Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - "Co w trawie piszczy?" Lipiec'25

MrBeast
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

C9sxszh.png

XGwBbve.png

Witajcie, lipiec minął w mgnieniu oka, półmetek wakacji już za nami, wraz z nim nastąpiło również sporo ciekawych wydarzeń na naszym serwerze, a jakich? Tego dowiecie się w dzisiejszej gazetce! Zapraszam do czytania!

zMGu80t.png

Najlepszy Supporter: @Jakubexx
Najlepszy Moderator: @Szender
Najlepszy Administrator: @TheDreamer
Najlepszy Senior Administrator: @.Drymaniusz*
Najlepszy Administrator RCON: @Zebra 
Najlepsza frakcja: SATC
Najlepszy biznes: ProjectFM
Najlepszy lider frakcji: @zwinny.
Najlepszy lider biznesu: @LastoAkaRudy
Najlepsza organizacja: Immortal Dynasty
Największy odwalacz: @Domanu
Najlepsza praca na serwerze: Przewóz kontenerów
Najlepszy tuner: @Euzebiusz
Najlepszy pracownik frakcji: @Paweel
Najlepszy pracownik biznesu: @Somandi
Pracuś miesiąca: @DarXe
Serwerowy Nolife: @Euzebiusz

Słowo miesiąca: "huh"

sKKUFiT.png

01.07.2025

Supporter @Ravex19 zostaje usunięty z szeregów administracji z powodu niespełnienia wymogów aktywności.

03.07.2025

Supporter @bolkaa powraca w szeregi administracji serwera.

06.07.2025

Moderator @Amiczek powraca w szeregi administracji serwera.

16.07.2025

Supporter @Tomcio. zostaje zawieszony na okres 3 dni z powodu braku poszanowania dla innych członków administracji. 

20.07.2025

Supporter @Themost powraca w szeregi administracji serwera.

22.07.2025

Administrator @Mari powraca w szeregi administracja serwera.

26.07.2025

Administrator @vercy zostaje zawieszony na okres 10 dni z powodu przyjętej skargi.

j0CiA0N.png

San Andreas Fire Department

01.07.2025

Department Heads przeszła renowację stopni oraz zarobków narzuconych przez Centrum Zarządzania Frakcjami, tj. usunięcie stopnia Training Officer i dodanie stopni Fire Marshal oraz Engineer II.

@RozimoN - awansuje na stopień District Chief.

@FiQs - awansuje na stopień District Chief.

23.07.2025

@TeletubisSzef otrzymuje awans ze stopnia Fire Marshal na stopień Battalion Chief, wstępując tym samym do przedziału Department Leaders na okres próbny 2 miesięcy.

@Bebek otrzymuje awans ze stopnia Fire Marshal na stopień Battalion Chief, wstępując tym samym do przedziału Department Leaders na okres próbny 2 miesięcy.

San Andreas Transport Corporation

23.07.2025

Szofer @Vasdal zostaje awansowany na rangę Nadzorca na okres próbny trwający 30 dni.

Szofer @dister zostaje awansowany na rangę Nadzorca na okres próbny trwający 30 dni.

San Andreas Road Assistance

02.07.2025

Inspektor @sabek<3 rezygnuje z pełnienia funkcji Szkoleniowca.

Redakcja Project News

11.07.2025

Opiekun Akademii @MrBeast pozytywnie zdaje okres próbny i zostaje w korpusie Opiekunów Akademii na stałe.
Opiekun Akademii @Veirdness pozytywnie zdaje okres próbny i zostaje w korpusie Opiekunów Akademii na stałe.

15.07.2025

Menadżer @xHamster rezygnuje z funkcji Opiekuna Akademii.

18.07.2025

Menadżer @xHamster zostaje zdegradowany do rangi Starszy Redaktor z powodu samowolnego działania, przekraczania uprawnień oraz niesubordynacji wobec lidera biznesu.

