Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

klaczek2
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: klaczek2
Nick(i) oskarżonego(/ych): Jahowski
Powód skargi: nie nadaje się na support
Data zdarzenia: 26 lipca 2025
Dowody: nie posiadam żadnych jedynymi są wiadomości w logach
Opis sytuacji: po wezwaniu supporta po pomoc w celu przeniesienia samochodu bo się zbugował miał z tym problemy najpierw przeniusł nie ten samochód co trzeba a następnie mnie zamiast samochodu 

Edytowane przez klaczek2
błąd w nicku
  • Super 2
  • Haha 20
  • Nie lubię tego 1

Dobry wieczór,

Po przyjęciu Pańskiego reporta i teleportacji na miejsce zgłoszenia dokonałem złego rozpoznania sytuacji ze względu na to, że pojazd, który to miał zostać wyteleportowany był ukryty za krzakami i go nie widziałem. Założyłem pomyłkę w nazewnictwie i pomyślałem, że chodzi o pojazd przy którym Pan stał. Gdy doszliśmy do tego, że jednak nie o ten pojazd chodzi odstawiłem go z powrotem na swoje miejsce po czym wycelowałem suszarką w odpowiedni pojazd, w tym też momencie wszedł mi Pan pod celownik co było skutkiem tego, że zanim teleportowałem pojazd, najpierw teleportowałem Pana do siebie. Zatem przepraszam, że wyteleportowanie pojazdu zajęło około minutę dłużej niż powinno.

Z poważaniem,

Jahowski

PS. Dziękuję za pierwszą skargę na mnie 😉

• Super 22
  • Lubię to! 1

Witam 

po 18h po napisaniu tej skargi zrozumiełem że nie potrzebnie ją pisałem bo każdy ma prawo do popełniania błędów także chciałbym tą odpowiedzią przekazać że przpepraszam cię za reporta ale w tamtym momencie byłem już mocno zdenerwowany inną sytuacją przez co uznałem pański błąd wręcz za niestosowny co do pańskiego stanowiska

Pozdrawiam 

• Super 3
  • Auć 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.