Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Chojrak (Spr 16.08)

dejzikk1ng
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 11092
Login: Maga
Nick oskarżonego: Chojrak
Powód skargi: Przekazanie błędnych informacji co do części posiadanych przez pojazd
Data zdarzenia: 01.08.2025 16:00:33 
Dowody: Logi, dokładne możecie sobie sami sprawdzić

Spoiler

16:00:33 ogłoszenie zr-350 na "nv5"
16:00:46 moje pytanie o największą oferte
od 17:01:38 do 17:19:52 kolejne ogłoszenia zr z "NV5" 

18:27 *wymiana*
[2025-08-01 18:32:44] [Output] : << [62] Chojrak: akurat wgle szukalem nrg za zr pa to
[2025-08-01 18:32:47] [Output] : OG > (62) Chojrak: sell zr-350 rb z.t nv5 malina 22k id// wymienie na nrg

[2025-08-01 19:27:34] [Output] : << [75] Szofer: jakie miales ofki za infa?
- niepotrzebne logi
[2025-08-01 19:29:41] [Output] : >> [75] Szofer: ja wzialem 22kid jeszcze od tego
[2025-08-01 19:29:52] [Output] : << [75] Szofer: ono spoko ale to nv4 xD
[2025-08-01 19:29:55] [Output] : >> [75] Szofer: serio
[2025-08-01 19:29:56] [Output] : >> [75] Szofer: nawet nie zauwazylemx d

Opis sytuacji: Widziałem, że gracz ogłasza swoją zr 22kid na torowym i "nv5", wstępnie się nią zainteresowałem, lecz jeszcze wtedy nie byłem zbytnio chętny by oddać moją nrg w tradzie. Napisałem do niego z zapytaniem "jaka top ofa za zr" - odpisał mi i wtedy postanowiłem, że jeśli się nie sprzeda dopóki znajomy wróci do domu by mi pożyczyć hajs, to ją zakupie. Wyszedłem na chwile z serwera, a kiedy wróciłem to zacząłem ogłaszać mojego infernusa, napisał do mnie oskarżony z ofertą wymiany za cheetaha, po długich negocjach zaproponowałem, że do mojego infka dołożę nrg, a on do swojego chetaha dołoży zrke i 200k w ratę. Doszło do wymiany, a po 1-1,5h napisał do mnie szofer za ile sprzedałem infka, prowadziliśmy chwilową konwersacje, w której dowiedziałem się, że zr zamiast nv5 posiada nv4, oskarżony nie poinformował mnie ani razu, że zr zamiast nv5 posiada nv4, mimo to, że pierwszą wiadomość o niej wysłałem 14s po wysłaniu przez niego og w którym jasno było napisane, że posiada nv5.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @Chojrak

Edytowane przez Bolesny
  • Super 3
  • Haha 2
  • Auć 1
  • WOW! 2

no masz racje co do błędnego og ale przestałem oglaszać zr jeszcze jakis czas przed nasza wymiana... na pw sam zaoferowales zebym do wymiany dorzucil zr za nrg i tamte 200k wczesniej sprawdzajac auta na forum wiec nie wiem w czym problem, w momencie wymiany nie oglaszalem zr tylko chate 

ogolnie sam nie zauwazylem ze ma nv4 temu przestalem oglaszac, sam z siebie mi to zaoferowales w czasie kiedy ja juz tego nie oferowalem i log ktory dales wyzej [2025-08-01 18:32:47] [Output] : OG > (62) Chojrak: sell zr-350 rb z.t nv5 malina 22k id// wymienie na nrg.. wyslalem ci juz po wymianie :

2025-08-01 18:27:03] [Output] : ⓠOtrzymałeś:
[2025-08-01 18:27:03] [Output] :   -- Pojazd: NRG-500 
[2025-08-01 18:27:03] [Output] :   -- Pojazd: Infernus 
[2025-08-01 18:27:03] [Output] : â“ OddajÄ…c:
[2025-08-01 18:27:03] [Output] :   -- Pojazd: Cheetah 
[2025-08-01 18:27:03] [Output] :   -- Pojazd: ZR-350 

• Haha 7

Doszło do błędu z mojej strony rozpatrując skargę za co bardzo przepraszam. Po konsultacji z Senior Adminem, @Chojrak musisz dopłacić różnicę miedzy demontażem nv4 a montażem nv5 i wtedy Administracja Rcon zamieni na nv5.

Kwota o której mówimy, to 137,5k którą będziesz musiał zapłacić na konto Administracji Rcon. Część kwoty posiadasz na koncie, więc ile ci zajmie uzbieranie reszty?

Proszę ciebie @gurt, żebyś nie pozbywał się auta do póki nie zostanie zamontowana odpowiednia cześć tuningu.

Edytowane przez Bolesny
  • Lubię to! 1
  • WOW! 1

Co z tego ze oglaszalem z innym tune skoro po jakims czasie od zakonczenia oglaszania sam napisalem do niego w sprawie innego tradu i sam sobie zazyczyl zebym dorzucil zr.. tak samo moglem zdemontowac ta zr do zera przed chwila naszej rozmowy i wina by byla na mnie ze auto czyste aha 

mogl sobie sprawdzic czy w tym czasie nic z auta nie ubylo.. 

dodam ze gosc sam sprawdzal auto na forum i teraz nagle moja wina 

Edytowane przez Chojrak
  • Haha 2

10 minut temu, Chojrak napisał:

tego sie trzymajmy moge zaplacic nawet juz 

Co do mojej pierwszej wiadomości, to tak jak już wspomniałem był to mój błąd, natomiast jeżeli zgadasz się na taki warunek, to znaczy że jesteś świadomy popełnionego błędu.

Dlatego też powtórzę pytanie. Ile ci zajmie uzbieranie reszty kwoty(mówimy o kwocie 137,5k)?

Edytowane przez Bolesny
  • Auć 1

wole zgodzic sie na 25k niz 137k wiadomo .. pztm nie mam czasu i checi przekonywac was ze nie moja w tym wina 

napisalem juz wszystko co mialo znaczenie 

36 minut temu, Chojrak napisał:

Co z tego ze oglaszalem z innym tune skoro po jakims czasie od zakonczenia oglaszania sam napisalem do niego w sprawie innego tradu i sam sobie zazyczyl zebym dorzucil zr.. tak samo moglem zdemontowac ta zr do zera przed chwila naszej rozmowy i wina by byla na mnie ze auto czyste aha 

mogl sobie sprawdzic czy w tym czasie nic z auta nie ubylo.. 

dodam ze gosc sam sprawdzal auto na forum i teraz nagle moja wina 

.

9 minut temu, Bolesny napisał:

Co do mojej pierwszej wiadomości, to tak jak już wspomniałem był to mój błąd, natomiast jeżeli zgadasz się na taki warunek, to znaczy że jesteś świadomy popełnionego błędu.

Dlatego też powtórzę pytanie. Ile ci zajmie uzbieranie reszty kwoty(mówimy o kwocie 137,5k)?

miesiac bo sa wakacje ja nie pracuje 

• Haha 1
  • Auć 1

28 minut temu, Bolesny napisał:

Dostajesz 14dni na zapłacenie 137,5k na konto administracji Rcon(UID: 30077). Przelewu dokonaj w banku LS. Powiadom mnie w tej apelacji jak dokonasz wcześniej wpłaty.

Jeżeli będziesz miał trudności ze spłaceniem, to również mnie tu powiadom.

przeciez to jest kupa pieniedzy..  skad ja ci mam wziac taki plik gotuwki 

• Super 3
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.