Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na członka frakcji - progenxd

krolcysiu

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: krolcysiu
Nick oskarżonego: progenxd
Powód: Poszedł na S2 podczas kursu.
Dowody:  

Spoiler

image.thumb.png.29a0d2e6abe596f8fe44fb38689bdfae.png

Spoiler

image.thumb.png.ea860b4c9bf5e604e74f24a1b50b59e3.png

Opis sytuacji: Razem z @bezu* jechaliśmy na kuriera, podczas kursu taksówkarz napisał że idzie na z/w, Czekaliśmy 15 minut aż go wyrzuciło.

Hej. Jako ze zostałem tutaj oznaczony chętnie wyjaśnię ta sytuacje. Otóż pewien incydent wystąpił u mnie na gospodarce i musiałem pilnie się tym zając a to ze zajęło mi sporo czasu to nic na to nie poradzę góry wiem ze złamałem podpunkt w regulaminie i tego żałuje ale są rzeczy ważne i ważniejsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.