Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z pracownikami frakcji SAPD

shvky
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

vwjWi7C.png

mSu4qkK.png

Witajcie, drodzy czytelnicy, z tej strony Starszy Dziennikarz @shvky z Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj przedstawię wam wywiady z pracownikami frakcji San Andreas Police Department, którzy są dość ciekawymi personami. Będą to @Jakubexx, @slever oraz @Vajtekk.vnd. Zapraszam do przeczytania materiału.
LKZ38Vt.png

Na pierwszy strzał idzie Capitan II @Jakubexx.

S: @shvky | J: @Jakubexx

0ppZADA.png

S: Witam, z tej strony Starszy Dziennikarz shvky z Redakcji Prasowej Project News! Byłbyś chętny na to, aby udzielić mi wywiadu?
J: Cześć, pewnie, że tak.

S: Jak zaczęła się twoja przygoda z serwerem ProjectRPG oraz Multi Theft Auto?
J: Moja przygoda z Multi Theft Auto rozpoczęła się około 5–6 lat temu, kiedy kilku znajomych zaprosiło mnie na mniejsze, lokalne serwery. Z czasem większość z nich upadła, co sprawiło, że zrobiłem sobie dłuższą przerwę od gry. We wrześniu 2021 roku trafiłem na ProjectRPG, był to moment, kiedy ponownie wróciłem do Multi Theft Auto, tym razem już na poważnie. Od tamtej pory gram dość regularnie, a przez ten czas wydarzyło się naprawdę sporo, od handlu pojazdami, przez wspólne organizacje ze znajomymi, aż po udział w różnych frakcjach. Najpierw dołączyłem SATC, gdzie spędziłem 9 miesięcy. Rok temu dołączyłem do San Andreas Police Department, w którym działam do dziś, i nie zamierzam tego zmieniać. 

S: Na serwerze masz przegrane 6166 godzin. Jak oceniasz swój majątek na taki czas grania oraz czy masz jakieś cele na serwerze jeszcze?
J: Zgromadziłem już sporo godzin, co naturalnie przełożyło się na dość spory majątek. Udało mi się zbudować ciekawą kolekcję aut, a nawet zdobyć helikopter. Jeśli chodzi o cele, majątek nie jest moim priorytetem. Bardziej zależy mi na rozwijaniu w strukturach administracji serwera.

S: Jak dobrze wiemy, jesteś we frakcji San Andreas Police Department, jakie są twoje zadania w tej frakcji?
J: Obecnie pełnię kilka istotnych ról. Jako członek Supervisory Staff odpowiadam za utrzymanie porządku w czasie służby, zarówno na patrolu, jak i pościgach. Wraz z @Martin* jesteśmy dowódcami oraz instruktorami w dywizji Federal Agents i SWAT. Odpowiadamy tam za pomoc we wszelkich etapach rekrutacji, szkoleń i rozwoju nowych członków. Dodatkowo należymy do grona Field Training Officers, która prowadzi wszystkie szkolenia wewnątrz San Andreas Police Department. Poza tym działam też w grupie redakcyjnej oraz w ekipie filmowej, tworzymy plebiscyty, TikToki czy akcje promocyjne. Jestem również członkiem Highway Patrol, dywizji specjalizującej się w pościgach.

wvEp6FA.gif

S: Co byś zmienił w działaniu frakcji San Andreas Police Department?
J: Nie zastanawiałem się nad tym zbyt głęboko, na ten moment nie widzę nic, co rzuciłoby mi się w oczy do zmiany. Według mnie frakcja jest prowadzona w odpowiedni sposób.

S: Co cię skłoniło do napisania podania do tej właśnie frakcji oraz od jak dawna w niej jesteś?
J: San Andreas Police Department interesowało mnie praktycznie od początku gry na serwerze, jednak kiedyś według mnie trudniej było się tutaj dostać. Decyzję o napisaniu podania podjąłem podczas tamtejszych wakacji, miałem więcej czasu i zauważyłem, że została otwarta rekrutacja. Postanowiłem spróbować. Minął już prawie rok. Nie planuję rezygnować, wręcz przeciwnie, planuję iść do przodu.

