Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Jak nowi gracze są okradani - giełda San Fierro i Cygan Angle Pine

_PeMaR_

Rekomendowane odpowiedzi

kDWd1UL.png.1887803b2c0859b05b5c9863915e21fd.png

PWJnmF9.png

Dziś pokaże jak nowi gracze są okradani i o ile, jak się nie dać oszukać.

KJMeNzj.png

eo.thumb.gif.fd5f1b951d996a0295c4247e94227d31.gif

Nowi gracze jak kupują swoje pierwsze auto to nie wiedzą ile kosztuje auto naprawdę, czy przepłacają potem je sprzedają za taką cenę i niekiedy nikt nie chce ich kupić,
sam jak zaczynałem kupiłem auto za które przepłaciłem trochę ale nie wiedziałem o tym. Słyszę niekiedy jak ktoś kupuję np. waltona czystego za 5000$ albo Pereniala za nawet
6000$, to jest wysoka cena i należy nie kupywać żeby nie stracić potem. Waltona w benzynie da się kupić u cygana w Angel Pine pod mount chiliand za 2,5k, Pereniala za 3,5k,
tak samo należy zwracać uwagę na tune jaki auto ma, bo gracze niekiedy myślą, że radio kosztuje nawet 2k i dopłacają potem taką kwotę za auto (słyszałem o takich przypadkach)

eoeo.thumb.gif.5ea3f2dcee6f7283b8fd179d5da6617e.gif

Warto przed kupnem pierwszego auta, pojechać do cygana Angel Pine i zobaczyć czy nie ma tego samego auta i w lepszej cenie i się skonsultować z kimś kto zna się na cenach aut.

gJiL3wi.png

Autor: @_PeMaR_

Korekta: @gereq

Grafiki: @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.