Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Graczem Lari

DJ_Gabrys
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

w6IRIXs.png

mSu4qkK.png

Witam wszystkich moich czytelników! Z tej strony Dziennikarz @DJ_Gabrys Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj przygotowałem dla was wywiad z Graczem @Lari. Jest ona członkiem organizacji Avilens Mafia i nie jest pracownikiem żadnej frakcji na serwerze ani żadnego biznesu. Dzisiaj dowiemy się trochę więcej na temat Lari oraz jej rozgrywki serwerowej. Zapraszam do Przeczytania dzisiejszego Materiału!

LKZ38Vt.png

G:  @DJ_Gabrys | L: @Lari

G: Witam Bardzo Serdecznie! Z tej Strony Dziennikarz @DJ_Gabrys z Redakcji Prasowej Project News! Czy chciałaby Pani udzielić mi wywiadu?
 L: Uszanowanie! Jak najbardziej go udzielę.

G: Przedstaw się, aby czytelnicy mogliby Cię lepiej poznać.
L: Nazywam się Laura, mam 23 lata. Interesuję się technologią, informatyką, jak i motoryzacją. Z wykształcenia jestem informatykiem i uwielbiam się uczyć nowych rzeczy związanych z tym kierunkiem.

G: Jak natrafiłaś na Serwer ProjectRPG?
L: Na serwer natrafiłam poprzez mojego znajomego streamera, który podczas prowadzenia stream'a szukał ludzi do wspólnej gry, przez co zostałam namówiona I tak oto do tej pory regularnie grywam, bo nigdy wcześniej nie grałam w MTA.

G: Masz na ten czas przegrane 1672 godzin na serwerze czy uważasz, że jest to dobrze spędzony czas oraz jeśli mogłabyś, to opowiesz, ile wynosi twój majątek?
L: Uważam, że tyle spędzonych godzin na serwerze moim zdaniem spędziłam je najlepiej, ponieważ grałam z wieloma znajomymi, ludźmi, jak i przyjaciółmi, przez co moja rozgrywka nigdy nie była nudna, tylko Zawsze się coś działo i poznałam wielu wspaniałych ludzi w tej grze. W Zaokrągleniu patrząc na moją bazę pojazdów, mój majątek wynosi gdzieś zaokrągleniu powyżej 600k. Auta, jakie posiadam to: Elegy, Club, Clover, sześć Perenniali, Moonbeam, dwie manany — jedną na lekkim wizu, a druga full tuning.

0YG12is.gif

G: Przynależysz aktualnie do dość świeżej organizacji na serwerze czyli Avilens Mafia. Powiedz nam, czym się wyróżnia ta organizacja?
L: Ta organizacja dla mnie wyróżnia się w pełni ogarniętymi ludźmi, którzy są w niej, przez co nie ma takiego zamętu ani jakichś problemów, które bywają w wielu organizacjach.

G: Czemu akurat ta Organizacja, nie inna?
L: Wybrałam tę organizację ze względu na to, że są w niej moi znajomi, których znam i w miarę się z nimi koleguje, przez Co zostałam namówiona, aby w końcu dołączyć do jakiejś organizacji, iż wcześniej Nie byłam nigdy w żadnej, a tak bynajmniej rozgrywka jest ciekawsza.

8ygB6R7.gif

G: Nie przynależysz ani do frakcji, ani do żadnego biznesu na serwerze. Chcesz to zmienić w niedalekiej przyszłości?
L: Uważam, że nie chcę tego zmieniać w niedalekiej przyszłości, ponieważ ja gram bardziej 4fun, niż tak na poważnie i nie miałabym zbytnio czasu, aby zajmować się takimi rzeczami, jak być we frakcjach lub w biznesie.

G: Z mojej strony to tyle? Chciałabyś na sam koniec jeszcze kogoś pozdrowić?
L: Oczywiście, że tak. Pozdrawiam cieplutko @MrBeast, @Veirdness, @Somandi, @rokitekx, @XPiorunX, @BlaquXGaming, @Bogess, @zabijakaNs oraz @DzejDzejos*AMG.

ensFb27.gif

XGwBbve.png

Dziękuję wam wszystkim za przeczytanie dzisiejszego wywiadu, zachęcam również do przeczytania reszty materiałów Redakcji Project News!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
XMH7OMm.png
iTO1VF6.png

Edytowane przez Kierownikk
  • Super 8

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.