S: Pamiętasz swój egzamin? Co było w nim najtrudniejsze oraz czy się stresowałeś nim?
J: Oczywiście, że pamiętam, egzamin prowadził @CzouGu, który podszedł do niego bardzo profesjonalnie. Najtrudniejsza była ilość wiedzy, którą trzeba było przyswoić ze szkoleń i wykazać się na egzaminie. Dzięki porządnym szkoleniowcom udało się zdać. Stres był, mimo że to tylko gra, ale na spokojnie do opanowania.

S: Co najbardziej lubisz robić jako funkcjonariusz San Andreas Police Department?
J: Ostatnio skupiałem się mocno na akademii, sporo czasu poświęciłem na prowadzenie szkoleń, ogólnych, jak i indywidualnych. Lubię to, dzielenie się wiedzą i rozwijanie kadetów we frakcji daje mi sporo satysfakcji. Znane są też pościgi w naszej frakcji, które lubię, chociaż nie uczestniczę w nich zbyt często. Bardziej skupiam się na działaniach w dywizjach, szczególnie w Federal Agents oraz SWAT, gdzie ostatnio dołączyło wiele nowych osób i miałem okazję pomóc im w szkoleniach i egzaminach.

U7hsXWW.gif

S: Super, dziękuję ci bardzo za wywiad, to by było na tyle z pytań ode mnie. Chciałbyś kogoś pozdrowić lub przekazać coś społeczności ProjectRPG?
J: Również dziękuję za wywiad! Chciałbym pozdrowić wszystkich czytelników, którzy właśnie czytają ten wywiad, frakcję San Andreas Police Department, mojego znajomego @Martin* oraz starą ekipę @antus, @Mirek*Blacharz, @polski1 Trzymajcie się wszyscy!

5V20MaL.png

Następnie udało nam się złapać również Capitan II @slever.

S: @shvky | S: @slever

ekS9YAw.png

S: Witam, z tej strony Starszy Dziennikarz shvky z Redakcji Prasowej Project News! Byłbyś chętny na to, aby udzielić mi wywiadu?
S: Pewnie, dawaj pytanka.

S: Super, na początku opowiedz naszym czytelnikom coś o sobie, aby każdy mógł cię poznać.
S: Mam 22 lata, na serwerze gram od 2021 roku, gdy postanowiłem wrócić do gierki, w którą grałem od młodych lat. W swoim życiu realnym jestem funkcjonariuszem policji. Lubię zwierzęta, mam psa i 4 koty, którymi się zajmuje.

S: Podczas zdalnych zajęć w technikum szukałem gierki, w którą mogę się wciągnąć i miło spędzić czas ze znajomymi, po sprawdzeniu najpopularniejszych polskich serwerów RPG padło na ProjectRPG, tak też zacząłem swoją przygodę.

S: Na serwerze masz przegrane 2706 godzin. Jak oceniasz swój majątek na taki czas grania oraz czy masz jakieś cele na serwerze jeszcze?
S: Po około 1500h majątek przestał grać główną rolę, liczyła się zabawa i moja ścieżka we frakcji, jaką jest San Andreas Police Department.

S: Jak dobrze wiemy, jesteś we frakcji San Andreas Police Department, jakie są twoje zadania w tej frakcji?
S: Takie jak każdego — bycie stróżem prawa.

ieIzpJX.gif

S: Zwiększył różnorodność aktywności, jaką można wykonywać we frakcji, ostatnio dodano kontrole graniczne, ale uważam, że to nadal za mało.

S: Co cię skłoniło do napisania podania do tej właśnie frakcji oraz od jak dawna w niej jesteś?
S: Od zawsze chciałem dołączyć do właśnie tej frakcji, początkowo obawiałem się, że mam za mało godzin, by się dostać do tej frakcji, więc napisałem do San Andreas Road Assistance, lecz gdy już osiągnąłem próg około 800 godzin, to postanowiłem odejść z San Andreas Road Assistance, mając stopień Młodszego Inspektora i spróbować swoich sił we frakcji San Andreas Police Department. Mimo wszystko San Andreas Road Assistance wspominam bardzo dobrze i nie żałuję żadnej minuty spędzonej tam na służbie.

S: Pamiętasz swój egzamin? Co było w nim najtrudniejsze oraz czy się stresowałeś nim?
S: Tak, stres był ogromny, ale na szczęście udało się zdać egzamin jako 1 z 3 pozytywnych wyników. Korzystając z okazji, pozdrawiam @Ukyori, który mnie egzaminował.

