Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Szofer

Kamdro
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 3210
Login: Kamdro
Nick oskarżonego: Szofer
Powód skargi: Zbyt duży zarobek w krótkim czasie, oszustwo w cenach pojazdów.
Data zdarzenia: 4.08.2025r. ok 6 rano
Dowody: https://imgur.com/a/oO57Xe7

Opis sytuacji: Sprawa wygląda tak: W czerwcu tego roku zakupiłem od gracza Szofer infernusa 9102id, którego chciałem już mieć dłuższy czas. W trade ze mną otrzymał ok. PEWNE ~45-50kk (sam perennial 3id był wart ok. 22-25kk). Po 1,5 miesiąca, sprzedałem mu swojego infernusa 9933id, którego trzymałem 3 lata za kwotę ~ 25-26kk (bo mi dorzucił jeszcze 2 wozy + 500k procz tego screena) - zresztą administracja ma wszystko w logach. Reasumując, zostałem pozbawiony ok. 20kk. Nie gram na serwerze i myślałem, że takowa cena jest ok. Po przegadaniu mojej transakcji ze znajomymi powiedzieli, że zostałem przysłowiowo "wyru****y" na siano, stąd ta skarga. Żądam chociaż 75% dopłaty tego co zarobił gracz (~20-25kk), bo jakby nie patrząc ok. +20-25kk w 1,5 miesiąca to chyba za dużo i to na 2 trade'ach, prawda? 🙂. Dodatkowo komentarze typu "sam wiesz co brałeś" - tak wiem, nie znając aktualnej gospodarki serwera, więc gracz to wykorzystał.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @Szofer

• Super 14
  • Haha 18
  • Auć 2
  • WOW! 8

Infernusa 9102 id miałem już długi czas coś blisko roku i nie zależało mi jakoś na sprzedaży. Kamdro dał ofertę w autach ciężkich do sprzedania i się wymieniłem. Po jakimś czasie spytałem go czy chce sprzedać Infka 9933 id no i dogadaliśmy się dałem mu trochę aut z id i bez dosyć łatwych do sprzedania jak widać bo ponad połowę już sprzedał w krótkim czasie. Podczas składania oferty na infernusa 9933 mówiłem mu że mogę mu dać coś więcej jak weźmie waltony w zamianę które mi dał w wcześniejszej zamianie za 9102 ale nie chciał w ogóle słyszeć o tych autach. 

Infernus 9102 miał większe tune i niższe ns bo 10 a infernus 9933 id jest 12 ns i mało go dzieli już do 10k id dlatego też jest dużo mniej wart.

Auta które mi dał za infernusa 9102id było ciężko sprzedać i nie dostanę za nie tyle co napisał wyżej jest to całkiem co innego niż te które mu dałem za 9933 które łatwo sprzedać. 

Pisze że nie znał wartości ale grał nie tak dawno i wymieniał dużo aut co można to sprawdzić więc nie widzę tu niczego abym wykorzystywał jego nie wiedzę o gospodarce.

• Super 9
  • Haha 2
  • Lubię to! 2

18 godzin temu, Szofer napisał:

weźmie waltony w zamianę które mi dał w wcześniejszej zamianie za 9102 ale nie chciał w ogóle słyszeć o tych autach.

Nie chciał bo już je miał i mu się przejadły, co można zauważyć po mojej aktualnej kolekcji. Idę w "normalne" pojazdy nie na aż takim niskim ID jak wcześniej.

łatwych do sprzedania jak widać bo ponad połowę już sprzedał w krótkim czasie

Zostały szybko sprzedane bo ceny były dużo niższe niż "były warte" - za taką cenę jak niby były to nikt nie chciał 🙂, dlatego szybko poszły.

infernus 9933 id jest 12 ns i mało go dzieli już do 10k id dlatego też jest dużo mniej wart.

Co ty gadasz człowieku, różnica w tych 2 infernusach jest praktycznie nijaka. Ceny obydwu są prawdopodobnie LEKKO inne, a nie DUŻO. Bo to nie 6kid i 9kid, a 9kid i 9kid.

Auta które mi dał za infernusa 9102id było ciężko sprzedać i nie dostanę za nie tyle co napisał wyżej jest to całkiem co innego niż te które mu dałem za 9933 które łatwo sprzedać

Samochody od ciebie wcale nie było tak łatwo sprzedać, ceny za które poszły były DUŻO niższe, niż te za które rzekomo "miały pójść z łatwością".

Pisze że nie znał wartości ale grał nie tak dawno i wymieniał dużo aut co można to sprawdzić więc nie widzę tu niczego abym wykorzystywał jego nie wiedzę o gospodarce.

Co ma piernik do wiatraka? To że w przeciągu miesiąca byłem na serwerze łącznie z +/- 3-4 godziny to nazywasz grą? Więcej jeździłem po mapie lub stałem na domku niż "przeglądałem" gospodarkę XDDD.

• Super 8
  • Haha 7
  • WOW! 1

Niestety w tym przypadku nie jest możliwa odmiana, ponieważ auta poszły w obieg. Zapłata gotówki też odpada gdyż jest to za duża kwota. Gracz zostaje zbanowany permanentnie z powodu działania na szkodę gospodarki serwera.

Edytowane przez amik-
  • Super 13
  • Haha 4
  • Auć 1
  • Nie lubię tego 2
  • WOW! 11

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.