Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Lewy321

Tengrg_Powell
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 6675
Login: GRYGU
Nick oskarżonego: Lewy321
Powód skargi: Nie spłacenie raty za pojazd w odpowiednim terminie.
Data zdarzenia: 02.08 - 08.08
Dowody: Umowa została spisana w logach w wiadomości prywatnej przy zakupie pojazdu.
Opis sytuacji: Witam. Gracz zakupił ode mnie pojazd marki Sentinel o ID 44446, umówiliśmy się na wstępną kwotę i do dnia 08.08 miał dorzucić mi 15.000$. Co prawda wcześniej złapałem gracza i upomniałem się to powiedział że zaraz mi przeleje ale nie miałem czasu czekać i tak tej kasy nie przelał. Jak się okazało gracz jest zbanowany a sprawę prowadzi Senior Administrator @sHHaCo a jego jedynym warunkiem odbanowania jest zerowanie konta w związku z czym nie wiem dokładnie na czym stoję i jak będzie wyglądał proces oddania mi gotówki skoro powiedzmy przy tym gdy zarobi swoje pierwsze 15.000$ i mi je odda po zerowaniu ktoś może potraktować to jako przekazywanie majątku i nadać nam kary natomiast wysyłam skargę ponieważ umowa nie została domknięta a fajnie by było aby ta kwota jednak moje konto zasiliła. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Spoiler

H5cPCJq.png

Jak już wspomniałeś, to gracz posiada już bana. Zgodnie z regulaminem serwera, administracja nie zwraca kwoty jaka została pożyczona. W momencie napisania apelacji przez oskarżonego, warunkiem odbanowania będzie zwrócenie zaległej kwoty długu.

W tej sytuacji jest to jedyny sposób na odzyskanie pożyczonych pieniędzy.

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.