S: Co najbardziej lubisz robić jako funkcjonariusz San Andreas Police Department?
S: Prowadzić obławy jako dowódca w Federal Agents.

S: Super, dziękuję ci bardzo za wywiad, to by było na tyle z pytań ode mnie. Chciałbyś kogoś pozdrowić lub przekazać coś społeczności ProjectRPG?
S: Pozdrawiam @ToKrawczyk, @ShibaMan20, @AmzeK*, @xanny, @Wejperson, @CzajKA oraz @CzouGu.

5V20MaL.png

Ostatnim funkcjonariuszem biorącym udział w naszym wywiadzie jest nie kto inny jak Police Officer II @Vajtekk.vnd.

S: @shvky | V: @Vajtekk.vnd

VBTCESn.png

V: Hej, jasne. Odpowiem na Twoje pytania.

S: Super, na początku opowiedz naszym czytelnikom coś o sobie, aby każdy mógł cię poznać.
V: A więc tak — Mam na imię Marcel, mam 17 lat i mieszkam w domu jednorodzinnym w małym mieście w województwie śląskim. Zawodowo pracuje jako researcher/copywriter dla popularnego twórcy internetowego. Do moich pasji należy głównie mój ukochany motosport, a zwłaszcza Formuła 1 oraz jej juniorskie serie. Jakby kogoś to ciekawiło, to jestem fanem Red Bulla oraz Verstappena. Oczywiście motosport nie jest moim jedynym zainteresowaniem, ponieważ mogę do tej listy dodać jeszcze granie w gry fabularne (ale nie Sony oraz Ubisoftu hehe), oglądanie i recenzowanie filmów i seriali, psychologia, służby mundurowe oraz wyścigi kartingowe. Nie można zapomnieć jeszcze o muzyce, której słucham bardzo dużo... Jak ktoś znajdzie kiedyś moment, w którym nie słucham muzyki, będąc aktywnym, to dostanie ode mnie nagrodę. Na mojej playliście na Spotify mam blisko 2000 utworów, w najróżniejszych gatunkach. Jeśli chodzi o szkołę, to uczę się zdalnie w popularnej szkole w chmurze, przez co mam masę wolnego czasu − Polecam każdemu, Przechodząc na tematykę serwera, to jestem członkiem zarządu biznesu Posorants Group, a dokładniej to obejmuje stanowisko Menadżera. Po dziś dzień pamiętam moment, w którym ówczesny lider zaproponował mi posadę zarządową —  Jak Hubi to czytasz, to zapraszam znowu na piwo xD. Jestem także we frakcji San Andreas Police Department na stopniu Police Officer II. A no i jeszcze jedno, jestem członkiem ekipy tiktokowej serwera, więc jak nie trudno się domyślić —  Tworzę tiktoki, które finalnie trafiają na serwerowy profil.

V: W Multi Theft Auto zacząłem grać stosunkowo nie tak dawno, ponieważ w grudniu 2022 roku. Wtedy zacząłem rozgrywkę na konkurencyjnym serwerze, lecz po kilkumiesięcznej przerwie, w październiku 2023 zacząłem przygodę z ProjectRPG, i jak widać — dalej ona trwa. Do zagrania w Multi Theft Auto zachęciła mnie bliska mi osoba, która wróciła do gry po kilku latach. 

S: Na serwerze masz przegrane 1457 godzin. Jak oceniasz swój majątek na taki czas grania oraz czy masz jakieś cele na serwerze jeszcze?
V: Mój majątek jak na tak wysoką liczbę godzin jest wręcz śmieszny, głównie dlatego, iż nigdy nie przykładałem do niego większej uwagi. Oczywiście, jak jakieś auto mi się spodoba, to je kupuje i tuninguje, lecz to bardziej jako dodatek do gry. Na pracach dorywczych to ja spędziłem łącznie z 20 godzin, ponieważ jestem bardziej typem służbisty niż typowego gracza pracującego na pracach dorywczych. 95% mojego przegranego czasu na tym serwerze jest albo w biznesie Posorants Group, albo we frakcjach. Stąd też także wywodzi się mój majątek. Jak już o nim mowa, to mógłbym w sumie wspomnieć co mam w kolekcji... Jeśli chodzi o moje pojazdy, to posiadam drugiego na serwerze staniera, którego jeszcze tuninguje, oraz buffalo challanger, które jest zrobione bardziej niż mniej, lecz trochę brakuje do full tune. Oprócz tych dwóch posiadam także kilka tańszych pojazdów, chociażby mój feltzer, stallion, camper czy też tampa. Na serwerze mam w sumie dwa cele — wspinanie się wyżej we frakcji, jak i biznesie oraz otrzymanie szansy jako członek administracji.

