWOJETOMOJE

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: TWOJETOMOJE
Nick oskarżonego: r3mxz01
Powód: Wychodzenie z taxi w kolejce jako pierszy .
Dowody: https://imgur.com/a/vwVWRi2

Opis sytuacji: Jestem na spawn jak zawsze lubie se pogadać z innymi graczami ale nagle adept wychodzi z auta i pisze z wynikami .

1 minutę temu, r3mxz01 napisał:

Witam, skarga dotyczy mojej osoby, wiec chciałbym się odnieść do sytuacji. Faktycznie opuściłem taksówkę, jednak nie było mnie w niej dłużej niż 40 sekund. Na załączonym screenie nie widać, aby ktoś na mnie czekał, dlatego nie rozumiem, na czym polega problem.

a to przepraszam 

skarga wyjaśniona

1 godzinę temu, r3mxz01 napisał:

Witam, skarga dotyczy mojej osoby, wiec chciałbym się odnieść do sytuacji. Faktycznie opuściłem taksówkę, jednak nie było mnie w niej dłużej niż 40 sekund. Na załączonym screenie nie widać, aby ktoś na mnie czekał, dlatego nie rozumiem, na czym polega problem.

Jako pracownik powinieneś siedzieć w taksówce. Takie spacerki i mówienie do ludzi, by sobie poszli nie jest na miejscu. Członek frakcji zostanie ukarany wewnętrznie. Skargę mogę uznać za przyjętą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.