Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Przydatna Aplikacja z informacją o pojazdach

Zakole_Endriuka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

WYGLĄD

image.thumb.png.898b485625c153340adeccfff9cfcef5.png

image.thumb.png.0b3d221401e97e2bd35a8ff1b7ae2035.png

image.thumb.png.d9513200622777ab6dbd5078412f95af.png

image.thumb.png.2e4a910921c16024644bfc1fac5ce480.png

INFORMACJE

Aplikacja zbiera informacje o pojazdach graczach i organizacji kto posiada jaki pojazd oraz co ma ten pojazd . Aplikacja potrafi liczyć po wpisaniu VUID pojazdu 
weźmy na przykład RCON Jator 

image.thumb.png.ff1ffee0dca70d00510e0319344741ca.png

Do obliczenia weźmy sobie VUID 120
image.thumb.png.8248e6233d3014146db86117c6484fa4.png
jak Widać wyliczyło nam od razu pojazd bez jakiegoś liczenia zbędnego

Instalacja Aplikacji

1.Ściągacie ją z tej strony ===>https://www.mediafire.com/file/ktvb0c3ps6c1pq5/Apka.zip/file

2.Ściągacie pliki od Google Wersja Stabilna
https://googlechromelabs.github.io/chrome-for-testing/#stable
Plik do sciągnięcia to chrome oraz chromedriver

3.Wchodzicie w aplikację i przechodzicie do zakładki opcje

4.wybieracie ścieżkę do chrome oraz chromedrive u mnie jest tak 
image.thumb.png.70f7ce6764ac6b0dcc2c7ffa55de4047.png

5.Klikacie zaloguj się ręcznie przekieruje was na forum do logowania się 

6. po zalogowaniu wchodzicię w aplikację i wpisujecie dane jakie potrzebujecie wiedzieć w zakładce Wyszukaj lub Liczenie po VUID

tutaj podsyłam wam link do total wirusa jak było robione w pythonie 
https://www.virustotal.com/gui/file/35e34150691e8ba746f17ad23b48a7908fadb9996c5a228310427a917941c927
a tutaj w pliku exe (nie wiem po z importowaniu pliku w exe Microsoft wykrywa wirusa)https://www.virustotal.com/gui/file/ccc5f1c3df14e163f2ac9fc482f6405337db588e7a8fd122d1d834d6482b35c4

Apka tutaj ==> (To dajecie do 1 folderu)

https://drive.google.com/drive/folders/1Fk3mIcr4qC12FEKwDDGZNU7CASJxuKs_

Poprawione ceny świateł i licznika

Edytowane przez Zbyk.qq
  • Super 5
  • Haha 2
  • Lubię to! 2
  • Nie lubię tego 1
  • WOW! 3

Z jednej strony wszystko wydaje się w porządku, z drugiej – budzi pewne wątpliwości. Nie do końca rozumiem sens tworzenia rozwiązania będącego niemal kopią istniejącej bazy pojazdów. Jedynym elementem, który wyróżnia aplikację, jest kalkulator pojazdu, który – jak można przypuszczać – zawiedzie w przypadku mniej dostępnych lub unikatowych pojazdów. Co więcej, trudno zaufać takiemu narzędziu, gdy jego twórca nie potrafi poprawnie zapisać nawet słowa vehicle.

Doceniam Twoje zaangażowanie w ten projekt, jednak nasuwa się pytanie, czy rzeczywiście było warto kopiować rozwiązanie, które od dawna funkcjonuje sprawnie i jest intuicyjne w obsłudze. Dodatkowo wątpię, by gracze chętnie pobierali aplikację z nieznanego źródła, zwłaszcza że wymaga ona dodatkowego logowania – rozumiem, że jest to konieczne, ponieważ bez zalogowanego konta nie da się uzyskać dostępu do bazy pojazdów.

• Super 3
  • Lubię to! 1

6 minut temu, Hinox napisał:

Z jednej strony wszystko wydaje się w porządku, z drugiej – budzi pewne wątpliwości. Nie do końca rozumiem sens tworzenia rozwiązania będącego niemal kopią istniejącej bazy pojazdów. Jedynym elementem, który wyróżnia aplikację, jest kalkulator pojazdu, który – jak można przypuszczać – zawiedzie w przypadku mniej dostępnych lub unikatowych pojazdów. Co więcej, trudno zaufać takiemu narzędziu, gdy jego twórca nie potrafi poprawnie zapisać nawet słowa vehicle.