V: Do moich zadań należy oczywiście patrolowanie ulic San Andreas oraz reagowanie na zgłoszenia alarmowe od graczy bądź biznesu Posorants Group.

kn2aLH9.gif

V: Pewniakiem jest zwiększenie limitu minut, na jaki gracze mogą trafić do więzienia. Dodatkowo chciałbym, lecz to bardziej marzenie ściętej głowy, aby przywrócić widoczność blipów graczy podczas służby. Mimo iż pościgi bez blipów są moim zdaniem ciekawsze, to czasem znajdzie się taki kierowca, co skacze po górkach jak Małysz, bądź jeździ offroadem jak Kubica i tyle go widzieli, takie pościgi nie są fajne.

V: We frakcji San Andreas Police Department jestem od czerwca tego roku. Miałem wcześniej krótki epizod na przełomie marca oraz kwietnia, lecz niestety wtedy egzamin poszedł mi trochę gorzej. Jeśli chodzi o to, dlaczego dołączyłem — jestem swego rodzaju „fanem” amerykańskiej policji oraz ogólnie otoczenia służb mundurowych, więc postanowiłem napisać podanie właśnie do frakcji San Andreas Police Department. Dosyć długo próbowałem, ponieważ moje pierwsze podanie napisałem już ponad rok temu, a dokładniej to w lipcu. Dopiero w marcu udało mi się zobaczyć swój nick na liście przyjętych, ale to już wspominałem, jak poszło. Następnie postanowiłem się nie poddawać, więc napisałem raz jeszcze. Mogę powiedzieć, że było warto, ponieważ jestem tu, gdzie jestem.

V: Pamiętam go jak dziś... może dlatego, że był miesiąc temu. Nie stresowałem się nim za bardzo, wręcz miałem podejście typu, jak zdam, to zdam, jak nie to nie. Mimo wszystko nie mogę powiedzieć, że był łatwy. Jeśli chodzi o najtrudniejszą rzecz, zdecydowanie było to pilnowanie najmniejszych szczegółów. Niestety tutaj mogę tylko powiedzieć, że każdy szczegół ma znaczenie.

V: Do moich ulubionych czynności jako funkcjonariusz, należy jeżdżenie na różnego rodzaju akcje RP Posorants Group, oraz oczywiście ściganie kierowców San Andreas.

V: Pozdrawiam serdecznie najlepszego lidera biznesu @Kawaii oraz mojego współpracownika @Camper, jak i cały biznes Posorants Group, a także frakcje San Andreas Police Department. Jeszcze last but not least, @Linshi.

XGwBbve.png

Dziękuję za przeczytanie materiału, mam nadzieję, że mogliście poznać lepiej naszych wspaniałych funkcjonariuszy @Jakubexx, @slever oraz @Vajtekk.vnd. Oczywiście zapraszam do zapoznania się z innymi materiałami Redakcji Project News

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

xRepIhM.pngz4gFFI3.png

Edytowane przez Kacp3r
  • Super 13

2 minuty temu, IXAL napisał:

Najpierw to może popatrzmy na to że na przykład takie kolczatki są niezbalansowane i niszczą opony nawet w locie 😉

Przypuszczam że skrypt działa tak, że jeśli na asfalcie przed lotem najedziesz na kolczatkę, wszystkie opony podczas lotu też dostają 🤗

A mi tam blipów nie brakuje;) Przynajmniej są równe szanse i nie ma gadania, że SAPD patrzy na mapę podczas pościgów. Co do kolczatek i taserów, nie przesadzajcie, gramy w 20 letnią gierkę, więc nie wymagałbym tutaj aż tyle. Chyba, że przeleciałeś 5 metrów nad kolczatka i przebiła Ci opony, należy to zgłosić wtedy w dziale błędów. Czasami na siłę szukacie dość dziwnych wymówek. Jeśli macie problem, to nie róbcie pościgów całym inspektoratem, a wszelkie błędy można zgłaszać w odpowiednie miejsce, zamiast krytykować publicznie.

