Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Amiczek / Jakubexx

MlodyKefir

Rekomendowane odpowiedzi

Login: EMGiess
Nick(i) oskarżonego(/ych): Amiczek, Jakubexx

Powód skargi: Nie poszanowanie demokracji, sprzeciwianie się decyzją graczy.
Data zdarzenia: 23.07.2025
Dowody: https://imgur.com/a/g0rRVsG
Opis sytuacji: Administratorzy wykonali ankietę, głosowanie dotyczące tego czy ma zostać zrobiony event "Derby losowymi pojazdami". Za pierwszym razem werdykt ankiety wyniósł 50/50, więc powtórzono głosowanie. Za drugim razem, zwyciężyła opcja o tym, iż event się nie odbędzie. Mimo tego, dostaliśmy wiadomość "Żarcik i tak zrobię :P". Więc po co to, po co ta ankieta? Wprowadzanie graczy w błąd, robienie niepotrzebnego zamętu.

Witaj,

Uważam, że nikomu nie stała się krzywda tym co zrobiłem i nikt nie został poszkodowany. Jeśli ktoś nie chce iść na event to po prostu na niego nie idzie. Wydaję mi się, że znacznie lepiej jest sprawiać innym fun z gry niż totalnie nic nie robić dla graczy.

Witam, chcieliśmy sprawdzić, czy jest jakiekolwiek zainteresowanie organizacją eventu derby. Jak widać, zainteresowanie było spore. Nie jestem pewien, jaki punkt regulaminu miałby zostać tutaj złamany, nikt nie został poszkodowany, nikogo do pójścia na event nie zmusiliśmy. Co więcej, na evencie pojawiło się aż 60 osób, więc jak widać zainteresowanie było spore.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.