Doceniam Twoje zaangażowanie w ten projekt, jednak nasuwa się pytanie, czy rzeczywiście było warto kopiować rozwiązanie, które od dawna funkcjonuje sprawnie i jest intuicyjne w obsłudze. Dodatkowo wątpię, by gracze chętnie pobierali aplikację z nieznanego źródła, zwłaszcza że wymaga ona dodatkowego logowania – rozumiem, że jest to konieczne, ponieważ bez zalogowanego konta nie da się uzyskać dostępu do bazy pojazdów.

jakby Tak zgadzam się że baza jest od lat juz przydatna ale jeśli masz kilka stron to nie musisz przewijać jest jakieś udogodnienie dla użytkownika i ma w 1 tabelce wszystko napisane i opisane ponadto aplikacja nie zapisuje danych logowania na forum ponieważ jak zaznaczysz opcje zapamietaj to i tak cię przekieruje znów do logowania na forum a co do aplikacji to tak też się zgodzę z tym że nie każdy chcę ściągać aplikację bo istnieje ryzyko wykradniecia danych skany dałem że nie jest zawirusowany i nie ma loggerow więc to już zależy od was czy sciagniecie aplikację czy nie 

• Super 1
  • WOW! 1

Ja bym tego nie instalował xd opis brzmi i apka wygląda jak totalny scam jakiś Keyloger 🙂  jakby wydal to Sky to owszem, ale tak od gracza nie ma szans, pomysł spoko ale zaufania  totalnie brak. Teraz mamy takie czasy, że nie warto ryzykować instalując coś takiego.  Proszę nie hejtować to tylko moja subiektywna opinia na temat takich apek. Pozdrawiam  

• Super 13

5 minut temu, Euzebiusz napisał:

Ja bym tego nie instalował xd opis brzmi i apka wygląda jak totalny scam jakiś Keyloger 🙂  jakby wydal to Sky to owszem, ale tak od gracza nie ma szans, pomysł spoko ale zaufania  totalnie brak. Teraz mamy takie czasy, że nie warto ryzykować instalując coś takiego.  Proszę nie hejtować to tylko moja subiektywna opinia na temat takich apek. Pozdrawiam  

NIE NO SPOKO ALE JAKBY MASZ OPEN SOURCE PODANY KOD CALY WIEC MOZESZ SE ZOBACZYC CZY JEST TO JAKIS KEYLOGER 

W dniu 14.08.2025 o 13:40, Zbyk.qq napisał:

Edytowane przez Zbyk.qq

Zbyt dużo kombinowania jak na apkę pod to.
Osobno aplikacja, osobno pliki do apki, łączenie się z własną przeglądarką dając do niej pełny dostęp, a do tego logowanie się przez to do swojego konta na forum.
Stare kalkulatory mimo, że trzeba sobie ręcznie wybrać pojazd i tune, wydają się o 10000% bezpieczniejsze i rozsądniejsze.
Jak dla mnie trochę przerost formy nad treścią i niepotrzebne kombinatorstwo.

Edytowane przez WafelTLD

23 minuty temu, WafelTLD napisał:

Zbyt dużo kombinowania jak na apkę pod to.
Osobno aplikacja, osobno pliki do apki, łączenie się z własną przeglądarką dając do niej pełny dostęp, a do tego logowanie się przez to do swojego konta na forum.
Stare kalkulatory mimo, że trzeba sobie ręcznie wybrać pojazd i tune, wydają się o 10000% bezpieczniejsze i rozsądniejsze.
Jak dla mnie trochę przerost formy nad treścią i niepotrzebne kombinatorstwo.

Nie da się zrobić inaczej bo apka działa na silenium czyli manipuluje działanie a to jest narzędzie od Google więc jest podana wersja developerska do ściągnięcia ze strony Google przeglądarka i Chrome driver a że trzeba się zalogować na forum to musisz bo inaczej nie sciagnie danych do aplikacji apka jest tak zrobiona ze nie zapisuje danych logowania nawet jak dasz opcje zapamiętaj mnie na forum 

1 minutę temu, Mietek_Zul napisał:

Nie da się zrobić inaczej bo apka działa na silenium czyli manipuluje działanie a to jest narzędzie od Google więc jest podana wersja developerska do ściągnięcia ze strony Google przeglądarka i Chrome driver a że trzeba się zalogować na forum to musisz bo inaczej nie sciagnie danych do aplikacji apka jest tak zrobiona ze nie zapisuje danych logowania nawet jak dasz opcje zapamiętaj mnie na forum 

Nawet jeśli pominąć kwestie bezpieczeństwa czy zaufania, to dla typowego laika dalej będzie to zbyt przekombinowane. Nie piszę tego by zniechęcić, ale po prostu ilość rzeczy jaką trzeba wykonać jest na tyle zbędna, że łatwiej będzie komuś poszukać typowego przeglądarkowego kalkulatora serwerowego.

W dniu 29.08.2025 o 09:01, Zakole_Endriuka napisał:

Czy ja wiem czy taka zbędna jeżeli masz jak na tacy podane wszystko tylko wystarczy wpisac vuid pojazdu lub nick gracza czy org

Bardziej chodzi mi o proces potrzebny do uruchomienia tego programu. Jakieś pobieranie plików z osobna, potrzeba szukania lokalizacji swojej przeglądarki i dawanie do niej dostępu itp. Gracz, który się nie zna, który często boi się samemu cokolwiek robić będzie się więcej obawiać niż zrobi.
Do tego dochodzi też kwestia tego, że nie każdy używa Google Chrome, a instalacja przeglądarki tylko po to by w tle zżerała zasoby systemowe i odpalała się na potrzeby tylko jednej aplikacji mija się z celem.

Edytowane przez WafelTLD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.