• Super 8

Godzinę temu, Jakubexx napisał:

A mi tam blipów nie brakuje;) Przynajmniej są równe szanse i nie ma gadania, że SAPD patrzy na mapę podczas pościgów. Co do kolczatek i taserów, nie przesadzajcie, gramy w 20 letnią gierkę, więc nie wymagałbym tutaj aż tyle. Chyba, że przeleciałeś 5 metrów nad kolczatka i przebiła Ci opony, należy to zgłosić wtedy w dziale błędów. Czasami na siłę szukacie dość dziwnych wymówek. Jeśli macie problem, to nie róbcie pościgów całym inspektoratem, a wszelkie błędy można zgłaszać w odpowiednie miejsce, zamiast krytykować publicznie.

Nie dość że całym inspektoratem to jeszcze ja im pomagam

A co do tasera to jest najprawdopodobniej podmieniony pod pistolet z tłumikiem dlatego tak szybko działa 

• Super 2

11 godzin temu, IXAL napisał:

Najpierw to może popatrzmy na to że na przykład takie rzeczy jak kolczatki lub taser są niezbalansowane, kolczatki niszczą opony nawet w locie, a taser jest nierealistycznie szybko strzelny 😉

Wszystko działa jak należy.

Edytowane przez Lewan*

Godzinę temu, Lewan* napisał:

Wszystko działa jak należy.

dokładnie jak należy pomijając kolczatki taser irl strzela raz lub w niektórych przypadkach 3 serie po pięć sekund a nie jak u was gdzie taserem możecie 12 oddac szybkich strzałów ponieważ jest to zwykła podmianka tekstury pod USP.

• Haha 4

Gracze nie powinni mieć żadnego wpływu na frakcje. Piszecie propozycje, które po zrealizowaniu dają ogromną przewagę, niżeli balansują rozgrywkę między ściganym a frakcją SAPD. Większość osób, które się wypowiada na temat frakcji, nawet w niej nie była, a komentujecie oraz wytykacie w naszą stronę powergaming. I nawet jeżeli kiedyś członkowie frakcji korzystali z minimapy oraz mapy pod f11 mieli ku temu powód, ponieważ jak wiemy, serwer opiera się na trybie RPG, gdzie RP samo w sobie nie jest obowiązkowe na tego typu serwerach. Opieram się na zasadzie "kij ma dwa końce", jeżeli podczas pościgu w żaden sposób nie respektujesz zasad RolePlay podczas pościgu, to równie dobrze my jako członkowie frakcji możemy takich zasad nie przestrzegać. Druga sprawa to MY członkowie frakcji mamy OBOWIĄZEK wyrabiania normy minutowej w ciągu tygodnia, gdy widzimy wszelkie wrogo nastawione osoby, które uprzykrzają nam grę poprzez wszelkiego rodzaju tarany w naszą stronę lub przeszkadzanie w naszych czynnościach, to uwieźcie lub nie, ale taka gra w moim przekonaniu traci całkowicie sens oraz fun (raczej każda osoba we frakcji się z tym zgodzi). Jest dużo absurdalnych rzeczy, których mi powiedzieć nie wypada i nawet nie mogę, jednakże jeżeli chcecie się w jakiś sposób sensowny wypowiedzieć na temat frakcji, powinniście ją poznać od wewnątrz, zamiast na siłę szukać wymówek oraz narzekać, jacy my nie jesteśmy mustwin. Trzeba brać również aspekt, że nie każdy podczas pościgu odgrywa RP, że ludzie wykorzystują niektóre możliwości najczęściej poprzez odwalanie, jednak przeglądając właśnie forum lub serwer discord zauważyłem, że gracze (NIE WSZYSCY!) są hipokrytami, nalegacie odgrywania RP od nas, to przynajmniej WY zachowajcie jakiekolwiek zasady.

Mam jednak jedno pytanie w stronę graczy, czy w realnym życiu też byście tak wyskakiwali jak na nagraniu, jeżeli już się czepiamy o realizm na serwerze? Podkreślę, że taka sytuacja podczas pościgów nie zdarza się raz na rok, a nawet śmiem twierdzić, że przynajmniej dwa razy na dzień takie wyczyny od ściganych jesteśmy godni podziwiać. 

