Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

meyh

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MarcinGierczak
Nick(i) oskarżonego(/ych): @vercy
Powód skargi: złamanie regulaminu dotyczącego administratorów
Data zdarzenia: 20.07.2025

Dowody: 

§ 10
Obowiązkiem członka administracji na stanowisku Administrator jest rozpoczęcie rozpatrywania apelacji od kary permanentnej w ciągu 7 dni od jej powstania oraz kontynuować wątek maksymalnie do 3 dni od ostatniego wpisu, chyba że zostało to skonsultowane z Administracją RCON, którzy mogą ten czas wydłużyć ze szczególnych powodów.

Opis sytuacji:  Kolejny raz ta sama sytuacja,może wkońcu zostanie ukarany? Dopiero co miał zostać ukarany za to,i znowu się to dzieje czekam czwarty dzień na odpowiedź

A przy okazji dopytam jeszcze raz, jaka jest maksymalna dozwolona kwota do pożyczenia bez umowy? Z poprzednich odpowiedzi podejrzewam ze 30$ jest legalne, a jezeli pozycze 5k to będzie juz ban czy jeszcze nie?

Próbowałem wytłumaczyć Ci wszystko w skardze, w apelacji to samo. Otrzymałeś warunek odbanowania i nadal brnąłeś w swoje, wykłócając się ze mną w apelacjach i skargach, desperacko próbujesz coś ugrać, mimo że nie tylko ja, ale też i mixsu wysłał Ci punkt regulaminu odpowiadające na Twoje pytanie. Twoja apelacja zaginęła w mojej pamięci przez ilość rzeczy dookoła oraz moje życie prywatne. Gdybyś wypisywał wszystko w jednym temacie, a nie robił cztery osobne, to na pewno zdążyłbym wypowiedzieć się i w apelacji i w skardze.

Apelacja od początku jest tylko jedna i masz problem z ogarnięciem dwóch tematów jednocześnie gdy wchodzi skarga? To nie wiem czy ta posada jest dla Ciebie.

Taka jest prawda ze drugi raz złamałeś regulamin, a ja nadal nie wiem czy mogę 5k pożyczyć bez umowy

W dniu 23.07.2025 o 20:18, meyh napisał:

A przy okazji dopytam jeszcze raz, jaka jest maksymalna dozwolona kwota do pożyczenia bez umowy? Z poprzednich odpowiedzi podejrzewam ze 30$ jest legalne, a jezeli pozycze 5k to będzie juz ban czy jeszcze nie?

Jeżeli coś znajduje się w wartościach darowizny przewidzianych przez regulamin serwera, to nie zostaniesz zbanowany. 

W związku z tym, że administrator po raz kolejny złamał regulamin administracji zostaje on zawieszony w swoich czynnościach. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.