Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Wejperson

Slayer69

Rekomendowane odpowiedzi

Login: menago666
Nick(i) oskarżonego(/ych): Wejperson
Powód skargi: Niesłuszne i nielogiczne nadanie bana
Data zdarzenia: 22 lipca 2025
Dowody: https://projectrpg.pl/topic/135790-ban-slayer69-ukarany-przez-wejperson/?do=findComment&comment=907970
Opis sytuacji: Sprawa jest dosyć prosta - administrator dał mi bana za rzekome "non stop otrzymywanie kar". Jest to czysty fejk, gdyż przez ostatnie 11 dni utrzymywałem passę bez żadnej kary, i chciałem ją dalej utrzymywać. Chciałem się zmienić. Nie chciałem już odwalać. Jak widać moje chęci poszły na marne, gdyż administrator nałożył bana z jakimś dziwnym delay'em. Skoro mam zachowywać się poprawnie to jak mam to robić, skoro nawet gdy zacząłem się pilnować, i tak dostaję bana. Ban został nadany jak już wspomniałem z opóźnieniem, bez kontekstu i wbrew obecnemu stanowi konta. Admin swoją odpowiedzią pokazał, że nie interesują go aktualne dane tylko przeszłość i brak jakiegokolwiek zaufania, jakiejkolwiek wiary w poprawę gracza. Mam nadzieję  że administracja RCON przyjrzy się tej sprawie. Pozdrawiam.

Został na ciebie wysłany raport za flood czy tam capsa, już nie pamiętam. Z supporterem, który przyjął reporta oraz kilkoma innymi administratorami doszliśmy do wniosku, iż mute nie będzie dla ciebie odpowiednią karą, szczególnie że otrzymujesz kary non stop od otrzymania unbana od @LastoAkaRudy. 11 dni nie dostawania kar w twoim przypadku nie można nazwać przerwą.

Czyli ty dałeś bana za flood czy tam capsa? Dla mnie nie ma to zbyt dużo logiki, ale mniejsza o to. Jeśli chodzi o to co napisałeś, to mylisz się. Przyjrzałem się swojej liście kar, i nie  było tam żadnej przerwy od kar powyżej dziesięciu dni. Więc ja gdybym był adminem, i widział że gracz miał co drugi albo co trzeci dzień jakąś karę, a teraz nie ma ani jednej od dziesięciu dni (pomimo stałej aktywności na serwerze), to wyraźnie dostrzec można u niego poprawę. Jeszcze raz powtarzam, ja zacząłem się pilnować, widzę u samego siebie poprawę, i nadal twoje powtarzanie że otrzymuję kary non stop, to z mojej perspektywy czysta ignorancja. 

Od połowy maja otrzymałeś aż 19 kar, jest to zdecydowana przesada. Ban sam w sobie jest słuszny, jednak przed tym powinno dołożyć Ci się karę za przewinienie, które popełniłeś, a następnie dopiero nadać bana. 

@Wejperson pamiętaj o tym co napisałem wyżej.

Nie mniej jednak skarga zostaje odrzucona. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.