Blood Fight

02.07.2025

@Livia powraca do zarządu biznesu, obejmując stanowisko Zastępcy Właściciela

beoTEZ5.png

13.07.2025

- Pojazd Journey został dodany do salonu Doherty.

- Do warsztatu komponentów dodano nowe kolory liczników i lamp:

Oliwkowy
█████
Światła - 90,000$
Licznik - 55,000$

Wiśniowy
█████
Światła - 80,000$
Licznik - 45,000$

Eozyna
█████
Światła - 75,000$
Licznik - 45,000$

Gruszkowy
█████
Światła - 75,000$
Licznik - 45,000$

Luka
█████
Światła - 75,000$
Licznik - 45,000$

Xenon
█████
Światła - 10,000$

Oldtimer
█████
Światła - 25,000$

iY0U75M.png

W tym miesiącu upolowaliśmy gracza @Vajtekk.vnd.
Na imię ma Marcel i ma 17 lat. Pochodzi z małego miasta w województwie śląskim — z ciekawostek, mieszka w domu jednorodzinnym. Na co dzień pracuje jako researcher/copywriter dla popularnego twórcy internetowego oraz tłumaczy gry. Co jakiś czas wybiera się również na wyścigi kartingowe, gdzie osiąga nawet sukcesy. Dodatkowo zajmuje się swoim kotkiem. Interesuje się głównie motosportem, medycyną oraz służbami, chociaż z jednym z tych chciałby wiązać swoją przyszłość. Można w sumie doliczyć też dział aerodynamiki w fizyce, lecz tutaj dopiero zaczyna. W grze można spotkać go pod nickiem @Vajtekk.vnd. W organizacji DZIK jest od początku jej istnienia, czyli od czerwca tego roku. Osiągnął rangę Agent, którą zdobył za staż w organizacji. Jest we frakcji San Andreas Police Department, na świeżo upieczonym stopniu Police Officer I. Jako funkcjonariusz patroluje ulice San Andreas i ściga przestępców. Jest w biznesie Posorants Group na stanowisku Menadżera. Do jego obowiązków w zarządzie należy opieka nad dowódcami, kontrolowanie akcji, zajmowanie się aktami oraz wypłatami pracowników, oraz to, co robi każdy z ich zarządowej trójki — opiekowanie się biznesem. Oczywiście jako szkoleniowiec i egzaminator musi wykonywać szkolenia, jak i egzaminy, lecz to robił jeszcze przed osiągnięciem stopnia zarządowego. Chciałbyś spróbować swoich sił w administracji serwera. Odkąd osiągnął 500 godzin na serwerze, pisze podanie co rekrutacje, a skutki można zauważyć. W dalszym ciągu będzie próbować, ponieważ najmniejsze szanse na dostanie się ma ten, kto nie napisze podania. Jego marzeniem serwerowym jest dostać szansę jako członek administracji oraz osiągać wyższe stanowiska we frakcji, oraz biznesie. W skład jego majątku wchodzi Stanier 2ns, Buffalo Challanger, Feltzer i kilka innych mniejszych projektów.

HvAc9eC.png

G: @DJ_Gabrys | S: @Szender

G: Witam, z tej strony Dziennikarz DJ_Gabrys z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
S: Witam Cię Gabryś, witam wszystkich czytelników. Pewnie z przyjemnością udzielę Ci wywiadu.

G: Przedstaw się naszym wspaniałym Czytelnikom!
S: Czytelnicy mogą kojarzyć mnie z nicku Szender. Jestem Moderatorem oraz pracownikiem frakcji San Andreas Medical Department. W życiu realnym mam na imię Patryk, mam 26 lat i mieszkam w małej miejscowości w województwie mazowieckim. Z wykształcenia technik ekonomista. Interesuje się motoryzacją oraz fotografią. Jestem stałym bywalcem zlotów samochodowych w moich okolicach.

