Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z członkiem organizacji ChlopakiDoWziecia - zlomeczekk*CDW

Nitzur
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

2GRmvA4.png

M3o7SmR.png

Cześć i witam was wszystkich w nowym artykule, nazywam się Dziennikarz @Nitzur. W dzisiejszym artykule pokażemy wam wywiad z członkiem organizacji ChlopakiDoWziecia - @zlomeczekk*CDW. Zapraszam do przeczytania.

vgC1HDp.png

N: @Nitzur | z: @zlomeczekk*CDW

N: Witam, z tej strony Dziennikarz @Nitzur z Redakcji Prasowej Project News! Czy chciałbyś może udzielić ze mną wywiadu?
z: Cześć, z tej strony członek organizacji ChlopakiDoWziecia, jasne, że chciałbym.

N: Na początek może przedstaw się, aby czytający mógł cię lepiej poznać.
z: Witam, jestem Janek, interesuje się motoryzacją oraz wyścigami, w wolnej chwili lubię sobie pograć w MTA, na serwerze ProjectRPG.

N: Od kiedy grasz w MTA?
z: Od grudnia 2021 roku.

N: Od kiedy grasz na naszym jakże znakomitym serwerze ProjectRPG?
z: Również od grudnia 2021 roku, bo wtedy się dowiedziałem o tym fajnym serwerze na jednym z kanałów na YouTube.

1pwp536.png

N: Widzę, że jesteś w organizacji ChlopakiDoWziecia, od jak dawna w niej jesteś?
z: Na dzień 1 sierpnia, mija równy miesiąc, odkąd jestem w tej znakomitej organizacji.

N: Czy przed organizacją ChlopakiDoWziecia należałeś wcześniej do jakiejś innej organizacji?
z: Nie, nie należałem. Jest to moja pierwsza organizacja i nie żałuje wyboru tej organizacji.

N: A jaka jest atmosfera u was w organizacji?
z: Atmosfera jest bardzo miła, na czacie organizacji zawsze się znajdzie ktoś miły i pomocny.

DVjDJex.gif

N: Jak z samochodami w waszej organizacji? Są raczej ciekawe czy raczej zwykłe?
z: Są ciekawe, jak i zwykłe, każdy raczej znajdzie coś dopasowanego pod siebie.

N: To by było na tyle. Czy chciałbyś może kogoś pozdrowić?
z: Pozdrawiam całą organizację ChlopakiDoWziecia.

Rc8CmJl.png

XGwBbve.png

Jak widzimy, członkowie organizacji ChlopakiDoWziecia są raczej z niej zadowoleni. Dziękuję za przeczytanie wywiadu, mam nadzieję, że wywiadzik się spodobał. Do następnego, cześć!

VtV74j9.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

osjOKv8.pngiTO1VF6.png

Edytowane przez Kierownikk
  • Super 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.