Edytowane przez ShibaMan20
  • Super 6
  • Lubię to! 1

11 minut temu, ShibaMan20 napisał:

Gracze nie powinni mieć żadnego wpływu na frakcje. Piszecie propozycje, które po zrealizowaniu dają ogromną przewagę, niżeli balansują rozgrywkę między ściganym a frakcją SAPD. Większość osób, które się wypowiada na temat frakcji, nawet w niej nie była, a komentujecie oraz wytykacie w naszą stronę powergaming. I nawet jeżeli kiedyś członkowie frakcji korzystali z minimapy oraz mapy pod f11 mieli ku temu powód, ponieważ jak wiemy, serwer opiera się na trybie RPG, gdzie RP samo w sobie nie jest obowiązkowe na tego typu serwerach. Opieram się na zasadzie "kij ma dwa końce", jeżeli podczas pościgu w żaden sposób nie respektujesz zasad RolePlay podczas pościgu, to równie dobrze my jako członkowie frakcji możemy takich zasad nie przestrzegać. Druga sprawa to MY członkowie frakcji mamy OBOWIĄZEK wyrabiania normy minutowej w ciągu tygodnia, gdy widzimy wszelkie wrogo nastawione osoby, które uprzykrzają nam grę poprzez wszelkiego rodzaju tarany w naszą stronę lub przeszkadzanie w naszych czynnościach, to uwieźcie lub nie, ale taka gra w moim przekonaniu traci całkowicie sens oraz fun (raczej każda osoba we frakcji się z tym zgodzi). Jest dużo absurdalnych rzeczy, których mi powiedzieć nie wypada i nawet nie mogę, jednakże jeżeli chcecie się w jakiś sposób sensowny wypowiedzieć na temat frakcji, powinniście ją poznać od wewnątrz, zamiast na siłę szukać wymówek oraz narzekać, jacy my nie jesteśmy mustwin. Trzeba brać również aspekt, że nie każdy podczas pościgu odgrywa RP, że ludzie wykorzystują niektóre możliwości najczęściej poprzez odwalanie, jednak przeglądając właśnie forum lub serwer discord zauważyłem, że gracze (NIE WSZYSCY!) są hipokrytami, nalegacie odgrywania RP od nas, to przynajmniej WY zachowajcie jakiekolwiek zasady.

Mam jednak jedno pytanie w stronę graczy, czy w realnym życiu też byście tak wyskakiwali jak na nagraniu, jeżeli już się czepiamy o realizm na serwerze? Podkreślę, że taka sytuacja podczas pościgów nie zdarza się raz na rok, a nawet śmiem twierdzić, że przynajmniej dwa razy na dzień takie wyczyny od ściganych jesteśmy godni podziwiać. 

a mimo wszystko to RCON to zrealizował a nie gracze, jak pisałem wcześniej boli mocno, teraz przynajmniej można normalnie uciec, a nie 5 minut po ucieczce zjawia się kilka radiowozów z tłumaczeniem, że macie dobre rozstawienie, nic dziwnego że teraz głównie zatrzymujecie auta które można kupić u cygana XD

• Super 1

Godzinę temu, ShibaMan20 napisał:

Jest dużo absurdalnych rzeczy, których mi powiedzieć nie wypada i nawet nie mogę, jednakże jeżeli chcecie się w jakiś sposób sensowny wypowiedzieć na temat frakcji, powinniście ją poznać od wewnątrz, zamiast na siłę szukać wymówek oraz narzekać, jacy my nie jesteśmy mustwin.

Chętnie bym się zamienił z tobą na 1 dzień rolami, dla chętnych powinna być możliwość poznania frakcji dokładniej a nie tylko z wierzchu. Jeśli coś złego bym zrobił, otrzymałbym BL lub bana, więc nie byłoby to bez konsekwencji. A myślę, że w wielu czynnikach dzięki wielu pościgom znam znacznie lepiej frakcję od niektórych osób oraz potrafię w lepszy sposób ścigać graczy. 

Taka propozycja ode mnie i proszę nie pisać "nie mamy wpływu", mogłoby to być chociażby na Prima Aprilis (samo siedzenie na miejscu pasażera w Radiowozie i dokładne przyglądanie się oraz nauka)

Edytowane przez KacperG12
  • Super 2
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.