G: Jaka jest Twoja historia z MTA oraz serwerem ProjectRPG?
S: Na MTA zacząłem grać w 2011 roku. Najpierw był to mały serwer RPG który miał 20 slotów, ale wczułem się wtedy w klimat MTA bardzo. Później przyszedł czas na grę na każdemu znanym serwerze prowadzonym przez ZbyKa. Później prowadziłem rozgrywkę na serwerze byłego RCON'a wcześniej wspomnianego serwera. Gdy ten zamknął się, mimo że konto posiadam od 2020 roku, to dopiero w 2022 roku przyszedłem na Project'a. Zacząłem grać codziennie, poznawałem ludzi, dołączyłem do pierwszej organizacji, w której namówiono mnie, bym napisał podanie do San Andreas Medical Department i tak historia toczy się już 3.5 roku.

G: Z tego, co słyszałem, jesteś aktualnie na randze Deputy Hospital Manager we Frakcji San Andreas Medical Department. Jakie masz obowiązki jako V-Lider?
S: Zajmuję się tym, aby frakcja funkcjonowała jak najlepiej. Podejmuję mniej ważne decyzje jako Zastępca Lidera i doglądam tak na dobrą sprawę wszystkiego.

G: Jak oceniasz atmosferę w tej właśnie frakcji?
S: Jak w każdej społeczności są lepsze i gorsze momenty. Aktualnie przechodzimy ciężki okres związany z brakiem ludzi, ale mam nadzieję, że ta sytuacja zostanie prędzej czy później pokonana.

G: Czy chciałbyś coś zmienić w owej frakcji?
S: Na obecny moment na pewno stan pracowników oraz zaangażowanie każdego członka naszego zespołu.

G: Jak jesteśmy przy temacie, w którym rozmawiamy o frakcji, to czas na temat o biznesie. Byłeś jakiś czas temu w serwerowej Redakcji Prasowej Project News. Powiedz mi, czy dobrze ci się pracowało w zgranej ekipie?
S: Nie byłem w Project News długo, ale podobało mi się. Przechodziłem wtedy ciężki okres związany z MTA — czułem totalne wypalenie ową platformą, dlatego odszedłem dość szybko. W każdym razie atmosferę i podejście każdego członka biznesu oceniam na bardzo przyjemne dla drugiej osoby.

G: Jak oceniasz serwer ProjectRPG
S: Nie mam większych zarzutów co do serwera. Przyjemnie mi się tu spędza czas. Dużo dobrego czyni tutaj większość społeczności serwerowej. Naprawdę przyjemni i mili ludzie.

G: Co byś wprowadził na serwer jako Moderator? Czy to, co już jest na serwerze, Tobie wystarcza?
S: Jak już wspominałem wielokrotnie w innych wywiadach, czekam, aż zostaną wprowadzone jakieś nowości, które sprawią, że będzie można bardziej pobawić się na serwerze, a nie tylko skupiać się na zarabianiu pieniędzy i kupowaniu aut.

G: Dotarliśmy do końca wywiadu! Chciałbyś jeszcze na sam koniec kogoś pozdrowić?
S: Pewnie, że tak. Pozdrawiam całą Administrację Serwera, Organizację Immortal Dynasty, wszystkich graczy, a także Ciebie Dziennikarzu Gabrysiu!

L9Sv1zh.png

L3Ejq0n.png

zJOD8lH.png

Kbjt5bV.png

8eybfgF.png

Realizacja: Starszy Publicysta @MrBeast

Pierwsze miejsca plebiscytu: Dyrektor @Kierownikk
Zmiany w administracji: Publicysta @Anon4
Zmiany we frakcjach/biznesach: Publicystka @Veirdness
Serwerowe aktualizacje: Dziennikarz @Nitzur
Sylwetka gracza: Starszy Redaktor @xHamster
Wywiad z członkiem ekipy: Dziennikarz @DJ_Gabrys
Ankieta: Kierownik @Kacp3r

Edytowane przez MrBeast
  • Super 12

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.